Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 696
  • 791
  •   1
Отговори
# 585
Дадох 1000 лева за фотоепилатор преди два месеца и не съм го ползвала, защото ме е страх да се бръсна...
Преди доста години се бръснех и бях станала като маймуна.
От 20 години кола маска или епилатор и заприличах на жена.
Поради болки в кръста два месеца не успявах да се обезкосмя, пораснаха всички косми, ами няма нищо общо с бръснача!
Меки, кожата е гладка и не се виждат особено.
Мисълта да си обръсна ръцете ме ужасява!
Ще се престрашавам все някак, иначе рискувам мъжът ми да ме изхвърли от къщи.
Joy

# 586
Не е толкова страшно бръсненето. Реално още на втората процедура почват да растат по бавно космите, ще изтърпиш известно време леко неразположение, но като дойде ефектът от фотоепилатора ще се чудиш защо си отлагала и защо са те притеснявали тия неща. И аз имах резерви към това да бръсна ръцете, но вече почти не ми растат косми и си се чудя на акъла какво толкова ме плашеше да почна.

# 587
Не е толкова страшно бръсненето. Реално още на втората процедура почват да растат по бавно космите, ще изтърпиш известно време леко неразположение, но като дойде ефектът от фотоепилатора ще се чудиш защо си отлагала и защо са те притеснявали тия неща. И аз имах резерви към това да бръсна ръцете, но вече почти не ми растат косми и си се чудя на акъла какво толкова ме плашеше да почна.
Точно това ме успокоява, че след няколко процедури ще има ефект и няма да растат такива, каквито аз си ги представям.
Joy JoyHug

# 588
  • София
Ползвам фотоепилатор от май 2020г. за крака, ръце, мишници, триъгълник и мустаци.
Бръсна само крака и триъгълник- с епилатор ръце  и мишници и скубя мустаците.
При мен ефекта  ми харесва.Мустаците дори и да излизат  са със забавен растеж,тънки и редки, ръце разредиха се доста и растат бавно. И двете места правя вече не по-често от веднъж месечно или ако се сетя.

# 589
Точно това ме успокоява, че след няколко процедури ще има ефект и няма да растат такива, каквито аз си ги представям.
Joy JoyHug
Да, просто малко търпение и постоянство трябват и всичко ще си дойде на мястото. Страхотно е да не ти растат косми или да са някакви много тънки и рехави и да не се чувстваш като маймуна. На мен ми растяха навсякъде и то черни и дълги - корем, мишници, ръце, крака, пръсти… пълен ужас. Пробвала съм с кола маска, епилатор, крем депилатоар, самобръсначка, ясни са минусите при всички методи. Враснали косми, възпаления, бързо растат и тн. С фотоепилатора може би вече втора година си правя процедурите и се чувствам супер добре, възпаленията от бръснене намаляха значително и изобщо съм страшно доволна. Минавам се с бръснач веднъж на две седмици, каквото е пораснало е мъничко и е тънко и светло, изобщо не се притеснявам вече за косми, не знам как толкова години съм се мъчила с гореизброените начини на обезкосмяване.

# 590
Уейв, надявам се скоро и аз да се похваля с резултати. Hug

# 591
Най-добрата ми покупка на всички времена!

# 592
Да, да, надявам се и при мен да е така.
Писнало ми е да ги мисля тези косми, особено в сезона на почивките.
Решим да тръгнем някъде импулсивно,  аз мисля космите, че трябва епилатор, пък ми трябват два часа, пък не ми се занимава, знаете как е.
Започвам и аз.

# 593
Аз направих две процедури лазер на интим, мишници и горна устна, и вчера ММ ми каза че ми е поръчал новогодишен подарък фотоепилатор Blush
Нямам търпение да пристигне и да почвам. С бяла кожа съм и черни косми, та очаквам добри резултати.

# 594
Имам въпрос. Миналата година фотоепилаторите от Лидл при нас бяха с намаление около 150лева. Нямам идея колко импулса са. Търся нещо бюджетно за десетина косълчета по брадичката. Ще обръсна тях и ще действам само там. Дали би ми свършил работа? Има ли доволни от тази марка и модел?

# 595
От доста време не бях ползвала моя фотоепилатор, но днес се сетих за него, а и имах време за себе си. Малко глупав въпрос, но сега забелязах, че приставката ми за лице е пукната. Има ли някакъв риск дали за здравето, дали за уреда, ако продължа да го ползвам така? Някой знае ли дали мога да закупя отделно само тази приставка, защото аз самата не намирам такава възможност? Моделът е BRI956/00. Запиляла съм някъде и описанието и не знам за какво служи горния прозорец…

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 17:56 от Анонимен

# 596
Някой има ли успех с лидълския фотоепилатор?
Подариха ми такъв още преди година, но по ред причини не успях да го ползвам до сега, мисля вече да пробвам.

# 597
  • София
Имам въпрос. Миналата година фотоепилаторите от Лидл при нас бяха с намаление около 150лева. Нямам идея колко импулса са. Търся нещо бюджетно за десетина косълчета по брадичката. Ще обръсна тях и ще действам само там. Дали би ми свършил работа? Има ли доволни от тази марка и модел?
Аз мога да ви подаря един. Не е лидълски(даже не знам какъв е), приятелска си купи и беше доволна, дадох и пари да ми вземе и на мен. Но го ползвах само веднъж и ме домързя. Нямам идея дали действа(според моята приятелка и действал), ако искате, пишете да ви го пратя и да пробвате.

# 598
Здравейте, имам фотоепилатор от една седмица, но още не съм направила процедура, защото не знам като си избръсна космите колко време да изчакам преди да направя процедурата. Въпроса ми е може ли някой да сподели информация, след като се избръсне веднага ли прави процедурата или трябва някакво време да се изчака? Благодаря ви предварително!

# 599
  • варна
На следващия ден

Общи условия

Активация на акаунт