Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 761
  • 791
  •   1
Отговори
# 540
  • София
МОят е Лумеа BRI977, но всички около мен имат по-стари модели или от тези на по-средни цени и са много доволни. Та си мисля, че си действат, просто тези по-скъпите имат някоя екстра, без която може да се живее.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 16:20 от Дези.

# 541
  • Mediterraneo

Ами тук пакетна цена за цяло тяло е 960 евро (една сесия). 270 евро са цели крака. 50 евро е горна устна. Това, което съм решила е да си правя фотоепилация на крака, мишници, ръце, а за интим ще ходя на лазер.

Еха, явно живееш в чужбина с друг стандарт, определено.

# 542
  • Sunshine state
Няма да ви казвам колко ми излезе дълбок триъгълник (тоест и дупе) тук.. $2200 е, обаче с доживотна гаранция. Демек ако някога излезе косъм, отивам и не плащам нищо. Цените са такива при нас.

# 543
Здравейте Simple Smile може и да е споменато, но намерих само една тема по въпроса, която няма отговор. Използвам Braun Silk Expert Pro 5. Вече 4 процедури си направих, по една на седмица, както пише в упътването. След третата мисля че започнаха да ми излизат малки кафяви петна, като бенки. Лошото е, че не знам дали си въобразявам или сега се появиха. Някой има ли подобен опит и дали е притеснително? Разбира се, наясно съм, че всякакви промени по кожата трябва да се проверят с доктор, но въпросът е колко да се притесявам.

# 544
Официално и аз тук. Дядо Коледа ми донесе Lumea IPL 9900.
Приложението инсталирано. Трудно се оправям.
Пробвах на интим. Много ми се смяха вкъщи. Лигла ме съм и имам висок праг на болка, но не ми е ок. Може би заради мястото. Иначе уреда си избра сам 4 степен за там

# 545
Официално и аз тук. Дядо Коледа ми донесе Lumea IPL 9900.
Приложението инсталирано. Трудно се оправям.
Пробвах на интим. Много ми се смяха вкъщи. Лигла ме съм и имам висок праг на болка, но не ми е ок. Може би заради мястото. Иначе уреда си избра сам 4 степен за там

Ако не се чувстваш комфортно, ползвай степен 3. Аз с нея минавам навсякъде, само на краката понякога 4. Иначе мисля, че уреда и на мен препоръча 4, но всеки човек има индивидуални усещания и няма смисъл да си причиняваш дискомфорт. Аз на степен 3 имам страхотни резултати, успех и на теб! Simple Smile

# 546
Благодаря. Да попитам. Разбрах, че преди процедури се бръсне, а след ...непосредствено след може ли да се скубе. За зони на лицето говпря
И друго..мирише ми на опърлено. Така ли мирише

# 547
Мирише на опърлено, където има пораснал косъм Joy аз само се бръсна между фото-то. За лицето не знам как стоят нещата, не си скубя космите, махам с деполатоар мустака и така. А и също така разбрах, че не трябва да следвам процедурите по приложението, както е в началото на 2 седмици, после по-рядко, ами ги правя през 2 седмици вече всички.

# 548
Ако мирише на опърлено, някъде е имало останало неизбръснато, изгаря каквото е все още над кожата. И 1-2 къси косъмчета да са, си миришат. Точно на опърлена перушина Grinning
А за скубането не разбирам за какво е цялата работа... Пазиш да не е отскубнат косъм а обръснат, че да третираш с фотоепилатора. И после искаш да ги отскубнеш, че за следващата процедура след 2 седмици да са отскубнати от корен? Нещо ми убягва логиката.
Всеки сам си прецЕня, де. Някои изобщо не бръснат а само скубане ползват и твърдят че пак имат ефект, на мен ми е трудно да си го представя но пък колкото аз на тях вярвам, толкова и те на мен.

# 549
Мустака ми всяка сутрин е набол, колкото и гадно да звучи. Може да не е напълно, но поне по десет дивака вече бучат и се виждат. Да разбирам ли, че мога всеки ден с уреда или ще си докаран някоя хиперпигментация? На лицето не смея да ги обръсна, нито мога да ги скрия с грим. С уреда минах точно там и замириса на опърлено. Най-много някой страничен мъх на лицето да се е опърлил , та съвсем да си влоша положението.

# 550
  • Sunshine state
Използвай крем депилатоар, като не искаш да бръснеш, което си е подобнo, но все пак.. Всеки ден щракане е абсурдно, следвай си препоръките и щракай на две седмици. Успех!

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 20:10 от Pupitka

# 551
Всеки ден щракане е безсмислено. То все пак самото светване не премахва косъма, а умъртвява корена. Така де, на тези косъмчета които в този момент са в подходящата фаза. Те и затова се правят през 2 седмици процедурите, че за няколко месеца повечето косъмчета да са се паднали в такава фаза поне на една процедура там. Но фазите са дълги, по-често светкане от това няма какво повече да постигне.
За мустака съвет от опит не мога да дам, поне с това не ми се налага да се боря, светла съм и нямам какво там.
Депилатоар прекалено често на лицето не идва ли много агресивно също?

# 552
Аз правя мустак и го бръсна.Депилатоар, подрязване- все едно и също.

# 553
И аз го бръсна мустака. Какво си мислите, че прави депилатоарът? Разликата с бръсненето е, че се впива химия в тялото.

# 554
Аз зная какво е действието на депилатоара, но то трябва да има израснали косми , за да ги хване. Милиметър поне. Моите са черни и твърди и дори на краката депилатоара не върши работа. Седят си и след него.

Общи условия

Активация на акаунт