Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 136
  • 791
  •   1
Отговори
# 210
Мислех си ,че само аз имам този проблем
И според моя опит. На срамните усни е мястото ,на което нямаше никакъв ефект при мен и затова се отказах

# 211
Да споделя напредъка си до момента:
Вече имам направени 6 процедури. На краката и бикини линията успех на около 90%. На ръце, горна устна и брадичка - приблизително 40 %. На подмишници и триъгълник - приблизително 10%. Възнамерявам да продължа на две седмици до пълен успех 😁

# 212
  • София
Още в началото като започнах / април 2020г/ не видях ефект
Интересно ми е - има ли някоя от вас при която на срамните устни да има ефект само с фотоепилатор - не с лазер?

# 213
Аз засега нямам такъв ефект.

# 214
То аз имам вече 7 процедури в салон, така че си е като поддръжка при мен. Само по лабиите малко са останали косъмчета и надолу към ануса (към ануса не е третирано изобщо). Така че надявам се всичко да е ок. Поръчах Philips lumea sc1998 /00.
А да попитам, понеже на други места не съм правила процедури, ако започна краката, но само до коляно, дали ще има ефект, защото отскоро от глезена малко по-нагоре зспочнаха да ми потъмняват и задебеляват, иначе са руси и редки и тънки . Или да не ги пипам там?

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 07:51 от Анонимен

# 215
Според мен ще има ефект до коляното.

# 216
Аз третиран цялото тяло от декември месец през две седмици на триъгълника нямам вече косми, а на срамни те устни са много оредяли

# 217
  • Amsterdam
Gluharche9, аз съм доста доволна от моя ФЕ, май е 958, може би на интим имам най-голям резултат, почти нямам никакви косми останали.

А някой може ли да помогне относно почистването на приставките? Има някакви леки петънца и не знам как да ги почистя. В упътването пише с влажна тъкан, но само с вода не става. Пробвала съм и с малко тоалетно мляко - също. Сега четох в разни форуми и други дами също се оплакват от подобен проблем, едната предлага да се почисти със спирт 60%, но това дали не би повлияло на устройството?

# 218
  • София
Искам да мина интима с фотоепилатор, обаче са ми казвали, че не е окей, освен бикини линията. Колко от вас минават целия интим от доста време и има ли някакви последствия? А тези, които минават корема - само линията на пъпа ли минавате или цялата област?

# 219
Аз правя интим пълен, минавах целия корем заради съседното мъхче, не само на средната линия.Нямам вече
на корема косъмчета.
Dont[/, приставките с влажен парцал се изчистват, то няма как оерфектно сигурно след време..В комплекта нали има микрофибърна кърпичка.Внимавай с металната част, аз от зор да е лъсната я счупих.
На мен стъклото на лампата не се чисти вече много добре.Но работи и така.

# 220
Днес по време на процедура започнаха да светят всички лампи едновременно. Изключих го и изчаках 10мин. После си работеше нормално. Някой знае ли какво означава това светене? Да не би да свършват импулсите или да се разваля?

# 221
Прегрял е- бъг на тези уреди, когато се ползват на слайд функция.

# 222
  • Sunshine state
Момичета, влизам в темата с питанка. Нова съм. Според вас ок ли е като цена този апарат? Искам да си го взема и сондирам мнения. Много ми е важно да е безкабелен.
https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-philips-lumea-seria-9000-se … -00/pd/DQLQHTMBM/
Ходя на лазерна на пълен интим и вече почти няма никой там долу, много съм доволна. Сега обаче не ми се нариват пари в лазер на цели крака, а ми писна да ходя на кола. Бяла съм, руса съм, но космите по тези места са ми кестеняви. Ще
започна след лятото, защото вися по басейните и плажовете честичко в отпускарския сезон, а знам, че не бива.
Благодаря Ви!

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 04:22 от Pupitka

# 223
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Влизам за отчет.
Февруари си купих Браун и започнах да светя като коледна окраса всяка седмица,както си е реда.
През март имах операция и малко ми се размести плана,следователно имах забавяне.
Както и да е, вече съм редовна и да речем имам пълни може би 7 процедури.

Абсолютно никакъв ефект няма на подмишниците,да не говорим и колко ме боли там. Наистина достигнах си лимита на търпимост,само с най-ниската степен успявам да изтърпя(със средна и силна си представям,че е така когато им пускат ток на хората).
Наистина не разбирам защо не действа на подмишници,а точно там ми беше приоритет заради горещия сезон тук,който започна още през март. Rolling Eyes

Краката - топ. Тук там излизат косми,и имам големи участъци,които са гладки като бебешка кожа,но продължавам по план веднъж седмично докато достигна препоръчителните 12 процедури.

Не правя ръце и устни,защото нямам косми там.Корем също не правя.
Интима,само около прегъвката на краката и до там.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:03 от Adoralova

# 224
На Филипс от кога са взели да препоръчват на една седмица процедури? Признавам си че не следя какво е упътването на последните модели, това нещо ново ли е?
По принцип трябва някакъв период от време да обхванеш, през който да се изредят повечето или всичките косми да са били в подходяща фаза за третиране, заради това препоръчват поне еди колко си процедури (тя и тая бройка няма как да  е точна за всеки). Ако ги направиш по-сгъстено както ти през седмица, това не означава че ще стане за по-кратко време, а че за същото време ще направиш два пъти повече процедури, нищо повече.
За ефекта - и при мен е най-впечатляващ на краката и не толкова на подмишници и интим. Моите косми не са и от най-черните, де, но пък съм и доста бяла и светя предимно на най-високите степени. Такъв ми бил късметът явно, за съжаление гаранции няма.
Пак съм доволна, като знам на краката колко ядове съм си имала и как целогодишно бях с дълги поли и панталони защото никога не бяха гладки.

Общи условия

Активация на акаунт