Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 612
  • 791
  •   1
Отговори
# 240
Абе, хора, Лумеата може ли да се ползва за областта между веждите Grinning ако само го поставя на мястото и затворя очи преди да цъкна Thinking

# 241
Може, поне аз правих.

# 242
Вече открих плажния сезон. Дали ще мога да правя някакви процедури или трябва да приключа  святкането? Все още има какво да се желае на триъгълника. Краката и подмишниците се повлияха и там няма проблеми да поддържам с епилатора лятото.

# 243
Какво пише в упътването на уреда?

# 244
ДХЗ, не съм чела такива подробности. Ще трябва да разгледам по-подробно. Трябва да е описано ли в упътването? Филипс е , но точния модел в момента не мога да кажа.

# 245
Да, пише го.После си преценявате колко и как се излагате на слънце, колко бързо потъмнявате и преценявате как да продължите лятото с процедурите.
Аз ги спирам, защото съм матова, чернея бързо и се изгорих 2 пъти, затова подновявам наесен.Но ако сте бяла, не хващате тен, може да си ги продъпжавате, съблюдавайки инструкциите е упътването, които аз вече не помня.

# 246
Абе, хора, Лумеата може ли да се ползва за областта между веждите Grinning ако само го поставя на мястото и затворя очи преди да цъкна Thinking

Аз святкам сина ми там. Вече сме правили 6 процедури и определено има ефект, но ще продължа до 8 през 14 дни. С малката приставка едно святкане е достатъчно, точно пасва на мястото.

# 247
Здравейте, от ноември използвам philips lumea, доволна съм. Правя почти цяло тяло, но винаги пропускам по краката по една две линии.. Вие как се справяте а този проблем? Бях чела за бял молив, но на мястото на молива се зачервявам. Измислих си начин с разделяна чрез хартиено тиксо, но и така пропускам пак... Аз ли не мога или.... Ще съм благодарна за всякъкви съвети.

# 248
Не пропускате, просто на места така се получава.Космите не реагират еднакво на уреда.Аз имам такива, които не се махнаха никога.

# 249
  • Sunshine state
На 4 процедури съм вече и виждам определено резултат - космите се разредиха, има  "плешиви" участъци и растат бавно. Аз лично чертая с молив и застъпвам така да се каже участъците при минаване, за да съм сигурна, че е минато. Щракам на 5 навсякъде.

# 250
То си трябва малко застъпване винаги, поне спрямо "челото" на накрайника - все пак прозорчето дето през него светва е по-малко като размер.

# 251
По време на бременност използвате ли уреда?

# 252
# 253
Имам въпрос към дамите с по-дебел черен косъм и по-голямо окосмяване. Направих вече 6-7 процедури, окосмяването е намаляло обаче само наполовина. И при вас ли беше така и след коя процедура горе-долу изчезнаха? Най-видима разлика имам на краката под коляното и под мишниците. Ръцете, коремът и лицето не виждам особена разлика, да не кажа никаква.

# 254
След 12-13 процедури.После всяка есен започвах наново и така едно 3-4г.

Общи условия

Активация на акаунт