Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 141
  • 791
  •   1
Отговори
# 195
  • Sliven
Имате ли наблюдения как е ефективността на епилатора на 4-та и на 2-ра степен? Краката започвам на 4, но около коленете и на бикини зоната не издържам от парене и минавам на 2. Понеже съм само на 3 процедури и все още нямам впечатления. Забелязвам, че на ръцете например след като ги бях минала с машинка за бръснене преди първата и втората процедура сега седят като избръснати на 2 дни. Не падат, но и не растат, така си седят.

# 196
Няма да паднат сега, чак след 10-15 дни и то не всички.Сега ще продължат да растат тези, които са живи, а тези, които са изгорени от светлината, кожата продължава да ги избутва, все едно растат, но накрая падат.До следващата процедура няма нужда да ги пускате дълги.Може да се махат по предпочитан от Вас начин.
Иначе се минавайте на степента, на която няма болка или силно парене, за да не се изгорите.

# 197
Аз процедирам на трета степен. Пробвах на краката с четвърта, но след това ме дразнеше кожата , явно ми е силна степента. Святкам си се на трета и ми е ок.

# 198
Другата зима ще почна и там. Сега нацъкам половин крак и тичам да давам биба Joy
Колко време след раждането подновихте ползването на фотоепилатора, а и предполагам по време на бременноста не се използва?

# 199
  • Sliven
Пак аз с въпросче Rolling Eyes
Какво правим ако утре ми идва ред за "святкане" на ръце и мустак, а не виждам косми за скъсяване? Просто си правя процедурата ли?
Благодаря виии

# 200
Ако сте направили 5-6-7-8 процедури, може да минете вече
на ежемесечни.По принцип, след определено време, космите започват да растат по-бавно, някои вече са елиминирани.

# 201
  • Sliven
Ако сте направили 5-6-7-8 процедури, може да минете вече
на ежемесечни.По принцип, след определено време, космите започват да растат по-бавно, някои вече са елиминирани.
Утре ще ми е четвърта, но космите ми са черни и доста дебели и май съм доволна Blush

# 202
Ами тогава бих направила още, поне 8бр.

# 203
Леле, дами, бъдете по-нежни! Какви са тези груби спорове за скоростта и гъстотата на космите. Не е задължително и на всяка цена мнението ви да бъде прието за чиста истина и правило!
Та да си кажа и аз моето лично мнение от личен опит, без да очаквам то да оборва/подкрепя вашите: Какви ли методи на обезкосмяване не съм ползвала и да, след бръснене стават повече и  по-плътни и то трайно. След епилация може да изглежда, че изтъняват и оредяват, не е така. След като се прекрати епилацията и всички косми поникнат, ясно се вижда, че са станали повече ,от преди да започнете. Извод: с годините си се сгъстява окосмяването, но махат ли се, този процес ще се ускори, като с бръсненето най-вече.
Имаше един период, когато обръсването на главата само от едната страна беше модерно и аз дълго време се водех по тази мода. И да, косата ми от едната страна стана по-гъста.
Не бих препоръчала бръснене на лицето, не само заради риска от по-гъсто окосмяване, а заради раздразвате на кожата. Аз лично на горна устна ги премахвам с мъничък тример, преди фотоепилация. В крайна сметка всичко е индивидуално и динамично.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 22:49 от Мочо

# 204
Здравейте! Ходя вече 6 процедури на лазерна епилация, но някак си ми се иска да си взема фотоепилатор за домашна употреба. Ходя само на интим, ако си купя, мисля предимно в тази област да го ползвам, но да е за цял интим, не само бикини линия. Може би и подмишници. Краката ми са с тънки, руси и редки косми, така че там не ми е от особена важност, а и мисля, че не става за там. Но ми е важно за интим. Бихте ли ми препоръчали такъв фотоепилатор?

# 205
Аз ползвам Филипс лумена има ефект, но мен ме боли.
Здравейте! Ходя вече 6 процедури на лазерна епилация, но някак си ми се иска да си взема фотоепилатор за домашна употреба. Ходя само на интим, ако си купя, мисля предимно в тази област да го ползвам, но да е за цял интим, не само бикини линия. Може би и подмишници. Краката ми са с тънки, руси и редки косми, така че там не ми е от особена важност, а и мисля, че не става за там. Но ми е важно за интим. Бихте ли ми препоръчали такъв фотоепилатор?

# 206
Ами на лазерна като ходя и мен доста ме боли, жал ми става за момичето, че я преритвам:grinning: . Отгоре нямам толкова косми вече, по срамните устни са по-редки, искам предимно да поддържам, за това търся.

# 207
Забравих да спомена ,че го ползвам на най-високата степен,щом е за поддържане на резултата ако намалите степента няма да усещате болка.
Ами на лазерна като ходя и мен доста ме боли, жал ми става за момичето, че я преритвам:grinning: . Отгоре нямам толкова косми вече, по срамните устни са по-редки, искам предимно да поддържам, за това търся.

# 208
За поддръжка ще стане, но няма да махне космите по срамните устни, поне според моя опит.

# 209
  • София
И според моя опит. На срамните усни е мястото ,на което нямаше никакъв ефект при мен и затова се отказах

Общи условия

Активация на акаунт