Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 663
  • 791
  •   1
Отговори
# 630
И очевидно е гаранционен.
Да. Пуснах заявка за сервиз . Но досега едно мнение не бях срещала да е изгоряла лампа.

# 631
Преди години мъжът ми си взе чисто нова кола от магазина, поръча я специално за себе си.На 75-я километър ѝ изтече маслото поради дефект.Колата струваше 100000+ лева.Случва се.

# 632
  • русе
Утре трябва да направя по график 4 процедура, с Лумеа съм. Питането ми е ако на някоя зона няма косми, трябва ли пак да я минавам с епилатора.
Вие как правите, май в опътването за това не пише?

# 633
Минава се.

# 634
Аз завърших процедурите по график още преди месец, но на подмишници и интим успехът не е толкова добър като на крака и ръце, където вече забравих какво е косъм, и си ги щраквам на 4-5степен като се сетя с надеждата скоро да подадат съвсем. И сега растежът е по-бавен и космите растат редки, но все още се показват.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 17:05 от vige

# 635
Аз бележа най-голени постижения на триъгълника. Само там има ефект за кратките два месеца откакто го имам. Космите излизат много по-бавно и пробвах с пинсета - просто излизат, без да се налага дърпане. Но започнаха да ми излизат много бели косми. На косата имам не повече от десет. В интимната зона доста. Не че ми пречи, но е откакто ползвам уреда

# 636
А, съмнявам се да е откакто ползвате фотоепилатора белите косми, просто преди не са се забелязвали толкова а сега вероятно са останали предимно те и няма как да не се видят.
То това е малко както като каже някой че космите "станали" тънки и меки. Ами не, не са, просто само тези са останали. По-дебелите и тъмни ги е уморило святкането.

# 637
Може и да сте права. Не се бях сетила за това. За краката нямам нерви. Колко време ви отнема за цели крака? На мен много, а нямам такова

# 638
Абе доста си е. Но пък при мен точно на краката имаше най-добър и най-бърз резултат, реално там най-бързо минах на поддръжка. На триъгълник и подмишници така и не постигнах същото, пак намаляха но нищо общо, та за тях ми минава меракът за нула време, ако и да не отнема дълго да ги мина. При всекиго си е различно.

# 639
Не ми отнема много времено,аз се минавам втори път и предполагам,че с времето ще е и още по-бързо.За сега ефект ,освен,че са по финни космите,сякаш няма.

# 640
Е, с времето разбира се че се свиква и човек действа по-бързо. Но си е пак значително време, не е като да насвяткам подмишниците за минутка и готово.
Първите пъти отне много по-дълго наистина, а и фактът че гонех 100 кила по него време и площта за работа също не беше малка не направи нещата по-бързи и лесни Grinning

# 641
  • варна
Направих 5 процедури ,много съм доволна ,косми излизат тук таме.

# 642
  • София
Здравейте! Доста време не се съм се святкала. Спрях защото забелязах, че на краката и триъгълника започнаха да ми се получават неравности такива като пъпчици , както се получава при някои жени от кола маска. Някой от вас дали има същия проблем? Смятам да опитам отново, но се притеснявам дали отново ще стане така.🥹

# 643
Да не би да правите на по-висока степен от тази, която е подходяща за Вас?

# 644
Аз направих две процедури и засега съм много доволна от ефекта. Вярно, че на интима имах и две процедури с лазер, но краката и ръцете се повлияват много добре засега.

Общи условия

Активация на акаунт