Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 202
  • 791
  •   1
Отговори
# 135
Сега….Какъв косъм
ще расте зависи от хормоните.Аз виждам как с възрастта моите вежди се променят, радтат ми едни дълги и накъдрени косми, които не съм имала досега( не тези, които почиствам, а от окосмената част на веждите).Така че не мислете, че има как да повлияете на космите чрез механичното им третиране.
Гледам и децата ми- като по/малки какви фини вежди имаха, вече
като големи стават съвсем различни.
Аз  не бих пипала мъх, щом не се и вижда.Може да се опита с лентичките, ако кожата не се възпалява.

# 136
Аз не виждам особена разлика между отскубване с конец или с лентички кола маска, ако е там въпросът... все е скубане.

# 137
Отблизко леко се вижда, и минах на кислородна вода, откак изчезнаха 8-те дози на Личия за изсветляване.
Май по- добре да не бутам нищо засега.
Интересувах се ако си взема някой фотоепилатор какво ли ще стане?

# 138
Не е ясно какво ще стане.Може да се махнат космите, а може да станат повече.

# 139
Не е ясно какво ще стане.Може да се махнат космите, а може да станат повече.
Т.е. е един риск, ако се предприеме фотоепилация на лице?  А при лазерната епилация по-малък ли е риска от разрастване на окосмението?

Аз не виждам особена разлика между отскубване с конец или с лентички кола маска, ако е там въпросът... все е скубане.
Да така е, затова е за предпочитане метод, който ги унищожава в зародиш косъмчетата - луковчките им.
Да е процедура, която ги разрежда, и се прави по-рядко, с тенденция да оплешивеят тези места.

# 140
Кой ще е този метод, при мен след лазерна първо, че нямаше никакъв ефект, второ че станаха повече. Затова се замислих, след фото дали няма да станат още повече?

# 141
И аз това се чудя, преди тези 8 изсветляващи дози на Личия ми вършиха перфектна работа - на хим.основа се смесват 2 съставки, намазват се за 5-10 минути, и готово - желаното изсветляване е постигнато, след 2-3 седмици пак, но вече поне половин год ги няма на пазара, явно не ги внасят. Та търся друг метод.....

# 142
Едно време в аптеките забъркваха такива смеси за изрусяване.

# 143
  • на брега на морето
Имам Филипс лумеа. По тялото ми има голям ефект, отървах се от косми по ръце, крака, имтим, под мишниците.... Напоследък взех да се чудя за приставката за лице. Никога не съм си махала мъхчето над горната устна, щото е почти незабележимо...Но се питам - дали и приставката за лице е толкова хубава като тази за тяло? Махали ли сте мъхчето с Филипс Лумеа и добре ли е? Не бих рискувала иначе...
Сега завъртях темата назад от последното мнение и още повече се разколебах...

# 144
Здравейте Simple Smile Някой може ли да сподели за резултати на мъж, приятел с фотоепилатора. Аз имам доста добри резултати само с 2-3 процедури вече и приятелят ми се поинтересува какъв би бил ефекта при него - бяла кожа, тъмен косъм? 😊

# 145
  • Sliven
Имам Филипс лумеа. По тялото ми има голям ефект, отървах се от косми по ръце, крака, имтим, под мишниците.... Напоследък взех да се чудя за приставката за лице. Никога не съм си махала мъхчето над горната устна, щото е почти незабележимо...Но се питам - дали и приставката за лице е толкова хубава като тази за тяло? Махали ли сте мъхчето с Филипс Лумеа и добре ли е? Не бих рискувала иначе...
Сега завъртях темата назад от последното мнение и още повече се разколебах...
След кое третиране забелязахте оредяването? С каква кожа и окосмяване сте?

# 146
  • на брега на морето
Бяла кожа, но бързо хващам тен, не е от най- най- белите, но в никакъв случай мургава. Косъмчетата ми бяха светли, изрусяваха лятото. Иначе съм с тъмнокестенява коса. Правих 12 -14 третирания в началото през 2 седмици. После на месеца веднъж и сега правя само зимата поддържащи на ръце и крака. Интим и подмишници - нищо не расте там, но понякога святкам и там, за всеки случай ( рядко). На интим имам малко косъмчета долу, но ги бръсна, не ми пречат. Имам фотоепилатора от 2020 май месец. Сега съм с тен почти целогодишно и това, че само зимата правя поддържащи ми е супер. Лятото бръсна от време на време краката и ръцете. Но не растат много косми там и рядко растат. Доволна съм.

# 147
Здравейте, дами! Имам следния въпрос - обмислям да си закупя фотоепилатора на филипс лумеа,но по мои изчисления ще приключа с 5те или 6те процедури през 2 седмици около средата-края на юни. Сшед това идва лятото, ще хвана тен и не мисля, че ще е подходящо да правя поддръжките тогава. Дали ще е проблем за ефекта от епилатора ако възстановя процедурите през септември да кажем? Тоест направя 5,6 процедури през 2 седмици и поддръжка чак след 3 месеца? Какво бихте ме посъветвали?

# 148
Аз така правех, но по 8-12 след това.

# 149
Здравейте! Ползвам Lumea. Днес направих 4-та процедура и фотоепилатора загря, преди да се довърша. Поне мисля, че е загрял. Спря да прави импулси, а степените премигваха. Предните 3 процедури не ми се е случвало. Очаквах да има някаква амортизация, ама не и толкова скоро. След няколко минути почивка пак си тръгна нормално. За резултати: правя цели крака, триъгълник, подмишници, ръце, горна устна и брадичка. За сега видим резултат има само на краката до коляното.

Общи условия

Активация на акаунт