Балони, подаръци, торти и игри всеки ден радват ДЕКЕМВРИйчета добри

• 15 751
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,благодаря ви за милите думи Hug Hug Hug
Понеже съм затрупана с работа в близките два часа,ще разкажа нашата история,а по-късно пак ще пиша Wink
И така...денят-19.12,слънчев,но пронизващо студен.С мъжа ми станахме рано и отидохме в болницата(Св.Ана),тъй като имахме среща с гинеколога ми,за да определим дата за операция.По ред причини,за които не ми се изпада в подробности,се налагаше планово секцио.Същия ден ужасно ме болеше стомахът-настинала бях,болката не се траеше.Стояхме и чакахме пред кабинета му,понеже беше на съвет някакъв,а минаващите пациенти си мислеха,че ще раждам и ме гледаха доста учудено Crazy
 Както и да е,определихме дата-28.12(не знам защо),докторът ме инструктира подробно за големия ден,направихме проба за алергии и си тръгнахме по живо,по здраво...
 В къщи пих един врял бульон,разкарах омразните газове и легнах да спя,мислейки какво още ми остана от багажа,който приготвях вече две седмици Laughing
 По някое време се събудих с познати болки...Реших,че толкова рано(3 седмици преди термина)са фалшиви контракции на Бр.Х..Бяха и нерегулярни.Опитах се да заспя.Да,ама болките се усилваха,въпреки нередовните интервали....Така няколко часа,през които интервалите се скъсиха.Прибра се мъжът ми от работа,аз му казвам,че ще раждам,той:''Да,бе,да''.Сядаме да гледаме финала на ББ2 и по едно време...падна тапата.Тогава мъжът ми се стъписа,а на мен ми е смешно.Звъннахме на доктора,а той се смее:''То ракиено време станало,ти ще раждаш! Laughing(пристигана моменталически,отношението му беше отлично,както и работата)Обадихме се на едни приятели(половинката не се наемаше да шофира в това неспокойно състояние на духа Crazy).Всички се суетяха,а аз бях самото спокойствие,чак не можах да се позная.Багажа го оправих за норматив(в последствие ми бяха донесени три пъти повече неща,все нужни за мен).В предродилна...все преживявания,свързани с дискомфорт,много треперих от системата.По време на самата операция си говорехме с екипа,разпитвах ги разни неща,за операцията,за други-като например кой е спечелил ББ...Извадиха Боби,дъжът ми спря докато слушах как ще изплаче.Изплака,милият,с ясното си сладко гласче,малките му гърдички за първи път поеха глътка въздух.Показаха ми го-беше толкова мъничък-47см,2.650,беличък,русичък,чистичък и красив,а очичките му шареха,личицето грееше...Не можеш да повярвам,нямах сили да се разплача даже,бях толкова щастлива!От този момент усетих как нещо се пуква в мен и се разлива с невероятна мекота и топлина,вече не бях същата,вече бях майка...Започнах да отмервам всяка секунда до момента,в който ще ми го дадат и ще си бъдем заедно...
 На вън семейството ми се беше събрало и чакаше с трепет.Боби им го бяха показали за кратко,мъжът ми го беше снимал с телефона(в бързината не беше взел апарата).Преди да ме откарат в реанимация ми предоставиха възможността да ги зърна за кратко.Като видях майка ми едва не избухнах в рев,но се сдържах.После брат ми ми разказваше,че съм била адски бледа и съм изглеждала ужасно...
 И така след 10-дневен престой най-после се прибрахме у дома ,и започна прекрасният ни живот с малкото съкровище Борислав...
  Момичета,разревах се,докато го писах.Надявам се да не съм досадила с леко дългия и подробен разказ Blush

# 91
Мацки, имайте милост ве:) Не мога да ви изчета! А и дългият постинг ми се затри поради стрес (в сървъра, ама може и от нашата темичка де Joy), така че ще съм кратка, повече по-късно Mr. Green
Вики, честит първи рожден ден на принцеса Елла!
Зори, много усмивки, здраве и късмет на рожденика Боби!
Честит рожден ден и на Симона и Кристиян!

