Термин Септември 2023

• 59 042
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
no_name, не ми се е случвало с кистите, но имам познати, на които им се е, при бременност. Да не говорим, че не са им изчезвали. Просто трябва да се следят, не се притеснявай.

Rosselyn,няма как да е свързано с имплантацията. Тя вече е настъпила, след като имаш положителен тест. Аз също имам леки болки, дори бяха доста силни, в дните около датата за Ц. Нормално е, тялото се подготвя за огромни промени. Simple Smile

Иначе аз в понеделник съм на преглед и ще бъда в 6+4. Много съм притеснена, тогава вече ще стане ясно добре ли са нещата, има ли ембрионче, пулс. Моля се всичко да е добре!

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 14:11 от CardyR

# 91
От 3-4 дена (общо взето от първия положителен тест) имам някакви крампи в корема, не са толкова болезнени както при цикъл, доста по-леки са, но имам чувството, че ме съпътстват през почти целия ден. Гърдите са чувствителни от време на време, но специално този дискомфорт в долната част на корема малко ме притеснява. Има ли някой друг с такива симптоми? (още е супер рано при мен, 3+5, затова се чудих дали не са имплантационни крампи) На 18.01 (2 дена след официално закъснение) мисля да направя тест на ЧХГ-то и на прогестерона и на 20.01 пак, за да видя как се движат нещата.
аз имах същите крампи почнах да ги имам от 2,3 ден закъснение ,но сега вече съм в 8 + г.с. и нямам проблеми изчезнаха

# 92
Аз съм в 6+5 и имам също такива спазми, които обхващат целия ми корем, все едно имам мускулна треска и се втвърдява. Странно е. Кръста ме боли изключително много.

# 93
Днес ми беше първия преглед. Има едно бебе, на правилното място е, има пулс. Обаче е с една седмица назад - трябва да съм в 7г.с., отговаря на 6г.с. Докторката каза, че може да е от късна овулация, но аз си я следих с тестове и си беше когато трябва. Каза да не се притеснявам, щом има пулс, но не спирам да го мисля... След 2 седмици съм пак на преглед да видим как върви. Дали се е случвало на някой от вас нещо подобно?

# 94
Аз съм в 6+5 и имам също такива спазми, които обхващат целия ми корем, все едно имам мускулна треска и се втвърдява. Странно е. Кръста ме боли изключително много.
Така бях аз с баткото към 6м, но си бяха контракции и започнах Магнерот. Можеш да пиеш но шпа сега, но се консултирай и с лекар.

Акрома на този етап закъснени е трудно да се каже, всеки мм от измерването влияе. Ако сте чули пулс, после ще навакса.

Аз ходих до спешното, прокървих днес. Записвам се в клуба на Утрогестана 😔 Според лекаря нараства, вече отговаря на края на 4г.с. Не видя проблем, но все пак съм на тръни. Цял ден се чувствам все едно съм в цикъл, надявам се утре да спре това кървене вече. Не се сетих да го попитам дали е възможно да е от кистата (дали се е спукала). Така или иначе в петък съм пак на преглед при моята АГ и ще видим колко е пораснало.

Как се чувствате след прием? Едва не припаднах час-два след първото хапче, сега пих пак и лежа, за да не стане пак така.

# 95
Така бях аз с баткото към 6м, но си бяха контракции и започнах Магнерот. Можеш да пиеш но шпа сега, но се консултирай и с лекар.

Акрома на този етап закъснени е трудно да се каже, всеки мм от измерването влияе. Ако сте чули пулс, после ще навакса.

Аз ходих до спешното, прокървих днес. Записвам се в клуба на Утрогестана 😔 Според лекаря нараства, вече отговаря на края на 4г.с. Не видя проблем, но все пак съм на тръни. Цял ден се чувствам все едно съм в цикъл, надявам се утре да спре това кървене вече. Не се сетих да го попитам дали е възможно да е от кистата (дали се е спукала). Така или иначе в петък съм пак на преглед при моята АГ и ще видим колко е пораснало.

Как се чувствате след прием? Едва не припаднах час-два след първото хапче, сега пих пак и лежа, за да не стане пак така.

Това с устрогестана.. знам, че е стандартна терапия, но изследвала ли си прогестерон?

# 96
Днес трябва да съм 4с6д в петък вдигнах температура  хванала съм някой вирус. Притеснява ме че от вчера гърдите не са ни напрегнати а си станаха както преди. При вас как е? Има ли промяна.. утре ще си пусна пак ЧХГ да видим ще стане ли ясно.

# 97
Здравейте, вас всеки ден ли ви болят гърдите? Мен днес не ме болят, трябва да съм 4 седмица и 3 дни..

# 98
От 3-4 дена (общо взето от първия положителен тест) имам някакви крампи в корема, не са толкова болезнени както при цикъл, доста по-леки са, но имам чувството, че ме съпътстват през почти целия ден. Гърдите са чувствителни от време на време, но специално този дискомфорт в долната част на корема малко ме притеснява. Има ли някой друг с такива симптоми? (още е супер рано при мен, 3+5, затова се чудих дали не са имплантационни крампи) На 18.01 (2 дена след официално закъснение) мисля да направя тест на ЧХГ-то и на прогестерона и на 20.01 пак, за да видя как се движат нещата.

