Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 677
  • 791
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, моят е с приставки за лице и тяло.

Как мислите, ако намеря приставка за бикини на модел1998, дали ще стане на 1997?

Редактирам се, от Филипс ми отговориха, че може за модел SC1997/00 Lumea от SC1998/00 Lumeа.

А то може ли да се намери само приставка? Моят е само с основна и си минавам бикини линията без проблем, но ми се искаше една по-малка за ръцете, че трудно прави контакт на някок места. Ръката ми е слаба, пък накрайника е широк и го завъртам докато стане.

# 616
Да, от Филипс ми дадоха този имейл    service@retelbg.com . Но 90 лв ми се свидят )). Обаче трябва да питате дали пасва на Вашият модел.

# 617
Моля, дайте предложение за бюджетен фотоепилатор, който ще ползвам за около десетина косъма по брадичката! Т.е. гоня бюджет, качествен уред и най- вероятно с налична приставка за лице.

# 618
В Лидъл бяха пускали наскоро, може още да ги има някъде. Около 150 лв беше. Разтърси се може и да се намери останал.

# 619
Точно за тях имах по- ранно питане в темата, но така и не получих конкретно "да" за тях.

# 620
  • Mediterraneo
Мари, проучи електроепилацията за единични косми по брадичката.

# 621
Тарти, в нашия град няма.

# 622
  • София
Момичета , а как се ползва за единични косми на лицето? Не искам да ги бръсна. Имам 10- тина косъма и другото е невидим мъх. Ако са махнати с пинсета ще действа ли?

# 623
Здравейте, отново!
Писах наскоро, имах психологическа бариера да бръсна, престраших се и имам вече една процедура с фотоепилатора.
От скоро обаче вкарах ретинол в рутината си и не посмях да ползвам на лицето.
Има ли дами тук, които ползват ретинол и фотоепилатор?
Как процедирате?

# 624
Спирам го за няколко дни преди процедурата.

# 625
Аз миналата неделя направих първата процедура на цяло тяло. Нямам търпение да минат двете седмици и да повторя, понеже като за първи път със сигурност не минах навсякъде както трябва. За горна устна ще продължа да ходя на лазерна епилация засега.

# 626
Спирам го за няколко дни преди процедурата.
Благодаря!
Hug

# 627
Преди празниците направих две процедури на крака, ръце ,триъгълник, мишници. После се падаше следващият път да е точно преди нова година, но пътувахме. После бях болна и чак на 6ти успях да се насвяткам. Последно бръснах краката на 27.12.23 и до 6ти нямаше косми, минах с епилатора и още няма. Само тук там някакви едва показали се връхчета, но не растат все едно.
На останалите части от тялото не виждам ефект за сега, но и не очаквах.
След процедурата на 6ти, няколко дни по-късно започна да ме сърби кожата на ръцете, точно участъка,  който минах. Възможно ли е да е от епилатора? На други места няма реакции.

# 628
Закупих philips lumea от емаг на черен петък. Днес ми беше 5та процедура
Имаше някакъв ефект ..НО докато си фотоепилирах крака и БАМ изгърмя лампата. И това на пета процедура крака. Само от мен ползван. От декември. Много съм разочарована! Вентилатор работи, но цъкна ли за импулс такъв няма и се връща на 1 степен индиркатора. Очевидно много зле направено проузводство TriumphRage

# 629
  • Mediterraneo
И очевидно е гаранционен.

Общи условия

Активация на акаунт