Термин Септември 2023

• 59 065
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен!
Днес бяхме на преглед. В 6+4 съм и видяхме ебрионче и сърчице! Излишно е да казвам, че ми падна камък от сърцето и съм безкрайно щастлива. Всичко изглежда наред, отговаря си.
Пожелавам успех на всички нас! ❤

# 106
Що пък да не се пльосна и аз тука? Може да е на късмет този път . 😅

С положителен тест съм тази сутрин.
МЦ 17.12
Ову 2-3.01
Закъснение 1 ден
Очакван термин на 24 септември.

Знам, че може и да не се задържи, защото се е случвало вече, но може пък и това да е нашето късметче. 🍀
Естествено ще треперя всеки ден от тук нататък до края, защото съм на 39, но ще се боря. 😊

Имам син на 20г., който ми извади душата: Айде бе мамо, кога ще стане, бе мамо, бе! 😂 Само заради него ще стискам здраво този път.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 23:20 от Lucky16

# 107
Момичета днес бях на преглед, в 6+1 съм. Докторката каза, че всичко е наред, само че било рано още за сърчице и не каза дали вижда ембрионче. При вас как беше? Видя ли се ембрионче или е рано още?

Привет,
Аз също бях вчера на преглед, но бях 4+6, а днес влезнах в 5та. Видяхме ембрионче. АГ ми обясни, че го вижда защото е с добра апаратура иначе може и да не се види. Предполагам, че и от това зависи. Кога ти е следващия преглед? Всичко ще бъде наред, сигурна съм Heart

# 108
Привет!
Днес съм на преглед, трябва да чуем сърчице, надявам се!
Ще мина да споделя, успех на всички!

# 109
Момичета днес бях на преглед, в 6+1 съм. Докторката каза, че всичко е наред, само че било рано още за сърчице и не каза дали вижда ембрионче. При вас как беше? Видя ли се ембрионче или е рано още?

Привет,
Аз също бях вчера на преглед, но бях 4+6, а днес влезнах в 5та. Видяхме ембрионче. АГ ми обясни, че го вижда защото е с добра апаратура иначе може и да не се види. Предполагам, че и от това зависи. Кога ти е следващия преглед? Всичко ще бъде наред, сигурна съм Heart
Благодаря за милите думи! Heart
На 31.01 ме извика отново, за да ми даде картон. Предполагам, че пак ще ме погледне.

# 110
Момичета знам че е рано още в 8 ма г.с съм и вече ми говорят че ще трябва да ми бъде направен серклаж ,има ли някой друг с такъв проблем тука ?

# 111
Момичета знам че е рано още в 8 ма г.с съм и вече ми говорят че ще трябва да ми бъде направен серклаж ,има ли някой друг с такъв проблем тука ?
А каква причина налага това?

# 112
  • Пловдив
Записвам се и аз с термин 25.09 🥰 На 25г съм живея в Англия, това ще ми е второ дете, чакам с нетърпение да ме извикат на преглед но това ще стане чак към 8-9 седмица..
Flowers Tulip

# 113
Аз бях на косъм от серклаж с предната бременност - това, което го наложи при мен беше смекчена шийка в много ранен етап. Бях в болница, а до края на бременността пиех с шепите хапове. Защото имах контракции, които още повече я смекчаваха.
Сега коментирахме, че трябва да обърнем внимание на това и евентуално може да се нашожи този път, но ще видим.
Има време, защо от сега ти го казват? Това се решава след 17-18 седмица до 25-26 най-късно.

# 114
Минавам на отчет,
Прегледа мина добре, чухме сърчице.
Всичко изглежда наред.

# 115
Аз бях на косъм от серклаж с предната бременност - това, което го наложи при мен беше смекчена шийка в много ранен етап. Бях в болница, а до края на бременността пиех с шепите хапове. Защото имах контракции, които още повече я смекчаваха.
Сега коментирахме, че трябва да обърнем внимание на това и евентуално може да се нашожи този път, но ще видим.
Има време, защо от сега ти го казват? Това се решава след 17-18 седмица до 25-26 най-късно.

Доктора ми каза че в 12 седмица ще види на 100% и искал да направи превантивен серклаж ..Днес ще ходя за второ мнение ,но може би е рано и никой нищо няма да види

# 116
По принцип прегледът е мануален и се проверява шийката. Странно ми стана, че толкова рано ти говорят за серклаж, освен ако няма някакви индикации 🤔

Някой иска ли да се заеме и да направи група във фейсбук? Simple Smile

# 117
И на мен също ми е странно, имала ли си предишни бременности, доказана слабост на шийката. До колкото помня при мен я измериха за първи път в 15 седмица и после пак след 3 седмици на следващ преглед и така са я следяли. И чак тогава се говори за серклаж.
При мен с първата бременност даже заради шийката много бавно родих, Защото не умекваше изобщо.

# 118
По принцип прегледът е мануален и се проверява шийката. Странно ми стана, че толкова рано ти говорят за серклаж, освен ако няма някакви индикации 🤔

Някой иска ли да се заеме и да направи група във фейсбук? Simple Smile
Аз ще се заема. Blush
https://www.facebook.com/groups/1201180270519508/?ref=share_group_link
Това е линка към групата. Заповядайте.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:09 от no_name-..

# 119
Здравейте, прекрасни бъдещи мами♥  Присъединявам се към вас с очакван термин (от приложението )18.09.
На кратко при мен как се случиха нещата.. На 37г съм от две години с опити без резултат и от там 1 г при репродуктивен лекар след куп изследвания нещата са: Хашимото, Инсулинова резистентност и Тромбофилия. Този месец ми предстоеше кандидатстване към ЦАР за инвитро. Но както и при вас, през декември се случват чудеса, така и при мен се случи. Потвърдена бременност на 16.01, следващият преглед ми е на 15.02 до тогава фолиева к-на и дуфастон

Общи условия

Активация на акаунт