Здравей ,
Аз от самото начало имам болчици в корема . Не са силни но и мен ме притесняват . В момента трябва да съм в 8-ма седмица и все пак продължават . Пия нош па ,можеш и ти да пиеш . Започнеш ли ги обаче ,не ги спираш до 12-13 седмица ,може само да ги намалиш . Аз започнах с 3×2 а сега пия 3×1 . Във вторник съм на преглед ,дано всичко е наред . Успех и на теб и не се притеснявай

# 99
Здравейте! Казвам се Петя на 33 г. и съм от Бургас! Записвам се плахо с последна менструация 29.11.22г. и съм в 6г.с+ 5 дни.
Това ми е трета бременност. Първата спонтанна бременност приключи с мисед в 8 г.с през 2019г. Забременях след инвитро 2021г. и имам син на почти 9 месеца. Искахме породени дечица и даже не мислех, че ще се случи толкова бързо и то естествено, понеже си имам още две замразени ембриончета, който чакаха. Мислех да правим Зет трансфер след като сина ми стане на 1 година, но чудото се случи! Бях на първи преглед на 06.01.23 и се видя плодно сакче, а на 20.01.23 се надявам да чуем и сърдечна дейност! Успешна бременност на всички! 😊🍀🤰🏻

# 100
Днес ми беше първия преглед. Има едно бебе, на правилното място е, има пулс. Обаче е с една седмица назад - трябва да съм в 7г.с., отговаря на 6г.с. Докторката каза, че може да е от късна овулация, но аз си я следих с тестове и си беше когато трябва. Каза да не се притеснявам, щом има пулс, но не спирам да го мисля... След 2 седмици съм пак на преглед да видим как върви. Дали се е случвало на някой от вас нещо подобно?

И моя случай е същият но доктора ми каза да не се притеснявам ..

# 101
Здравейте момичета,
Днес следобед ми е първият преглед. Моля ви, стискайте ми палчета защото съм кълбо от нерви Heart Днес ми се пада 7-8 ден закъснение от цикъла, нямам зацапване, но имам спазми в корема и много болезнени гърди. Надявам се да видим точицата ни и всичко да е наред както за мен, така и за всички вас! Прегръдки Heart

# 102
Благодаря ви, момичета. Flowers Hibiscus Успокоихте ме за спазмите, които и се поуталожиха и вече не са така постоянни. Появиха се и някакви газове, но еспумизан ме спаси. Днес направих още един уринарен тест, тъй като е предполагаемия ден за цикъл, та за мое успокоение докато стане 18ти, когато ще направя първия кръвен за чхг и прогестерон, че гледам на много от вас са изписали дуфастон/утрогестан. Този път втората чертичка се появи веднага и беше доста видима Relaxed , за разлика от предните тестове, където беше изключително бледа. Опитвам се да съм и аз спокойна докато чакам първия преглед след 10 дена, когато би трябвало да съм 5+3. Доколкото прочетох в такава ранна седмица може да се визуализира сакче и жълтъчно мехурче, май за ембрион е още рано?

Успех на всички, на които им предстои преглед и/или да чуят сърчице Revolving Hearts

# 103
Благодаря ви, момичета. Flowers Hibiscus Успокоихте ме за спазмите, които и се поуталожиха и вече не са така постоянни. Появиха се и някакви газове, но еспумизан ме спаси. Днес направих още един уринарен тест, тъй като е предполагаемия ден за цикъл, та за мое успокоение докато стане 18ти, когато ще направя първия кръвен за чхг и прогестерон, че гледам на много от вас са изписали дуфастон/утрогестан. Този път втората чертичка се появи веднага и беше доста видима Relaxed , за разлика от предните тестове, където беше изключително бледа. Опитвам се да съм и аз спокойна докато чакам първия преглед след 10 дена, когато би трябвало да съм 5+3. Доколкото прочетох в такава ранна седмица може да се визуализира сакче и жълтъчно мехурче, май за ембрион е още рано?

Успех на всички, на които им предстои преглед и/или да чуят сърчице Revolving Hearts
Успех , за ембрионче не се знае дали ще видиш . Това зависи от апаратурата .При мен се видя още на първия преглед тогава бях в 5г с.+6дни ембрионче с жм и сърдечни пулсации. Нямам търпение да стане 24.01 да чуем сърчицето вече тогава би трябвало да съм в 8г.с.+4 дни  . Успех на всички ❤️🎉

# 104
Момичета днес бях на преглед, в 6+1 съм. Докторката каза, че всичко е наред, само че било рано още за сърчице и не каза дали вижда ембрионче. При вас как беше? Видя ли се ембрионче или е рано още?

Общи условия

Активация на акаунт