Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как работи принципът на действие на фотоепилаторите?
Каква е идеалната дължина на космите преди фотоепилация?
Появяват ли се подкожни косми след фотоепилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как работи принципът на действие на фотоепилаторите?
-
Каква е идеалната дължина на космите преди фотоепилация?
-
Появяват ли се подкожни косми след фотоепилация?
-
Безопасно ли е да използвате фотоепилатор върху татуировка?
-
Кога мога да използвам фотоепилатор върху татуировка?
може и да е споменато, но намерих само една тема по въпроса, която няма отговор. Използвам Braun Silk Expert Pro 5. Вече 4 процедури си направих, по една на седмица, както пише в упътването. След третата мисля че започнаха да ми излизат малки кафяви петна, като бенки. Лошото е, че не знам дали си въобразявам или сега се появиха. Някой има ли подобен опит и дали е притеснително? Разбира се, наясно съм, че всякакви промени по кожата трябва да се проверят с доктор, но въпросът е колко да се притесявам.
аз само се бръсна между фото-то. За лицето не знам как стоят нещата, не си скубя космите, махам с деполатоар мустака и така. А и също така разбрах, че не трябва да следвам процедурите по приложението, както е в началото на 2 седмици, после по-рядко, ами ги правя през 2 седмици вече всички.