Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 647
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
  • варна
И моя прави така по някога. Отдавам го на загряване и продължителна работа. При мен се оправя като го изключа и оставя няколко минути преди да включа отново. Всъшност не знам дали не е някакъв проблем, но за сега това работи.
Аз да питам дамите преминали през 4 процедури, но ако на някоя от зоните космите не са изчезнали колкото им се иска, как процедират. Карат по схемата с една поддържаща процедура или започват отново както в началото 4 през две седмици?
Защо 4 през 2 седмици?Сега си гледам календара на приложението ,предстои ми 6-та през две седмици и след това почвам веднъж в месеца.

# 661
Защото е в домашни условия и няма да е желания резултат. Ще ти отнеме много повече време щракане до изчезване на космите. Затова като ти минат през 2 седмици процедурите, продължаваш така докато не постигнеш резултата, който искаш. Когато няма косми, продължаваш 1 път в месеца. Аз ако ги правех през 2 седмици досега щях да съм без косми. Пролетта ще става 1 г откакто го имам. Не, че няма резултат, ама по лабиите особено си има.

# 662
Лабиите и аз не можах да ги преборя дори с професионална IPL терапия.Има си част с окосмяване, но не е кой знае какво.

# 663
  • русе
При мен след първата процедура изчезнаха на 80 процента космите под митниците, след 3 нямаше нищо. Ръцете също доста добре се повлияха и там е почти напълно чисто, пак след 3 процедура. Бикини зоната се повлия след 3 процедура, а след 4 има около да кажем 10 %. При краката ефекта не е толкова голям но пак е добре. Приложението ми дава да продължавам с по 1 поддържаща в месеца процедура, та затова питах може ли да си карам там където трябва през две седмици.

# 664
Аз пак да попитам. Има ли в приложението нещо като брояч на импулсите?

# 665
Не, няма.Няма как да ги брои.

# 666
  • София
Няма брояч, че да видиш колко си изхабил. Иначе има някакви насоки как да светкаш, как да броиш сантиметри на крак, на ръце. Аз въобще не ги гледам, нито са ми особено ясни тестовете з акожа, за не знам какво си. Не ги отразявам тези опции. Ползвам го само да ми напомня за процедурите.

И аз продължавам на две седмици. При мен под мишниците е упорито и в интимната зона. Триъгълникът доста оплешивя Laughing Но лабиите, по ръба където преливат във вътрешната част, си има косми. Може би, защото там е по-болезнено и не ми се получава с повече от 3. И затова мисля да си продължавам на 2 седмици, докато не изчезнат и там.
Но забелязвам, че по-скоро силно се забавя растежът, не че фоликулите изчезват. Ето, на ръцете, например, не съм ги бръснала от отдавна и не се виждат косми. Но ако прокарам пръсти, усещам леко драскане. Т.е. космите са си там, но не растат.

# 667
Благодаря. Аз пък на лицето в областта на брадичката имам едно петно където сглупих да почна с пинсета , та от два косъма станаха 102
Взех да минавам с уреда. Уж само там, доколкото мога да преценя.Ами то ми опърли и доста страничен мъх, та се сдобих с нови бъдещи косми. Иде ми да си отрежа главата.
При дъщеря ми на лицето има забавяне на растежа , пъпките отшумяха

# 668
Елиза, ако си 40 и нагоре са хормони, не е пинсетата.

# 669
Съм на 46. Аз съм си така от тинейджър. И дъщерите ми влачат същата орис.

# 670
Значи са хормони, щипкай си с пинсетката на воля.Окосмяването може да е свързано с поликистоза, аз имам от младини и също имам проблем с космите.Хубаво е да се видите всички-щ и за инсушинова резистентност, щитовидни хормони, вит Д, Б и железен панел плюс феритин.
За жени над 40г метаболитните проблеми започват да се изявяват.
Сз на брадичката не съм имала косми, но от 10г се роят и там.

# 671
Здравейте! Знаете ли дали е безопасно да се святка бикини зоната по време на цикъл? Където са устните едва ли ще барам, ама отстрани? Взех си уреда преди две седмици и искам да се възползвам и да си направя още една процедура, докато дойде време за кола маска, а ако чакам да свърши цикъла, се опасявам, че повечето вече ще са поникнали.

# 672
  • Sunshine state
Не виждам никакъв проблем.

# 673
  • София
Аз лично не го използвам преди и по време на цикъл.Изглежда съм по -чувствителна и ми е болезнено на степента ,на която по -принцип го използвам
Ако не ти е некомфортно- не виждам проблем.

# 674
Здравейте, да попитам как трява да се процедира с фотоепилатор и солариум. Ясно ми е ,че са несъвместими, въпроса е колко време след процедура фотоепилатор е безопасно да се ходи на солариум и онратното, колко време след солариум трябва да се избягва фотоепилиране?
Пролетно време имам много безжизнен цвят и ходя на солариум няколко пъти и да знам кога и за колко време да спра да се светкам😀

Общи условия

Активация на акаунт