Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 444
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша следколедно.
Честит имен ден на всички именяци!  bouquet
Майчето, ти ме уби с това преизпълнение на плана. Браво на вас и честито. Дано и за напред така добре да вървят нещата. Peace
Днес ходих на ФМ и не можаха да видят пола. Crossing Arms Докторът каза, че там съм имала много сланинки и съм му спирала лъчите. Embarassed Направо ме уби. Shocked Ама важното е, че бебето е добре, всичко му е наред, чух и сърчицето. Голям кеф. Crazy
Сутринта ми направиха и нови кръвни изследвания, като този път ще видят и серумното желязо, за да преценят как ще повишат хемоглобина. Още не съм питала за резултатите, майка ми утре ще ми ги каже.
mama21 не е писала тези дни и много се притеснявам. Ако четеш, мила, пиши как си! Hug

# 166
Здравейте мами! Честита коледа на всички! Съжалявам, че не съм писала много време и не съм оправила темата, но имах здравословни проблеми, за които не ми се говори точно сега. Вече съм на линия и днес ще добавя Мамите, които още не са вписани в календара (извинявай TiT) и ще добавя полезните теми.

# 167
Здравейте майчета Simple Smile, Честита Коледа на всички малко със закъснение Embarassed, но причината е ясна, нямах достъп до нет Simple Smile. Нека всичко което си пожелаете да се сбъдне и за всички ни най-важното е здрави бебчета на финала. Аз на 20-ти бях при Томова на фетална, всичко е ок и каза момиче, та може и на мен да ми сложите stork-girl Баткото е доволен, защото искаше сестричка. Колко често трябва да се правят кръвни изследвания и урина, защото на мен само веднъж са ми правили в 3-ти месец?
Лек ден на всички Simple Smile

# 168
  • София
Добро утро на всички! Hug

една мама, според мен кръвна картина и урина трябва да се пуска всеки месец или поне на 2 месеца. На мен досега са ми правени три пъти. Просто изследванията (особено урина) са много важни и са позволяват да се вземат мерки предварително. Дано бебчо наистина се окаже момиченце Heart Eyes - хем ще сте шарени Simple Smile.

Целувки и много хубав ден!

# 169
Здравейте моми4ета дните сега около празниците минават много по бързо и като 4е ли корем4етата запо4наха да растат с 4асове аз по рано писах 4е на фетална морфология при Томова разбрах 4е ще си имам дъщери4ка  така 4е и аз 4акам stork-girl и също така да бъда добавена и аз.Мога да дам и малко пове4е инфо за себе си от Бургас съм на 25 години и това ще ни е първа рожба след една неуспешна първа бременност newsm44 newsm44

# 170
ЕЕЕ ама забравих да спомена 4е термина ми е 13.05.07  Embarassed

# 171
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро.Каtia_N  Аз ви чета ама малко проблемчета и не ми се пишеше Mr. Green.
След малко отивам да си повтовя изследванията от преди Коледа и да видим.Мисля да направя още една консултация че искат мнаго рано да ми вадят момченцето между 15-20 април и като гледам май до София ще скоча за ден два но ще ми трябва малко помощ ако разбирасе може,но за това ще ви пиша като се прибера.В Бургас едно слънчице е грейнало,дано и на вън е така че не мога да си закопчея нито палтото ,нито якето Joy.

# 172
  • София
Ron4eto стискам палци всичко да е наред в крайна сметка, ако можем с нещо да помогнем?

mama21и на теб така, с каквото можем ще помогнем.

Eiphnh по време на първата ми бременност и моя хемоглобим беше нисък, горе долу близък до твоя и да ти кажа пих желязо /от което ми се гадеше/ но не мисля че трябва да се лишаваш от допълнителното приемане на ампулите. Важно е за бебето.

# 173
  • София
GalyaS, аз съм чувала (от различни лекари) много различни мнения относно желязото - някои казват, че е вредно и трябва да се пие само в тежки случаи. Но със сигурност ниският ми хемоглобин оказва влияние в/у мен, а не в/у бебето - то си получава всичко необходимо и в резултат на това, моя организъм отслабва.