Много сте изписали, бях подготвила дълъг ферман, ама тоз път не го копи-пейстнах и замина Confused
Само д кажа на Пачи да се почувства виновна Joy снощи зарад нейния сладурски пост овъглих едни пържени картофи Embarassed

Честити награди, Гале и МТВ!
Сега бягам, сменям анкетката преди това.

# 92
quote]и се чудя кой е успял да ме вземе първата позиция.[/quote],една съгражданка  Laughing
къдрокоске,пак заедно мислим  Hug И на мен ми хрумна  кубчета и книжка,но викам хайде само за куклата и количката да кажа,а другото да го оставя на теб  hahaha  Joy
Аз няма да взимам страна  в латино сериала,че се знае на чия съм  Wink Но хайде найстина да сложите край,каквото било това да е Peace Все пак тук е тема за деца,не за сериали  Naughty Може да се прехвърлите в клюто,ако все пак не ви свърта  Rolling Eyes

забравих  ooooh! Честито ходещи крачета на Еми  Hug
Зори,прочетох ти разказа,много е чувствен  Blush Щом си усещала всичко,не те ли боля като те рязаха  newsm78

Имам още един въпрос:Някой да знае сайт в който има говорящи животни  hahaha Сега уча Анна-Мария на това,но ми е малко трудно да и ги показвам  след като нямаме такива наблизо  Joy

# 93
  • Добрич
Зори, много емоционален разказ! Много ми хареса!   bouquet Да ви е жив и здрав Борислав!  Peace
Наде, аз в сериала играя ролята на натрапчивия, който се вре навсякъде без някой да го пита.  rotfImbo hahaha Ето ти една усмивка от мойте - http://snimka.bg/album.php?album_id=33958&photo=8
Галче, вземете ме у вас. Аз вече съм се специализирала в говорането на куп животни, така че няма да имате проблем - ща я науча аз снахата!  Peace Hug

# 94
Мога ли да направя следната интермедия и да предложа непоисканото си мнение:

Ние сме създали тази тема преди повече от година и половина водени от любов към новия живот, който сме създали, любопитство към пътя, който ни очаква и радост от това да споделим изживяванията си в приятелски кръг. Досега нито веднъж не сме имали дразги помежду си и така ще остане. Това не е място, където се буташ за внимание и дирижираш какво да мислят или правят другите. Тази тема е нашето виртуално кафене, където сядаме на сладка приказка. Мен не ме е еня кой колко време зяпа и пише, държа се учтиво с останалите мами и имам основание да очаквам всички да сме учтиви. Да се говори за злоба е неуместно, тук тя не съществува и не е правилно да бъдат проектирани мисли и очаквания върху другите хора. Ако очакванията на някого не са оправдани - случва се, живота продължава.

Нека да приключим с този грозен обмен, само ни хаби енергията. Embarassed

# 95
  • Варна, морето и сините вълни!
Мога ли да направя следната интермедия и да предложа непоисканото си мнение:

Ние сме създали тази тема преди повече от година и половина водени от любов към новия живот, който сме създали, любопитство към пътя, който ни очаква и радост от това да споделим изживяванията си в приятелски кръг. Досега нито веднъж не сме имали дразги помежду си и така ще остане. Това не е място, където се буташ за внимание и дирижираш какво да мислят или правят другите. Тази тема е нашето виртуално кафене, където сядаме на сладка приказка. Мен не ме е еня кой колко време зяпа и пише, държа се учтиво с останалите мами и имам основание да очаквам всички да сме учтиви. Да се говори за злоба е неуместно, тук тя не съществува и не е правилно да бъдат проектирани мисли и очаквания върху другите хора. Ако очакванията на някого не са оправдани - случва се, живота продължава.

Нека да приключим с този грозен обмен, само ни хаби енергията. Embarassed

bouquet  bouquet  bouquet newsm51  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu

# 96
Аз незнам какъв точно го играх в сериала, но определено не и такава роля, каквато ми приписаха някои...
Хотмама (мъдра, както винаги Hug) го е казала доста добре, така че няма да се впускам в лирични отклонения... само ще помоля да се уважаваме, както сме го правили и досега...
Извинявам се, че допринесох за влошаване на атмосферата в темичката ни Embarassed...

# 97
 smile3525 smile3525 newsm10 newsm10 Хотмаме!Много си права.Колко е хубаво човек да е зареден с положителна емоция!

Ели искрено ти благодаря за усмивката! newsm51 newsm47 yesyes

Зори...много хубав разказа.Разбирам те за сълзите и аз колко ги пролях преди 3 дни!

