Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 702
  • 791
  •   1
Отговори
# 570
А как махнахте космите?Космите не са от бръснене, не ѝ вменявайте вина.

# 571
Нищо не и вменявам, като беше малка беше обръснала.

# 572
Космите са генетично и хормонално обусловени, не е от бръсненето.Ако сте правили кола маска затова за пъпките.

# 573
Съгласна съм с горното. Също да добавя, че всеки косъм има жизнен цикъл и след определено време всички обръснати косми ще опадат сами един по един, та преценете дали има смисъл от фотоепилатор като цяло.(не знам дали става дума са косми или мъхчето, което всички имаме)

# 574
Да споделя и моя опит. Лумеа серия 8000, само с една приставка за тяло е. Червъртата процедура трябва да е сега в събота. Кожата ми е бяла, космите черни. Най-голям ефект имам на мишниците. Няма и косъм, само с ръка се усеща тък там, видимо нищо.
Краката може би на 80 процента, но кожата ми е като на пиле, все още виждам онези дразнещи червени точки.. има няма косъм.. там са. Триъгълника имам ефект там където е гладко, т.е. по срамните устни отвън все още има косми. Ползвам на 5та степен.
Мисля че си заслужава уреда, най-малкото че не трябва да се скубя отдолу, или под мишниците. Преди това ползвах епилатор + бръснене. Ще видим занапред.

# 575
Тя е на 15. Обръсна всичко преди една година и отказва да се ходи на каквото и да е.  Иначе да, хормонално е, но тя нямаше косми а само лек мъх, като на повечето тъмни хора.

# 576
И аз на 15 нямах и с годините окосмяването ср променяше постоянно.Нормално е.Тепърва започват активни промени.
Моите проблеми с окосмяването стигнаха връх кати бях на 35г.Посетих и лекар.
На 15 нямах никакви косми.
Преди да насветкахте лицето как махнахте космите?

# 577
  • варна
Вчера направих трета процедура .Има ефект ,на мишниците ми изялзаха два косъма ,но аз там нямам много по принцип.Ръцете започнаха по бавно да растат .Крака и интим ,не мога много са преценя ,защото там съм правила лазер и на 80%нямах косми .Но определено съм доволна .Направих и мишниците на мъжа ми ,той беше скиптичен ,но след първата процедура ,му пораснаха на петна Simple Smile
Той искаше и на гърба му да мина космите ,но има много лунички от слънцето ,защото не се е мазал със слънцезащита лятото .

# 578
След като ги обръсна преди година , отказа да ходи на каквото и да е. Предполагам, че тайно от мен продължава да бръсне. И реших да пробвам с фотоепилатора, но ако пъпките са от него няма да повторя, защото изглежда много зле.

# 579
Да, разбрах, но преди да направите процедурата махате ли ги някак или директно светкахте?

# 580
Не сме,  каза че два дни преди това е минала със самобръсначка

# 581
  • Sunshine state
Пъпките по-вероятно са от бръсненето. Трябва да спре да се бръсне, направо не знам как й е хрумнало. Заведете я на лазер ако трябва.

# 582
В ютуб и тикток има такъв тренд за бръснене на лице, арабките така правели за гладка кожа - фон дьо тена изглеждал перфектно по този начин. 🙂 може и от там да е видяла

# 583
Детска работа. Не всички жени имат гладка кожа без мъх. На външен вид може и да е гладко, но мъхът отдолу не излиза мъх и боде. Ужасно е. Ще я водя на лазер, то по-зле няма как да стане.

# 584
Като порасне мъхчето ще омекне, спокойно.Ти. на лазер пак се бръсне.

Общи условия

Активация на акаунт