Аз като цяло съм много против пиенето на всякакви лекарства и затова съм решила да пробвам да си вдигна хемоглобина с храна първо, ако не се получи чак тогава ще прибегна до лекарства.

# 174
  • София
GalyaS, аз съм чувала (от различни лекари) много различни мнения относно желязото - някои казват, че е вредно и трябва да се пие само в тежки случаи. Но със сигурност ниският ми хемоглобин оказва влияние в/у мен, а не в/у бебето - то си получава всичко необходимо и в резултат на това, моя организъм отслабва.

Аз като цяло съм много против пиенето на всякакви лекарства и затова съм решила да пробвам да си вдигна хемоглобина с храна първо, ако не се получи чак тогава ще прибегна до лекарства.

Естествено, че ще постъпиш така както ти подсказва сърцето и ти ще вземеш решение. Пишейки, че е важно за бебето имах това предвид - бебето черпи всичко от твоя организъм и когато отслабва или намалява в твоя случай хемоглобина би могла да го подсилиш. А как ще постъпиш е твое решение, с естествени материали като храна или лекарства пак казвам само ти ще решиш. Успех

# 175
мама21 - не се притеснявай излишно. 14 дни преди термин не е толкова страшно. даже си е съвсем добре. секциото с петра беше 14 дни преди ермин и тя тежеше 3350. представям си ако бяхме почакали още - направо хипопотамче щях да си отгледам. а при мен май сегашното секцио се отлага. говорихме си за 24-26-ти април, но нищо чудно към 1-ви май да е. което хич не ми допада - тогава сигурно ще се съберат 4 почивни дни и докитата тотално ще се разгащят. дано не съм права...
ронче - дано и теб по-бързичко те отминат проблемите.
за хемоглобина не мога нищо да кажа, освен че педи препоръча телешко и спанак, за да вдигна хемоглобина на детето /и петра е с нисък/. толкова знам по въпроса...

# 176
Здравейте,мамчета!
Аз днес  ще съм на видеозон от 14 ч -чакам с нетърпение,че не съм виждала бебо от 1 месец.
На 16 -ти беше нашата сватба,а след това ходихме на менена седмица в Родопите.Изкарахме си чудесно!!!! Макар че след сватбата се разболях-бях с 39 градуса температура и болки в гърлото.Стигнах дори до антибиотик.Та затова ми е малко притеснено за бебето.Дано всичко с него да е наред,че в този сезон е адски трудно да се опази човек от гадните вируси.Иначе отпуска ми свърши и от утре съм отново на работа,а честно казано ми е така добре у дома... Ще се опитам да ви изпратя снимки(стига да разбера как) EmbarassedЩе пиша как е минал прегледа. Чао засега и слънчев ден на всички

# 177
  • София
Оф, ама и аз не мога да се изразявам... Ако е прозвучало малко остро - ИЗВИНЯВАЙ!
Просто и аз с първата бременност имах анемия (хемоглобина ми беше под 100 почти през цялото време) и тогава успях да го вдигна малко с храната... Но накрая (в 9-ия месец) се наложи да пия желязо, защото ми беше много зле, но тогава хемоглобина ми беше 91.

# 178
Здравейте, момичета!
  ДЕНИ ЧЕСТИТО!!!Нека дните ВИ са изпълнени с много txtloves
  Ронче надявам се вече при теб всичко да е наред.
Момичета искам да Ви питам освен по леки упражнения ще навреди ли на бебчо тичането на едно място.от два дена тичам в леко темпо по 5-10 мин.и се чувствам добре,дали да продължавам или не?Слънчев ден!!

# 179
  • София
Оф, ама и аз .........................

Моля те няма за какво   bouquet нали сме тук да споделяме и обменим опит  Simple Smile
Мен ме хваща някаква параноя, че съм забравила всичко /въпреки малката разлика във възрастта между двете деца ....  Mr. Green /

Дени ЧЕСТИТО

Общи условия

Активация на акаунт