Термин Септември 2023

• 60 659
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Минавам само да ви пожелая пухкав финал на всички❤ За съжаление аз няма да съм с вас 😔

Много, много съжалявам за загубата ти… не губи надежда, пожелавам ти съвсем скоро пак да имаш повод за радост ♥

# 136
Здравейте! И аз тихичко се присъединявам към вас с последен цикъл 19.12 и положителен кръвен тест с термин 24 септември. С един спонтанен аборт съм на неразвиващо се ембрионче преди 3 месеца! Стискам палци този път всичко да е наред, на преглед за установяване съм на 27.01

# 137
Здравейте, момичета,
Моля ви за мнение, много съм притеснена. В 5+5 съм и от 2 дни имам кафяво зацапване. Доста е леко. Още в петък отидох при АГ и ми каза, че видима причина няма и че всичко изглежда наред. Каза също, че ембриона е по-голям от точка вече и има пулсации. Увеличи ми утрогестана на 2х2. Моля ви, някоя да сподели имала ли е същия проблем и имам ли повод за по-сериозно притеснение? Кръв няма. Зацапването е леко и се вижда предимно върху превръзката.

# 138
Здравейте, момичета,
Моля ви за мнение, много съм притеснена. В 5+5 съм и от 2 дни имам кафяво зацапване. Доста е леко. Още в петък отидох при АГ и ми каза, че видима причина няма и че всичко изглежда наред. Каза също, че ембриона е по-голям от точка вече и има пулсации. Увеличи ми утрогестана на 2х2. Моля ви, някоя да сподели имала ли е същия проблем и имам ли повод за по-сериозно притеснение? Кръв няма. Зацапването е леко и се вижда предимно върху превръзката.

Писах ти..

# 139
Здравейте, момичета,

Направи консултация и с друг доктор . Имам познати жени ,който кървяха леко и им предписаха повече прогестерон . Аз без кървене ,но със занижен прогестерон приемам 3×1 дуфастон и 2×2 утрогестан . Пусни си кръвни и виж как ти се покачва . Успех и не се притеснявай,  доста жени кървят в началото но износват бебчо до край и всичко е наред 🙂

# 140
Здравейте, записвам се и аз с последен цикъл 15.12.2022 г. Очаква се и моят термин да е Септември, първа бременност ми е и съм малко притеснена, надявам се всичко да бъде наред. Имам записан час за преглед на 25.01.2023 г.

# 141
Здравейте! Нямах търпение до 15.02. за прегледа и отидох днес на ехограф. Изненадващо гинекологът ми каза, че съм в 7г.с., а по моя календар последен цикъл на 12.12.22г. би трябвало да съм в 6г.с. Овулация на 24.12.22г,  бях на фоликулометрия. Та общо взето нищо не чухме, само някакви пулсации на монитора се виждаха, увеличи ми дозата на дуфастона и трябва да слагам фракси от днес вместо от 8г.с. Вие в коя седмица чухте сърчицето?

# 142
Момичета, стискайте ми палци. Днес съм в 7г.с и довечера съм на преглед да чуем сърчице. Дано всичко е наред, че съм и малко болна....

# 143
Момичета, стискайте ми палци. Днес съм в 7г.с и довечера съм на преглед да чуем сърчице. Дано всичко е наред, че съм и малко болна....
Стискам палци, всичко ще е наред . Пиши довечера да кажеш как е минал прегледа . Аз утре вечер съм на преглед .

# 144
Здравейте.... на мен от вчера нещо ми се гади... не от определени неща, а просто ей така си ми става лошо. В 5 седмица съм.. не е ли рано за гадения и повръщания? Вие как сте?

# 145
Момичета, минах прегледа. Ембриона отговаря на 6г.с +2,3 дни. По календар съм в 7г.с. Лекарката каза, че има съвсем нормални сърдечни пулсаций. Следващия преглед е на 15.02. Добре, че от вируса няма поражения.

# 146
Здравейте момичета, плахо се записвам при вас. Последен цикъл 16.12. На 21.01 видях двете чертички. Изчаквах с теста защото изобщо не очаквах да се е случило макар, че последните дни правех обедна дрямка, а и си лягах към 21ч. Цикъл на 28-34дни. На 21.01 пуснах ЧХГ - 1800, на 23.01 ЧХГ - 4055. Понеже съм от нетърпеливите на 22.01 бях на преглед и се видя малък плоден сак - 5мм. С няколко загуби съм и сега се побърквам от притеснение. ЧХГ расте добре, но не е ли много малко сакчето. Вие какво мислите? Успех на всички

# 147
Здравейте момичета, плахо се записвам при вас. Последен цикъл 16.12. На 21.01 видях двете чертички. Изчаквах с теста защото изобщо не очаквах да се е случило макар, че последните дни правех обедна дрямка, а и си лягах към 21ч. Цикъл на 28-34дни. На 21.01 пуснах ЧХГ - 1800, на 23.01 ЧХГ - 4055. Понеже съм от нетърпеливите на 22.01 бях на преглед и се видя малък плоден сак - 5мм. С няколко загуби съм и сега се побърквам от притеснение. ЧХГ расте добре, но не е ли много малко сакчето. Вие какво мислите? Успех на всички
ЧХГ е чудесно, а след загубите правихте ли изследвания за да се види какъв е проблема ?

# 148
Здравейте, момичета,

Пиете ли някакви комбинирани витамини и какви? Simple Smile
Още не съм минала първия преглед и се чудя не е ли време вече да пия нещо друго, освен омега 3, фолат, вит д, б12,  които вече пия?

# 149
Здравейте, момичета,

Пиете ли някакви комбинирани витамини и какви? Simple Smile
Още не съм минала първия преглед и се чудя не е ли време вече да пия нещо друго, освен омега 3, фолат, вит д, б12,  които вече пия?

Здравей, супер си си ги подбрала. Аз пия всичко това, което и ти + магнезий и желязо. 😄 Понеже на мен никой не ми беше казал, да спомена, че Б12 се слагал под езика 😄.. случайно, ако не го приемате така. Аз съм с тромбофилия и не усвоявам синтетичните форми, може и това да има значение.

И аз на свой ред да потам, защото в отчетната се обсъжда раждане ( което ми е крайно далечно още) и не ме отразиха за въпросите ми свързани с гадене и повръщане... В 5 седмица съм, а вече знам какво е цял ден да ти се гади... Днес вече имам и повръщане. Вие как сте относно това? Аз знам, че пика на прогестерон е около 10 седмица и тогава започна гаденето, но... 5 седмица не съм мислила, че ще се сблъскам с тази мъка.

Общи условия

Активация на акаунт