Любители на кучета - 132

• 28 297
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не е трудно установяването на алергиите. Кръвен тест и контактен тест. Просто е скъпо.
И храната да смениш, ще е проба-грешка, докато установките кой е алергенът.

# 706
  • София
С Acana Ranchlands храня моята кифла.
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/acana-27180/acana-grain-free- … odi-11-4-kg-39923

Няма никакви птичи продукти.
От години не си и помислям да я сменя.

# 707
Аз идвам да кажа, че откакто сме взели Шелби я храним с Royal Canin Medium Puppy, купувахме от различни зоомагазини в града ни, но насипно.
Мъжът ми поръча чувал от 15кг от Зооплюс и ми направи впечатление като го отворих, че не ми мирише храната. Дадох на Шелби и тя отказа първоначално да яде, но сега всичко е наред и е на нея вече седмица. Та съм озадачена, но най-вече приятно изненадана от това, че не ВОНИ. Защото с насипната Роял Канин душата, кучето ми, апартамента и живота ми се бяха вмирисали. В момента Шелби няма лош дъх, пак хапва морковче и магданоз, но и акото е различно и доста по-леко се изхожда. Явно има значение къде е производството или пък партидата, а може би и начина на съхранение.

# 708
Лека и спокойна нощ от Лори

# 709
  • Пловдив
Имам бебета йорки на 50 дни които си търся семейство, едно момче и две момичета, мини и нормално
Родословие издава ли съответния Киноложки клуб?
И какви с тези разновидности "мини" и "нормално",породата е една.
Темата не е Битак за добитък.

Редакция:
С едно мнение,специално регистриран акаунт (регистриран чт, 09 фев 2023, 16:47)
с цел търговия с животни.Дали да не го докладвам?! Не само пред форумната администрация.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 11:19 от whitefang

# 710
  • София
Докладвай. Точно за подобни неща говорим. Отвратително е.
Дано бебетата имат късмет.

# 711

Здрастееее,Пако още и още не може да поесмее,да се доближи до бебето, а с мъжа ми му обръщаме внимание, но .. има ревност... гледаме си ги,пък времето ще покаже... следя ви ,прекрасни сте !

# 712
  • София
Аз докладвах, няма изобщо какво да се чудим.

D. P. I, кучетата са никога не порастващи бебета Simple Smile Период на адптация ще има, все едно на 2-3-годишен човек да му донесеш братче/сестриче Simple Smile Чудна снимка си ни споделила Kissing Heart

# 713
Душички Hug как го гледа с интерес. Време трябва, ще станат приятелчета.

# 714
  • Варна
А после ще бъдат неразделни ❤️
Бориса прави стъпки с моя помощ и когато я изправя на пода да тропа с крачета Бизу почва да я кани на игра, лапнал топката и потропва с лапи. Гледката е неуписуема, за съжаление не можах да я запечатам. ❤️

# 715
  • Пловдив
Аз докладвах, няма изобщо какво да се чудим.

Aз се чудя ,дали си заслижава да ровя за повече инфо за потребителя за да докладвам извън форума....
Пред компетентните институции - БАБХ,НАП ... Не че много ще се задействат - ОЛХ е пълен с обяви.
Измъчени от непрестанно раждане кученца ,с изпаднали влагалища,пиометри,рак на гърдите,маткака,яйчниците. Изтощени с провиснали цицки,прокускубани . И кутрета  с алергии,катаракти ,дисплазии .... сред малкото оцелели повече от 2-3 дни след раждането.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 11:57 от whitefang

# 716
  • София
Ако не ти се рови, можеш спокойно да си опишеш това, което знаеш до момента и те евентуално да се разровят (щото уж това им е работата). Можем да свършим само това, което е в наш конторл и няма кой да свърши вместо нас.

# 717
  • Euskal Herria
Встрани от темата, но може да е от полза. От вчера има създадена група, чиято цел е да търсят дом на възрастни кучета, останали сами по някаква причина. Дано не нарушавам правилата, като давам линк:
https://www.facebook.com/groups/2060782667458178

# 718
  • София
Янче, по никакъв начин не нарушаваш нищо. Повечето се стремим да промотираме осиновяване и да прекрати безразборно развъждане.
Няма регулация, а и много хора се подвеждат по "породисто" кученце за 200 кинта. Такова нещо няма. Не че не са сладки и не приличат на породата, просто са разведени по гаден начин и с потенциални проблеми.
МТЗ можеше да не кастрира Мокка и да имат кученца за продажба, но тя осъзнава потенциалните проблеми.

# 719
  • Бургас
Нашият ветеринар втори път прави аборт на "породиста" кучка, която живее с брат си при един и същ стопанин. Потресен е. Първият път се родили кученца с толкова увреждания, че били несъвместими с живота. Не са живели и ден.
А стопанинът не желае да я кастрира, въпреки постоянното убеждаване на доктора...
Присъединих се към групата. Познавам създателката й.

Общи условия

Активация на акаунт