# 98
  • София
Зори,за първи път до момента се разплаквам на нечий разказ за раждането.Да ви е жив и здрав Бобчо.
Хотмама,Мимиска,добре казано и точно на място newsm10.
Само д кажа на Пачи да се почувства виновна Joy снощи зарад нейния сладурски пост овъглих едни пържени картофи Embarassed
Яни,а аз имам възможноста да си загоря сърмичките ако още вися във форума Joy hahaha.

# 99
Нали потр.име и паролата за албумчето са december/bebeta ?
Е да,ама ми дава,че са грешни! newsm78

Mamcheta nqkoi da znae neshto po vyprosa???

Честит рожден ден на всички днес, да сте здрави и живи и винаги така усмихнати!!!

# 100
Благодаря ви мацки  WinkHug
Зори и мен ме развълнува разказа ти Simple Smile
Мимска и Хотмама точни както винаги..
За биберона /не помня вече кой повдигна въпроса, ама не само аз съм късопаметна, та явно не е само в моя телевор кахъра hahaha/ ние сме тежък случай-биберона съм аз. Така и не прояви интерес към закупените 6 вида/ естествено по форма и материал/, аз пък не настоявах...и сега ела че ми требеш baby_neutral
Тъпия ми компютър ме лъже с датите!  Чудя се аз що честите на бебетата с 1 ден напред newsm78, а то аз съм със задна дата #Cussing out #2gunfire, ама иначе пък ме пратил в 2007!!!!
Пачи  food002 бравос! Давай виртуални уроци Wink
Къдрокоса за животните единственото което ми иде на акъла /и най-истинско/ е да пускаш анимал планет.
За сега толкова от мен, че да не ме бутнете при спамърките Mr. Green

# 101
Зори, много си сладка, да сте здравички и щастливи заедно!

днес ми е крива нивата май....гледачката вчера е мазала всичко, вкл рада, с нещо мазно. по дивана в хола има лекета от олио ли какво, а тази сутрин наща се появи с 45м закъснение и аз изобщо не й отворих, щях да я удуша! страхотни мърли са беееееее. всички ми се подиграват дето не търпя лекета и си пера детето, количката и всичко само нещо да се зацапа, ама...сега как ще пера цялото покривало не знам, то е от лен и ако го сложа на вряла вода Rolling Eyes

по случай, че нямам бавачка сега рада ще се въргаля по мърсотията в студиото докато съм в час...оф-оф-офффффффф.

утре женското ни парти се отложи.

абе, искам да набия някой да ми мине  - кой ще ляга да си го изкарам на него??? Shocked

цунки

# 102
  • Варна, морето и сините вълни!

абе, искам да набия някой да ми мине  - кой ще ляга да си го изкарам на него??? Shocked

цунки

Лягам  Mr. Green Mr. Green Бий да ти олекне на душата.
А за петната пробвай с някой универсален препарат заа мазнини. Тук има не мой братята хамериканци да немат!

# 103
  • Добрич
Хотмамче, за мазни петна, освен това дето Мими казва, знам от баба, че "излизат" по-лесно като ги посипеш със сол и нека така да постоят няколко минути преди да ги изпереш. Не съм пробвала обаче! Като гледам вече има легнал, ама ако ти трябват повече хора и аз лягам.  Wink Joy Скоро да ти се оправи настроението, че такива постинги хич не са присъщи за теб!  Peace Hug
MTV, мерси за идеята за животните - ще предам на Галакси!  Wink  bouquet

# 104
  • Бг-мама
Айде Хотмама и аз ще полегна !!!!!!
Купих един музикален пъзел и сега ми домиля та си мисля да го оставя на Ваелнтин за коледа и утре пак да ходя да пазаря нещо за госпожицата. Аз имам страхотен препарат за петна и много ефтиничък но се намира ужасно трудно за сега успявам да го намирам само в един магазин иначе вади всичко включително и лютеница.Доста му е гадно името така ,че ако има заинтересовани ще го препиша.Струва 3 лв и е 750 мл.
Зори много прочувствен разказ Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 18:39 от Зечова

Общи условия

Активация на акаунт