Термин Септември 2023

• 60 619
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, прекрасни бъдещи мами♥  Присъединявам се към вас с очакван термин (от приложението )18.09.
На кратко при мен как се случиха нещата.. На 37г съм от две години с опити без резултат и от там 1 г при репродуктивен лекар след куп изследвания нещата са: Хашимото, Инсулинова резистентност и Тромбофилия. Този месец ми предстоеше кандидатстване към ЦАР за инвитро. Но както и при вас, през декември се случват чудеса, така и при мен се случи. Потвърдена бременност на 16.01, следващият преглед ми е на 15.02 до тогава фолиева к-на и дуфастон

Здравей Simple Smile

Честито! По Коледа наистина стават чудеса и явно всички тук сме с най-хубавия Новогодишен късмет Heart
Стискам палчета! Моята бременност също беше потвърдена на 16.01, но аз приемам Прегнакер плюс и утрогестан вместо дуфастон. Ще чакаме на 15.02 да споделиш след прегледа Simple Smile

# 121
Здравейте!
Минах и аз преглед днес. Развива се добре (отговаря си на 7-ма седмица) и има пулс. Термина ми е за 06.09.
Опасенията ми, че нещо не е наред се оказаха погрешни. Надявам се бременността да продължи все така добре и за напред.
Хубав ден на всички!

# 122
Здравейте мами и аз минах на преглед . Всичко е наред с бебо и вече е 18 мм . До тук добре ,но започна да ме боли главата ,кръвното ми е 90/70 някой с такъв проблем ?  На преглед съм отново след две седмици ,а след четири сме на фатална.  Водя се осем +4 седмица ,но за термин даже не са ми и казвали 😄

# 123
Здравейте мамчета, аз съм Ива от София на 28 години, имам момиченце на 4 годинки. Последният ми цикъл беше на 20 декември, т.е терминът ми е на 25.09, бях на преглед преди 2 дни в 5 седмица и 2 дни, защото прокървих леко и не де видя нищо в матката, доктора каза да пусна повторно чхг, първото ден преди закъснението беше 197, а 6 дни по-късно 1670, което си е супер, но се притеснявам, че нищо не се видя, според доктора за сега няма съмнения за извънматочна, каза че добре се покачва хормона и да отида във вторник. Кога се видяха вашите сакчета? 🌷

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:36 от Iva.k2018

# 124
Здравейте, в 5 седмица съм.. от два час някъде ме мъчи ниско кръвно, като стигнах до 80 на 50.. Нормалното ми кръвно е 90 на 60, но това ми идва много ниско. Вие имате ли проблем с кръвното..?

Също исках да питам има ли други мами с киста на бременността? АГ ми каза, че имам киста на жълтото тяло, и то доста голяма 6 см.?

# 125
Здравейте, в 5 седмица съм.. от два час някъде ме мъчи ниско кръвно, като стигнах до 80 на 50.. Нормалното ми кръвно е 90 на 60, но това ми идва много ниско. Вие имате ли проблем с кръвното..?

Също исках да питам има ли други мами с киста на бременността? АГ ми каза, че имам киста на жълтото тяло, и то доста голяма 6 см.?
За това кръвно трябва да споменеш на аг то си или на личния трябва да се консултираш с кардиолог никой не може да ти даде отговор относно кръвното .  А за кистата най-добра информация ще ти даде доктора който те следи .

# 126
Здравейте мамчета, аз съм Ива от София на 28 години, имам момиченце на 4 годинки. Последният ми цикъл беше на 20 декември, т.е терминът ми е на 25.09, бях на преглед преди 2 дни в 5 седмица и 2 дни, защото прокървих леко и не де видя нищо в матката, доктора каза да пусна повторно чхг, първото ден преди закъснението беше 197, а 6 дни по-късно 1670, което си е супер, но се притеснявам, че нищо не се видя, според доктора за сега няма съмнения за извънматочна, каза че добре се покачва хормона и да отида във вторник. Кога се видяха вашите сакчета? 🌷

Здравей, Ива! И честито!
Аз бях на преглед в 5гс и се видя сакче и жълтъчно мехурче - около 0.6 см.
После в 5 + 4 пак се наложи да отида и отново се видя само сакче (все още не е ембрион) - вече около 1.2 см.

# 127
Как се справяте с гаденето, аз не мога да хапна почти нищо, днес бяхме седнали да обядваме навън и щях да повърна на масата😱 С предната бременност имах леко гадене, но нищо общо с това чудо! 😢 В аптеката ми изписаха Антиметил било най-безвредното, но нещо не смея да го изпия.

# 128

За това кръвно трябва да споменеш на аг то си или на личния трябва да се консултираш с кардиолог никой не може да ти даде отговор относно кръвното .  А за кистата най-добра информация ще ти даде доктора който те следи .

Аз знам, че трябва лекаря си да питам.. за кистата съм питала, исках да знам дали някоя друга жена има киста заедно с бременността си Simple Smile

А за кръвното, искаше ми се някой да ми даде съвет или да каже дали и той е бил в същата ситуация.

В крайна сметка тази група нали е за това Simple Smile

# 129

Аз знам, че трябва лекаря си да питам.. за кистата съм питала, исках да знам дали някоя друга жена има киста заедно с бременността си Simple Smile

А за кръвното, искаше ми се някой да ми даде съвет или да каже дали и той е бил в същата ситуация.

Здравей и леко бременеене . Аз съм в девета седмица и кръвното ми пада като твоето. Става ми зле ,заболяваме главата ,направо си е ужас . Говорих с док и на този етап не е препоръчително да се пият хапчета . Каза ми да пия много айрян . Това и правя . Сутрин задължително едно кафе ,и започвам с айряна ( по солен е по добре ) Успех ,всичко ще премине след няколко седмици ,всичко е от хормоните

# 130

Аз съм с киста 3 см казаха да не се притеснявам имало е бременни и с 8 см и са си карали цялата бременост нормално

# 131

Аз съм с киста 3 см казаха да не се притеснявам имало е бременни и с 8 см и са си карали цялата бременост нормално

Блогодаря ти! Това търсех като отговор! ❤️❤️❤️

# 132
Здравейте, казвам се Мария на 34 години от Бургас, но от 15 години с ММ живеем в Португалия. Имаме една дъщеричка на 5 години и след повече от година опити на 13.01 видях почти въображаема бледа втора чертичка. Вече 3 пъти изследвах ЧГХ и изглежда да се удвоява добре. На 25.01 съм на ехограф, но съм наясно че още е рано и може да не се види нищо. На 19.01 ЧГХ беше 434.
Надявам се всичко да върви добре и да си имаме второ септемврийче ( с мен ще станат 3 😆)

# 133
Минавам само да ви пожелая пухкав финал на всички❤ За съжаление аз няма да съм с вас 😔

# 134
Минавам само да ви пожелая пухкав финал на всички❤ За съжаление аз няма да съм с вас 😔

Ах, много съжалявам да чуя това! 🤧😓😓 Дръж се и само напред! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт