Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 795
  • 791
  •   1
Отговори
# 465
При всеки различно, при мен има.

# 466
  • София
и при мен има - станаха по-тънички,по светли и излизат доста рядко

# 467
Най-голям ефект при мен има на корема. Имах силно окосмяване, не само вертикалната линия, а целия корем. Преди това епилирах с обикновен епилатор, но знаете - враснали косми, пъпки и т.н. В момента светкам веднъж месечно по графика от приложението и от месеци насам не расте нито един косъм! Кожата е гладка и спокойна, както не знам откога не съм я виждала. Чак ме е яд, че не съм вече на 20, че да си ходя лятото по гол пъп Grinning

# 468
  • София
Аз със срамните устни не съм имала проблеми до сега. Вярно е, че там ефекта не е на като на краката, космите ми не изчезнаха, но растат доста по-бавно, там го използвам по-скоро за забавяне на растежа и махане на неприятни усещания след бръсненето. Внимавам много никога да не повтарям  участъци,  защото там кожата има друго оцветяване и възможно да абсорбира повече светлина. Мисля, че е добра идея на такива деликатни зони първо да се направи проба на малък участък и ако всичко е наред, тогава да се мине цялата зона.

# 469
Има ли ефект при мустак?
Аз съм с лумеа 1998 и има ефект, единични косъмчета тънки имам вече, между веждите също имам ефект. Сега не съм се щракала на мустака, че ми излезе херпес и боря белега 😂

# 470
Какво ще кажете за този лидълски фотоепилатор?
https://www.lidl.bg/p/fotoepilator/p10011401?pageId=10033788&tab … e=Next_Sales_Week

# 471
Група, пуснали са в Зора Фотоепилатор Philips SC1998/00 Lumea. Искам да изненадам съпругата си. Моля тези от Вас, които го притежават да споделят мнение и 399 лв. добра цена ли е? Благодаря и моля да ме извините, ако се е коментирало, прочетох само последните 4-5 страници. Благодаря!
Кой от двата епилатора е по-добър Philips  BRI920/00 или Philips SC1998/00?

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 21:43 от toni7295

# 472
  • София
Да, цената е добра, има две допълнителни приставки - за толкова купих 1997 аз преди 3 години, а разликата е само в приставките

Единствено ,че можеш да го върнеш след 2-3 месеца,ако няма ефект - друго не мога да кажа.

# 473
Здравейте, искам да закупя фотоепилатор. Кой от двата модела бихте препоръчали: PHILIPS LUMEA SC1998/00
PHILIPS LUMEA BRI940/00
Разликата, която аз отчитам е само в броя импулси.

# 474
Може ли да си щракам космите на лицето с фотоепилатор ,ако използвам избелващ крем?

# 475
Какви съставки има този крем?

# 476
  • В.Търново
Да ви кажа, за лицето грам не ми действа този фотоепилатор.

# 477
Взех и аз lumea 1998 от Техмарт за 399лв. Имаше и 1997 за 398лв😆. Нали преди месец се чудех дали да чакам черен петък,  явно е имало смисъл.
Вчера се нащраках за първи път. В книжката чета че се прави през 2 седмици, тук май прочетох че в началото давате всяка седмица? Може ли всяка седмица?

# 478
За можене - не виждам кой ще те спре ако си наумила да караш през седмица. Препоръката на Филипс е през 2 и не по-често. Твърдят че не се очаква да е по-ефективно през по-малък интервал.

Някои марки препоръчват за техните си пък през седмица. Идея си нямам кой е прав и кой крив като уж на един принцип работят, но поне аз бих се придържала към това което задава производителят.
А и като знам каква играчка е и колко време ми отнемат краката... не бих си го причинила по-често от нужното. Добре че за тях от години съм само на поддръжка когото се сетя и ако се сетя.

# 479
  • В.Търново
За можене - не виждам кой ще те спре ако си наумила да караш през седмица. Препоръката на Филипс е през 2 и не по-често. Твърдят че не се очаква да е по-ефективно през по-малък интервал.

Някои марки препоръчват за техните си пък през седмица. Идея си нямам кой е прав и кой крив като уж на един принцип работят, но поне аз бих се придържала към това което задава производителят.
А и като знам каква играчка е и колко време ми отнемат краката... не бих си го причинила по-често от нужното. Добре че за тях от години съм само на поддръжка когото се сетя и ако се сетя.
Абсолютно всичко спазвам. Правя го от края на лятото. Ами нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт