Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 135
  • 791
  •   1
Отговори
# 225
Всеки 14дни се правят, не всяка седмица.
Пупитка, на Филипс технологията е една и съща за моделите.Разликата е в екстрите: приставки, сензори за кожата, с или без кабел.
Без кабел да знаеш, че са по-тежки и имаш
консуматив(батерия), която някои ден няма да зарежда.Кабелът на уреда е дълъг и досега не ми се е налагало да искам да е без.
Със сигурност трябва да работи и с кабел, тези само на батерия не се оказаха сполучливи.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 11:13 от ДХ3

# 226
На моя кабелът е 2 метра някъде, ако не и малко отгоре. Наистина не се пречка така както на обикновените скубещи епилатори - тях някой зъл гений ги прави с ужасно къс кабел всичките и трябва едва ли не да клечиш точно до контакта или да сложиш специално удължител че да има и къде да мърдаш. Пиша го това защото ако някой е ползвал само нещо с къс кабел, като нищо ще отхвърли кабела на общо основание при покупка на такъв уред дето е и скъп.

# 227
  • Amsterdam
Pupitka, не, не е скъп. Живея в Нл, където е и Филипс (въпреки че Филипс всъщност са действително Филипс само що се отнася до определени медицински апаратури, всичко други е франчайз, но това е др. въпрос). Миналата година си купих същия (това е най-новият модел, нали?), много съм доволна. Аз го купих за почти 450е, непосредствено след това проверих и в Бг беше под 800лв. на някяква промоция. Разбира се, след конфликта в Украйна цените на вс. техно неща рязко скочиха и сега е към 500е, така че товя е абсолютна оферта. Навярно ако поразгледате, и по-евтин ще го намерите.
Аз съм като Вас, руса с много бяла кожа и при мен има супер резултат. Препоръчвам.
Относно кабела - и да искате, и да не искате, кабелът си трябва. Без да включите апарата в контакта издържа около 10мин., така че на практика тая работа “без кабела” е просто маркетингова стратегия. Единственото, което е различно (навярно?!, ьащото аз не съм ползвала другите модели), са различните приставки.

ДХЗ, и при мен не се чисти перфектно, но това май е нещо “нормално”, защото четох и в Reddit и там някакви момичета срещат същия проблем. Доста кофти, аз го минах последно с 60% спирт…

# 228
  • Sunshine state
Благодаря ви! Това с теглото ще е проблем, защото имам слаби китки и малки ръце като цяло. Все пак реших и поръчах модел BRI 921 за мен и за сестра ми по един. По около 500лв излязоха. Доста отзиви четох и всеки казва, че безкабелните тежат доста. На мен ми трябва за краката и евентуално ръцете, понеже другаде съм с лазер и нямам. Ще дам отчет като дойдат. 👍🏻

# 229
Уреда на Браун се ползва  всяка седмица.На 4 процедура съм и ефекта е УАУ,поне при мен.

# 230
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Уреда на Браун се ползва  всяка седмица.На 4 процедура съм и ефекта е УАУ,поне при мен.

Точно така. Браун е моя и затова се прави 1 процедура седмично.
И аз на краката съм с Уау ефект.За подмишниците вече писах,че няма никакъв ефект,а няколко пъти се святках на трета степен - рева от болка и търпя..за нищо. А точно там космите ми са тъмни и твърди..нямам обяснение.

Извинявам се,в бързината съм писала Филипс. Rolling Eyes

# 231
Аз съм доволна от ефекта навсякъде.Интима най-бавно се повлиява.Мустак изобщо не никне,мишниците са тука има-тука няма 😂Абе общо взето оправда всичките ми очаквания,а аз съм си космата 😂

# 232
  • Sliven
Включвам се и аз от доволните Blush Като цяло съм с тъмни косми и по-светла кожа. На мустака не виждам да растат, на мишниците съм супер доволна, на ръцете също, крака под коляното не растат, но между бедрата, където съм също окосмена да - не растат, но стоят както съм ти обръснала, все едно съм ги обрала с машинка току-що, а аз ги обирах преди месец. Верно изобщо не растат, но и не падат. И непрекъснато по някоя пъпчица се появява и много сърбии. На триъгълника най-бавно се повлияват, но и там виждам някакво оредяване.
Да вметна, че на крака и триъгълник съм на 4 процедури, а ръце, мишници и мустак на 5

# 233
Здравейте, добре аз ли не правя нещо както е, вече 15 процедура само ми намаляха малко косъмчетата, но пак си имам. Мишници имам, интим имам.
Нямам обяснение ☹️

# 234
Аз им загубих бройката, 6 ли, 7ли.. Не ги броя вече, ще действам докато не постигна желания ефект. На брадичката всичко изчезна, горна устна има два-три упорити, на ръце и крака доста поизчезнаха, но има още какво да се желае. Бикини линия също е супер, има няколко упорити. На подмишниците има по едно плешиво петно, което бавно расте. И на триъгълник все още не виждам резултат.
Като го избирах и аз исках безкабелен, добре че ме доскрънзя. Имам Филипс с кабел и докато се мина цялата си ми понатежава, пък какво щях да правя с по-тежък...

# 235
Моят Филипс Лумеа 1998 дойде и правих първа процедура на крака, интим и подмишници, като на краката само позволих да усиля степента, мисля, че стигнах 4-та, на другите места на 3-та степен . Grinning . В сравнение с лазерната ми е като комарче. Реално интима ми е като поддръжка, крака и подмишници изцяло нови процедури, но аз съм почти безкосместа, така че ще видим какво ще стане 😀 поне ми е забавно.

# 236
И аз съм от доволните от Филипс, въпреки че не спазвах с точност 2те седмици (от октомври ще се коригирам). Полазвам го от декември. Как планирате да подходите лятото? Притесняват ме основно ръцете и краката, със слънцезащита ли ще се мажете в града?

# 237
Привет имам отскоро следния модел:
Фотоепилатор IPL Braun Silk-expert PRO 5

Четох, че не трябва да се ползва върху бенки, за всички видове ли се отнася?
Имам едни бледи малки и гладки по краката трябва ли да ги избягвам?
Имам и 1 по голяма гладка?

# 238
Големите избягвам само.

# 239
Някой имал ли е проблем с пуканата приставка? Не бях ползвала епилатора един месец и го намерих с пукната приставка….

Общи условия

Активация на акаунт