Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 689
  • 791
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, имам фотоепилатор от една седмица, но още не съм направила процедура, защото не знам като си избръсна космите колко време да изчакам преди да направя процедурата. Въпроса ми е може ли някой да сподели информация, след като се избръсне веднага ли прави процедурата или трябва някакво време да се изчака? Благодаря ви предварително!
Аз ги бръсна и после се минавам. Може и на другия ден, но така или иначе бръсначката ги маха само няд кожата, а луковичката остава и може да се мине и веднага. Но за да има ефект трябва да се спазва диапазона от 2 седмици в началото. През другото време се бръсна при нужда, но се усеща забавен растеж веднага. След 2 години редовно минаване зимните месеци почти не се налага да го използвам.

# 601
  • София
Аз се бръсна и правя процвдурата веднага. Има зони, като триъгълника, където ако обръсна и не мина с епилатора, след 4-5 часа започвам да усещам сърбене и боцкане от растежа на космите. Та там не чакам. Краката може и да почакат един ден.

# 602
Бръсна и. минавам.

# 603
Да се разпиша и аз - 1ва процедура на ръце и крака. Пожелайте ми успех, че моята кожа е скапана и не знам какво да очаквам. С епилатор мина ли краката 99% стават после подкожни косми (не се възпаляват, но растат под кожата и трябва с игла да ги махам всичките, при бръснене нямам проблем), та се надявам да няма същия ефект.

Междудругото, в упътването на моя фотоепилатор Лумеа SC1997/00 пише, че интимната зона и бикини линията не е едно и също, и трябва да се минава с апарата извън линията на бельото само. Някои от вас писаха, че минават интим/триъгълник - вашите модели позволяват ли?

# 604
В повечето случаи бръсна и святкам направо. За който не е свикнал да бръсне и евентуално кожата е раздразнена, по-добре да изчака до другия ден примерно, да се успокои първо. То друга причина за чакане реално няма.
Troubly, точно като теб бях, косъмчетата ми не са твърди достатъчно и дори след избръсване не винаги никнеха както си трябва. Ни ексфолиране, ни нищо помагаше, ако съм ги отскубнала, съответно цял живот с бръснача. Родих се с фотоепилатора, преди това с години не бях си виждала краката досущ гладки. То като не никне косъм, няма и какво да враства. 5 косъма общо по целия крак изобщо не ги броя, че то няма голям шанс да не остане нито един.

# 605
  • варна
Аз единия път си бях надрала кожата от бръсненето и ми шипеше като минах с фотото ,затова правя на другия ден

# 606
  • там, където ми харесва
Появявала ли ви се е червена светлина вместо бялата  докато се правите? Знае ли някои какво означава?

# 607
Означава, че зоната не е подходяща за щракане. Например мн рус косъм, мн тъмен тен в областта. Къде ти е излязло и с коя приставка?

# 608
Появявала ли ви се е червена светлина вместо бялата  докато се правите? Знае ли някои какво означава?
Че кожата на даденото място е прекалено тъмна/неподходяща за обработка.

# 609
Аз съм с Браун, червеното значи, че не е наместен добре върху зоната.

# 610
Момичета, с коя приставка на Lumea1997 минавате зона бикини?

# 611
С тази за бикини, а може и основната.

# 612
Благодаря, моят е с приставки за лице и тяло.

Как мислите, ако намеря приставка за бикини на модел1998, дали ще стане на 1997?

Редактирам се, от Филипс ми отговориха, че може за модел SC1997/00 Lumea от SC1998/00 Lumeа.

# 613
Тази за лице става.Не трябва друга.Тя е за лице, нежни зони.

# 614
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт