Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 661
  • 791
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да не би да правите на по-висока степен от тази, която е подходяща за Вас?
Ами,не. Дори забелязах тогава,че доста обърнати косъмчета имах.

# 646
Момичета, здравейте! Имам един малко по-различен въпрос - моят баща беше диагностициран с рак на кожата преди време е се колебая дали е удачно използването на фотоепилатор. Случайно някоя да е запозната с мнение на дерматолози по темата?

# 647
Консултирайте се с дерматолог.

# 648
Момичета, помня някой се оплакваше от същото, но не помня какво стана накрая. На Лумеата ми започнаха да мигат едновременно всички степени и не тръгна. Първо беше прегрял, както мигаха една след друга, започнаха всичките едновременно и не работи

# 649
  • русе
И моя прави така по някога. Отдавам го на загряване и продължителна работа. При мен се оправя като го изключа и оставя няколко минути преди да включа отново. Всъшност не знам дали не е някакъв проблем, но за сега това работи.
Аз да питам дамите преминали през 4 процедури, но ако на някоя от зоните космите не са изчезнали колкото им се иска, как процедират. Карат по схемата с една поддържаща процедура или започват отново както в началото 4 през две седмици?

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 20:25 от mypi1975

# 650
Аз направих грешката да следвам схемата от приложението. Преди 2 месеца някъде започнах през 2 седмици да ги правя.

# 651
Защо го отчитате като грешка?

# 652
Защо го отчитате като грешка?
Защото нямаше ефект, не изчезваха другите косми. Повече ефект имам като ги правя през 2 седмици.

# 653
Моите изчезнаха след 12 процедури през 2 седмици, 4 са много малко.После минах на поддържащи.

# 654
Моите изчезнаха след 12 процедури през 2 седмици, 4 са много малко.После минах на поддържащи.
Ами аз имам от пролетта фотоепилатора, но както казах не го ползвах през 2 седмици, ами както по схемата. Изчезнаха повече от космите, но има какво да се желае.

# 655
  • София
Аз след добрите резултати на тяло, решх да пробвам и на лице. Да споделя преживяното: преди около месец направих на малък участък от страни над устната, където има най-много косми.  Две неща ми направиха впечатление: Бръсненето там е много по-различнон от тялото, зоната е чувствителна и буквално се усеща всяко ножче. После минах от там с епилатора, второто нещо е, че нямаш такъв зрителен контрол, защото се гледаш в огледалото и е по-трудно. Резултат беше добър, беше ме страх че ще набоде мъжка брада, но не се случи, даже напротив, космите не излязоха. Сега след месец се осмелих да направя на целия мустак, вчера го направих и чакам да видя  🥸

# 656
А мустака с черни косми ли е?

# 657
pimpinela, много ми е познато... Имам 11 процедури с лазер на мустака и сега реших да продължа с фотоепилатора. Сълзи ми излизаха по време на всяка процедура и със страх записвах час. Бръсненето на тази зона също ми е изключително неприятно и през целия ден участъкът е чувствителен. С фотоепилатора имам вече три процедури и много се надявам да има ефект, за да не се налага да се подлагам на мъчението с лазер.

# 658
  • София
А мустака с черни косми ли е?
Тази част която направих преди няколко седмици беше с най-тъмните, но не са черни, по скоро кафяви, за това опитах първо на малък участък. Сега пробвах на целия мустак, включително и зона със светъл мъх, та ще видим.

# 659
Аз около година карах през две седмици докато не се махнат космите на 98%. Не спирам с тях докато не съм доволна от резултата. Като съм доволна си минавам на поддържащи веднъж в месеца.

Общи условия

Активация на акаунт