Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 774
  • 791
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, купих си фотоепилатор Philips Lumea BRI949/00. В упътването пише, че космите могат да бъдат премахнати чрез бръснене/кола маска и епилатор. Махала съм си космите преди години чрез бръснене и беше кошмар. Ако в 7 вечерта си минех краката в 3 сутринта вече бяха наболи, та изпитвам ужас при мисълта да се обръсна. Бихте ли споделили вашия опит? Ако мина с кола/епилатор колко дни трябва да изчакам преди да направя процедурата с фотоепилатора? Резултатът влияе ли се от начина на премахване на космите? Благодаря!

# 526
  • София
Приставките
1997- има две приставки  - основна и за лице
1994 - една приставка- основна

# 527
Здравейте, купих си фотоепилатор Philips Lumea BRI949/00. В упътването пише, че космите могат да бъдат премахнати чрез бръснене/кола маска и епилатор. Махала съм си космите преди години чрез бръснене и беше кошмар. Ако в 7 вечерта си минех краката в 3 сутринта вече бяха наболи, та изпитвам ужас при мисълта да се обръсна. Бихте ли споделили вашия опит? Ако мина с кола/епилатор колко дни трябва да изчакам преди да направя процедурата с фотоепилатора? Резултатът влияе ли се от начина на премахване на космите? Благодаря!
Аз знам, че трябва със самобръсначка.

# 528
  • Sunshine state
И аз така знам и бръсна - все пак фоликулите трябва да са там, за да се повлияят от фотото. 👌🏻

# 529
Имам малко неловък въпрос за лицето. Над горна устна скубя,там е ясно. Останалата част от лицето е с мъх, който не е пипан по никакъв начин. Ако се мине  с фотоепилатор може ли да стане по-зле? И трябва ли да бръсна между осветяванията, защото ми е абсурдно да си бръсна лицето

# 530
  • Mediterraneo
Никак не е добра идея ползването на епилатор между процедурите, бръснене си трябва. Не говоря за мъха по лицето, ако беше за лазер, не бих имала никакви съмнения да обръсна, каквото трябва. Но аз принципно не съм фен на фотоепилацията.

# 531
Аз също исках да си карам с лазер, но се преместих в чужбина и цените са просто убийствени.

# 532
За мустака крем депилатоар 😊

# 533
Мисля, че не е ок да се ползва с тези уреди.А к крем-депилатоар и бръснене е едно и също.

# 534
Аз за лицето - мустак и брадичка използвам епилатор или пинсета между процедурите, резултатите са страхотни.

# 535
  • Mediterraneo
Аз също исках да си карам с лазер, но се преместих в чужбина и цените са просто убийствени.

Колко са убийствени цените? Аз чакам промоции и оферти, повече от 20 евро за сесия не мисля, че съм плащала. Единствено, че трябва да купиш 10 заедно, например. Единична процедура рядко надвишава 35 евро. За работещ човек с нормални доходи е повече от достъпно в моята чужбина.

# 536

Колко са убийствени цените? Аз чакам промоции и оферти, повече от 20 евро за сесия не мисля, че съм плащала. Единствено, че трябва да купиш 10 заедно, например. Единична процедура рядко надвишава 35 евро. За работещ човек с нормални доходи е повече от достъпно в моята чужбина.
Ами тук пакетна цена за цяло тяло е 960 евро (една сесия). 270 евро са цели крака. 50 евро е горна устна. Това, което съм решила е да си правя фотоепилация на крака, мишници, ръце, а за интим ще ходя на лазер.

# 537
  • София
В моето приложение пише, че може и кола маска, не само бръснене. ВЕче каква е логиката- не знам, но вероятно също има някакъв смисъл, щом са го написали.
Така и направих над горна устна- с кола маска и насвятках.
Аз ще видя до пролетта/началото на лятото как вървя с окосмяването на триъгълника- ако няма много напредък, ще се прежаля за процедури в някое студио.
Там ми е най-важно, защото имам ужасен дискомфорт и от бръснене, и от кола маска. Крака, ръце, мишници- там не ми е някаква драма, дори да няма уау резултати от фотоепилатора, не ми е болка и не бих се занимавала чак за тях да ходя на лазер.

# 538
Логиката е свързана с растежа на косъма.Не всички косми растат еднакво и заедно.Само във фаза на растеж и покой на косъма светливана им влияе и уврежда фоликула.Във фаза на смърт не.Затова тези, които сте отскубнали с корем, няма да се повлияят от процедурата, но ще се тези, които са в растеж и покой.

# 539
  • София
Момичета, купих го! Те като по поръчка го намалиха SC1997/00 за 499 лв и реших да рискувам. Ако няма търпения тинейджърката да го ползва, ще го ползвам аз. Поне ще се зарадва на подаръка. Колкото импулси- толкова. За тази цена нямам претенции ✌

Общи условия

Активация на акаунт