Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 788
  • 791
  •   1
Отговори
# 480
Ами не е е минало никакво време още, бъдете последователна.

# 481
  • В.Търново
Ами не е е минало никакво време още, бъдете последователна.
4 пълни месеца минаха, колко повече...

# 482
Докогато се налага.Аз години наред правех по 12 процедури есен-зима-пролет, само лятото спирах заради това, че съм тъмна, правя те. к се изгорих 2 пъти.Иначе уредът се ползва ежемесечно години напред.
С профи уреди, които са силни се правят поне 6 процедури през 30-40-50 дни и отмена месеци, не знам от домашен уред какво очаквате.
Освен това резултатите са индивидуални.При мен мишниците слабо реагираха и имам още за махане, но крака, ръце, корем са супер.Но ми отне поне 4г стриктно ползване.Започвах наесен отначало заради спиране лятото.

# 483
Здравейте. Прочетох първия пост, но не видях отговор на въпрос, който ме интересува. И си питам. Ще има ли положителен ефект фотоепилация на мъх по лицето- Бакембарди, брадичка и мустак? Никога не са премахвани с каквото и да е, руси тънки косъмчета, но ме дразнят. Казаха ми, че с лазерна епилация няма да стане, защото са прекалено тънки и руси и търся друг вариант.
Благодаря предварително.

# 484
Maria, за руси и тънки не.Има няколко профи апарата за такова окосмяване, но не ти препоръчвам да си вкарваш таралеж в гащите.

# 485
Значи варианти са кола маска и обикновен епилатор, нещо което никога не съм пробвала от страх да не изглеждам смешна при поникването  отново на космите. То, и заради това си вървя все още мъхлява.

# 486
Аз не бих ги пипала.Имам си мъхове по лицето също.🤷🏻♀

# 487
Здравейте Дами, идвам във вашата тема за съвет 😅

Замислил съм се над покупка за фотоепилатор, може би някоя Лумия или не се знае все още.
Искам да изчистя гръб под врата и рамене. Като цяло, нямам особено много окосмяване, говоря за гъсто такова. Но имам рехави, които все пак са по-дълги и въобще не ми харесават, а особено като нося тениска и някой друг косъм като се покаже и става адски нелицеприятно хаха.
Досега не съм решавал да бръсна с бруснач или машинка за бръснене с идеята, че след това ще стане гора гъста и най-вероятно доста черни.

Дали такъв епилатор би ми свършил работа?

Знам, че няма как да се махнат завинаги, въпреки, че има такива реклами, но ако не растат през 5 дни, както биха ако е с бигче или машинка пак би било добре.
Също така, имам и бенки по раменете, това няма ли да е проблем?
Дайте някакви съвети и кое е подходящо като марка? Трябва ли да се ползват очила?
Най-вероятно ще се ползва не само от мен,а и от половинката.

# 488
  • там, където ми харесва
Здравейте, вече направих една година с фото епилатора. Имам приложението и се правя по него , въпросът ми е трябва ли да чакам приложението от един път месечно да започне да ми показва отново процедури през две седмици или ще започна ли пак по-интензивно?

# 489
В упътването никъде не пише да се връщат през 2 седмици, продължава се всеки месец.
Mrporter, можете да се бръснете спокойно, космите няма да станат повече.Ако има кой да Ви светка по гърба опитайте, с най-базовия модел.Може и някой Браун, на добра цена ако намерите.Дребните бенки не са проблем, само големи и релефни.

# 490
  • варна
Сдобих се и аз с фото епилатор ,покрай черния петък .Имам около 5 процедури лазер на  крака и малко повече на интим .Ефект имах ,нядявам се да го поддържам с фотото у дома .Имам русоляви на седалището надявам се и там да има ефект .Някой беше питал за разширените вени , на лазера момичето ги заобикаляше ,сега и аз смятам да правя така .
Слагате ли очела ,по врме на процедурите ,много гадно святка?

# 491
Стаята трябва да е много добре осветена за да не дразни толкова святкането, очила май повече биха пречили отколкото да помагат.

# 492
  • Sunshine state
Ами може да звучи смешно, но аз си слагам слънчеви поляризирани очила за слънце, с които си ходя ежедневно. 😂

# 493
  • София
Момичета, може ли един съвет, моля!
Искам за Коледа да подаря на две тийнейджърки / 16 и 17г/ фотоепилация примерно на ръце.

Подходящо ли е според вас?
И ако да, някъде по празниците мога ли да намеря отстъпки или комбинирани промоции или нещо изгодно?

# 494
  • Sunshine state
Супер подарък, ако искат и имат нужда. Проверете в сайтовете за колективно пазаруване за оферти. Успех! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт