Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 737
  • 791
  •   1
Отговори
# 555
Къде пише? че трябва да има мм пораснал?

# 556
На първа страница

# 557
А в упътването на моя пише да е гладко обръснато. Има ли съвсем малко пораснало, започва да мирише на опърлено.

# 558
Редно е да се чете упътването. на уреда, не общи неща из нета.

# 559
  • В.Търново
И в моя пише да е обръснато и гладко.

# 560
  • София
Тези дни ми беше третата процедура. Малко неуспешна я броя, поне на триъгълника.
Обръснах се, но ме домързя същата вечер, че имах и 100 неща да върша. Съвпадна и  с менструацията. По принцип ползвам менструална чашка, но ме болеше повече от обичайно, та сложих превръзка.
И ми се възпали кожата, където бръснах, та едва съм се святкала. Аз имам кожни проблеми(назад писах). От една страна правя реакция към еднократните хигиенни продукти(превръзки, тампони), от друга...последните месеци след кола маска или бръснене се възпалявам много. След първите две процедури с фотоепилатора не се случи и бях учудена. Но се святках веднага след бръснене.
Та явно това беше грешката- че изчаках до другия ден и кожата имаше време да се възпали и отделно, че ползвах еднократни превръзки и те ме раздразниха допълнително.
Чудя се дали е възможно фотоепилаторът с нагряването да предотвратява последващото възпаление...или е било съвпадение това, че предишните два пъти всичко беше наред.

# 561
По-скоро от превръзките да е била разликата, щом пишеш че и по принцип ти създават проблеми. Но и като цяло, точно преди и в началото на цикъла винаги е по-лесно да се раздразни кожата, прагът на болка е по-нисък и какво ли не още. Отначало и аз лошо си бях планирала процедурите и се падаше по някоя така, отлагах ги с по няколко дни като стане така.

# 562
И аз получих Филипс Лумеа за Коледа.Направих първа процедура,като уредът показа 4ка,но имах дискомфорт и работих на степен 3.Спазих упътването,обръснах зоните и ден след това се светках,нямам търпение да видя резултати,най-вече по ръцете😜.А до следващата процедура,мога ли да се епилирам или само бръснача влиза в действие?

# 563
И аз вече изчетох книжката и действам по нея. На краката и около слабините много боли, чак съм на прага на отказване. Дори и на слаба степен все едно ме удря ток..
Исках да попитам, понеже чета че някои момичета пишат че не са употребили и 1000 импулса още...как ги отчитате? Записвате ги?

# 564
Здравейте, някой ползва ли Лумеа на степен 5? Приложението ми препоръча 4 степен, но аз и на 5 не усещам почти нищо и се чудя дали да действам с най-силната направо за по-добри резултати.

# 565
Щом не ти причинява дискомфорт, поне аз бих пробвала и на по-високата. Следи си там за зачервяване или раздразнена кожа следващите ден-два де, за всеки случай.
Аз на краката друга степен освен 5 не съм ползвала, но аз съм толкова бледолика че едни стари стрии ми се сливат на цвят с кълката, а знаете колко бели стават с времето...

# 566
  • Sunshine state
И аз така - само на 5 щракам и не усещам дискомфорт.

# 567
  • София
5 използвам за крака и ръце. На слабините засега на 3, парва ме малко и още ме е страх да увелича. Но се и свиква-като светна някаква част, после сякаш претръпвам и мога да увелича.
На слабините е и по-меко, малко се притеснявам да не натисна повече и да се допре до стъклото. Случи ми се на крака на бедрото, явно натиснах повече с фотоепилатора, а вече беше загрял и се опарих на стъкълцето вътре.

# 568
Как на стъкълцето, нали има приставки? Аз, ако ще и с пръст да бъркам, не мога да стигна до стъкълцето, а камо ли от натиск.

# 569
Момичета, правих лицето на дъщеря ми, защото в ранния пубертет беше решила да си го избръсне. Правила съм я веднъж , два дни след това е с брутални пъпки. Може ли да има общо

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 16:46 от Мила

Общи условия

Активация на акаунт