Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 646
  • 791
  •   1
Отговори
# 270
  • Sunshine state
Според мен му има нещо. Не вярвам да са му свършили импулсите, това са много импулси.
 все пак.

# 271
Ами възможно е но вече не е в гаранция.

# 272
При мен беше се случило, при употреба на цели крака и една ръка на 2рата започна да мига. Изключих за половин час, почистих и включих отново. Мисля че беше загрял или нещо подобно. Друг вариянт да мигат е, ако има индикатор за кожа, тоест кожата да е с тен, и се включва защита.
Пробвай на друга зона без тен, почисти лампата предварително, като го оставиш малко изключен след това. Успех

# 273
Здравейте момичета! Имам един малко необичаен въпрос. Има ли някоя дама, която е правила инвитро и е използвала фотоепилатора? Т.е. не по време на опита, а след него, като тук отбелязвам, че бременност няма. Знам, че оказва някакво влияние на хормоните, но все пак ще съм благодарна ако някоя знае повече по този въпрос.

# 274
Аз пусках скоро хормони и други така като сме с опити на този етап. Всичко ми беше в норма а ползвах фотото до преди седмица

# 275
Аз пусках скоро хормони и други така като сме с опити на този етап. Всичко ми беше в норма а ползвах фотото до преди седмица

Колко време преди опит спирате да го използвате?

# 276
Ради не си водя О с датите за фото. Знам че по време е забранено. За преди това не съм намирала информация.

# 277
Здравейте, използвам фотоепилатор Philips Lumea, но на прозорчето/стъклото се появиха малки петънца, които не падат с кърпипката в комплекта. Въпросът ми е как мога да го почистя и дали това са изгорял лампи на фотоепилатора? Прилагам снимка.

# 278
  • В.Търново
Здравейте! Закупих си тия дни Филипс Лумеа. Какъв е съвета ви? Да започна да го ползвам на есен или може от сега, обаче идва сезона, когато започват басейните и моретата и не знам колко е удачно?Никога до сега не съм ползвала този продукт.

# 279
Четете си упътванията.Там пише как се ползва.Ние не знаем какъв цвят Ви е кожата, излагате ли се на слънце, ще ходите ли на море.
Ас бих почнала наесен, но съм матова, лесно ловя тен, дори за 15мин на слънце, стоя често навън.
Ако човек е със светла кожа, стои предимно в затворено помещение, планирал си е морето, то може да си прецени дали да започне лятото.

# 280
Привет, ползвам филипс лумеа от година и малко и смея да твърдя доста редовно. Реших да продължа през две седмици да го използвам през всичките тези месеци, защото резултатите все не са чак това което ми се иска. Четох че при някои момичета цялото окосмяване е изчезнало, а при мен е на 90% примерно. Имам някои косъмчета по краката и под мишниците които ме дразнят. Тези които го ползвате от по-дълго време мислите ли че искам твърде много или да продължавам с процедурите докато не изчезнат напълно? С доста бяла кожа съм и много тъмен косъм.

# 281
Няма изчезване на 100% на космите.На 80-90% е успех.Някои косъмчета стават тънки и като мъх, но на 100% не се премахват.

# 282
Аз направих 8 процедури на две седмици. На краката имам тук-тям някой косъм и растат много бавно. Мишници и триъгълник ще продължа да святкам и лятото. Мишници на 80% са готови, бикини линия нямам нето един косъм, а интим е около 50%. Краката ще ги светвам един път месечно, съобразено с плажуването съответно. Надявам се до есента да не са се завърнали там космите.

# 283
  • В.Търново
А какво означава "Третирайте в рамките на 3 дни преди или след планираната дата на третиране, започнете първоначалната фаза отново."
Означава ли, че една зона трябва в продължение на 3 дни да се обработва с фотоепилатора.Не го разбирам.
Разгадах го. Grinning

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 16:04 от Русалка_1

# 284
  • Sunshine state
Тоест да речем две седмици се падат петък, но нямаш време и отлагаш - не отлагай повече от 3 дни. Аз така го разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт