Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и какви са симптомите на възможни проблеми по време на бременност и как да се справим с тях?
Какви са някои от симптомите, които жените споделят във форума?
Какви са някои съвети за бременни жени, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и какви са симптомите на възможни проблеми по време на бременност и как да се справим с тях?
Симптомите на бременността могат да включват болезнени гърди, гадене, разстроено храносмилане, умора, чувствителност на гърдите, повишен апетит, подуване на корема и сънливост. Симптомите на възможни проблеми по време на бременност могат да включват крампи, кръвоизливи и болки в корема. В случай че се появят такива симптоми е важно незабавно да се консултирате с лекар, за да установите причината и да предприемете необходимите мерки за справяне с проблема.
-
Какви са някои от симптомите, които жените споделят във форума?
-
Какви са някои съвети за бременни жени, споделени във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на жените във форума за плодовитост?
-
Какви са някои от резултатите от кръвните тестове, споделени във форума?

Ама късно е либе за китка! С първото дете не бях чувала, с това забравих, но се надявам да не е поседнало и то. Не съм суеверна по принцип, но след цялата драма, ми се щеше да помогна на съдбата.
Днес бях на втора фетална. Всичко изглежда наред.
Единственият ми проблем е, че времето се оправя, а аз седя вкъщи и уча за изпити 
Сега съм решила като мине изпита днес и да се стягам от утре да и да започвам
Върховната тъпотия за мотивация уж ми беше купуването на фитнес гривна. Хич не се чувствам добре така обездвижена, свикнала съм да търча напред-назад. Задължително ще започна да си поставям цели с крачките за деня и постепенно ще ги увеличавам. Бях се загледала в една статия, че възстановяването след раждане било по-бързо при физически активните жени. Вие какво мислите? Дали е вярно или е строго индивидуално?