Любители на кучета - 132

• 29 694
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита нова година, приятели! Желая ви от сърце на вас и целите ви семейства здраве, щастие, любов и благоденствие! 🥰❤️

Нашето еленче. Като излезем така навън всички много му се радват, въпреки намордника. 😃

А това е Тайра. Неее, за жалост не е наша. Познайте на кого е...на кръстниците ни, дето преди 3 години ни се караха да махаме Ерос заради дерматита на Монка. Е, миналата година се сдобрихме, а сега им мачкотим бебето. БОК е, на 2 месеца и много послушна. Мончето е влюбена в нея. Първия ден я къпаха, но миризмата на агънце беше навсякъде. 😁

Доста съм пропуснала. Сиви какво бебе има, човешко или кучешко? Да е много здраво, каквото и да е! ❤️❤️❤️

# 91
  • София
Despi, Sivi има най-ценното бебе - човешко!
Не, че тия четириногите не са ни ценни 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

# 92
Познайте на кого е...на кръстниците ни, дето преди 3 години ни се караха да махаме Ерос заради дерматита на Монка. Е, миналата година се сдобрихме, а сега им мачкотим бебето.
Joy Това си го спомням. Викаш има надежда у човечеството... Grinning Пък и впечатляващ, много интересен избор - БОК. Simple Smile

# 93

Освен Пако в семейството имахме и 15 годишна баба ,с която прекарах детство, тинейджърство и всичко ... от старостта се наложи да я приспят .. моите родители взеха една прекрасна принцеса Дея... представям ви я ,защото смятам да присъединя и майка ми,да ви чете и да ви задава въпроси .. 🥰🥰🥰

# 94
  • Стара Загора
За много години, момичета! Heart

# 95
За много години, момичета и момче! Да сте живи, здрави, щастливи и вие и четириногите ви приятелчета 🤗

Аз нямам нови снимки на Макс, за това с една от днешния ден преди 7 години. Да видите какъв строен е бил Макс някога:

Деспи човешко бебенце си имам, мъничка девойка ☺

# 96
  • София
Сиви, баткото и каката как се отнасят с Малечка?

# 97
  • Bарна, морето, сините вълни
Много се радвам да прочета и видя, че в темата има още бебочета! От сърце желая да растат здрави и безгрижни! ❤️❤️❤️
Пожелавам през 2023 да има още много прекрасни новини!

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 13:38 от DespicableMe

# 98
  • Варна
Новогодишен поздрав и от нас! Благодаря на всички за ценните съвети, които получих тук! И благодарение на вас вече си спят в къщата нашите маймуни - вързани през нощта, но с преграда вътре. Агресията им и при хранене изчезна, по-леко се живее така и някак си не се напрягам толкова.
Станаха големи /вероятно около 7 месечни/ и скоро им предстои кастрация, отсега го преживяваме, но трябва да минем и през това.

Не ми се прикачат явно снимките, ще опитам по-късно...

ПП. Няма да мога да платя новогодишен снимков "данък" - услугата е временно недостъпна. Друг път ще се обозначим портретно.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 09:51 от galenaa

# 99
  • Бургас
Във моя дом дошъл си пак,
ти призрак ли си, или котарак?

# 100
Здравейте, момичета!
10 години не съм имала куче и сега решихме да осиновим.
Може ли помощ от вас (било и на лично) откъде е най-изгодно да набавя всичко необходимо онлайн - легло, купички, нашийници и прочие?
И ако изровите и наръчник да прочета и да си припомня с бебе куче как се започваше, нищо не помня. На два месеца е сладураната и не знам какви навици има вече. Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 14:05 от Анонимен

# 101
  • Бургас
Най-изгодно е тук:
https://www.zooplus.bg/

От българските сайтове - мисля, че на Стефанов.
И чакаме снимки!

Много полезен сайт за обучение:
https://doggofriends.com/

# 102
  • под тепетата
Относно навици , прочетете първата страница на темата. Там има събрана много и ценна информация!

# 103
  • Пловдив
Joy
На 2 месеца какви навици да има ?!

# 104
Joy
На 2 месеца какви навици да има ?!
Ами предишното ми куче, което беше без майка и отгледах от супер бебе с мляко до тази възраст от 2м имаше създаден навик да ходи само в банята до тоалетна. За мен това е хигиенен навик, който може да се възпита. Добре, храненето не е навик, но е режим. Това имах предвид... Съжалявам, ако ви е смешно, че търся съвети и помощ.

Общи условия

Активация на акаунт