Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 194
  • 791
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Ползвам Lumea. Днес направих 4-та процедура и фотоепилатора загря, преди да се довърша. Поне мисля, че е загрял. Спря да прави импулси, а степените премигваха. Предните 3 процедури не ми се е случвало. Очаквах да има някаква амортизация, ама не и толкова скоро. След няколко минути почивка пак си тръгна нормално. За резултати: правя цели крака, триъгълник, подмишници, ръце, горна устна и брадичка. За сега видим резултат има само на краката до коляното.

Спира и когато стъклото и приставката се зацапат от изгорели косъмчета. Като се свали накрайника и изтриеш стъклото и накрайника отвътре дето е като огледално пак тръгва.

# 151
И на “слайд” функция загрява по този начин.

# 152
Здравейте, предния път направих четири процедури и бях много доволна. По стечение на обстоятелствата нямаше как две години. Днес направих втора процедура. Светла съм и с тъмни косми, миналия път почти всички бяха изчезнали. Смятах днес, че началото на юни месец ми се пада осмата, ако ги правя точно на две седмици. Лятото преустановявате ли използването или изчаквате няколко дни преди и след плаж? Не съм от хората, които се препичат на слънце, но все пак хващам някакъв тен. И още един въпрос. Корем само под пъпа ли третирате или навсякъде? Имам тъмно мъхче и много се чудя дали да не третирам и него.

# 153
Петрова, няколко поста по-нагоре писахме за това.
Аз третирам корем корем, нямам вече там.

# 154
  • там, където ми харесва
Това е част от схемата в моя календар. Започнала съм на 26 декември мисля и сега на 19 март, явно правя 6 процедура. Показва ми вече на един месец святкане и през лятото. Вие така ли процедирате. Не са ми изчезнали напълно и се чудя да продължа ли до 8 процедури?

# 155
На мен в приложението не ми излизаха такива картинки и го изтрих. Сега се святкам от дъж на вятър. Седи си така епилатора, кротува до останалите уреди - неуспешни покупки.

# 156
Е то това приложение дава някакъв график базиран средно колко там процедури се предполага че ще ти трябват. А реално при теб колко ще са преди да минеш на поддръжка... не се знае.
То няма как това приложение да изскочи от телефона и да те види имаш ли още косми или нямаш Grinning
Те на един и същ човек различните зони често отнемат различен брой третирания, че камо ли за всички хора да предвидят колко ще са. Това с приложението никак не са го измислили добре, само заблуждават хората.

# 157
Мисълта ми беше че нямаше такива картинки с графика на 2 седмици да ми напомня.
То е ясно за останалото. Поне на мен ми е ясно така да се каже.

# 158
Моя грешка че не поясних към кого е това, то в твоето нямаше питане и не съм предположила че няма да стане ясно. Към горния пост беше с чуденето дали да продължава през 2 седмици като приложението казва да разрежда вече процедурите.

# 159
  • на брега на морето
Аз си пишех на календара кога трябва да святкам. Отделно може човек да си сложи " напомняне" в телефона.
В началото си трябва упоритост, но после всичко се компенсира. Забравяш за епилацията. Можеш да се отдадеш на други по- приятни занимания - тренировки, гел лак. Grinning

# 160
Ох, момичета и до тук опрях.
Имам разни тъъъъъънки сивкави косъмчета (аз съм с кестенява коса) по лицето, слизащи от зоната около ушите към устата, тип мъжка брада и ми се иска да започна да ги махам.
Не смея да се престраша за лазер, тъй като трябва да се бръснат и си мислех, че ще е подходяща фотоепилацията.
Четейки обаче, разбирам от вас, че и тя изисква предварително бръснене.
Има ли някоя, която е борила подобно окосмяване и бръснала ли е зоната на лицето преди това? А и ако не се обръсне преди процедурата какво следва?

# 161
  • София
Аз лично нямам този проблем/поне засега-пу-пу-пу/, но снаха ми има.
Ползва фотоепилатора повече от 4г- според нея няма голям ефект- забавя растежа им ,но не ги е премахнал. За сравнение- на краката,ръцете, подмишници и триъгълник казва че почти не са останали и святка там много рядко.
За лицето се е замислила за лазер- но незнам дали го е започнала вече

# 162
  • Sliven
Идвам с въпрос - Трябваше да направя третата процедура на целите крака миналия понеделник, но я пропуснах. И седмица по-късно още не съм я направила. Как да процедирам - отначало ли да ги започвам...

# 163
Ти така или иначе според мен не ги брой с точност колкото пише, а си прави през 2 седмици докато прецениш че си вече за поддръжка. Та в този смисъл няма какво да го мислиш за отначало, то не е курс антибиотик да ти е точно преброени бройки... при всеки различен брой процедури трябват.

# 164
  • Amsterdam
Ползвам Philips Lumea 9000 Series BRI958/00, много съм доволна! Аз съм бяла и руса със среднотъмни косми хаха Ползвам го, да кажем, от 10 месеца - направо се преродих. Но е важно да отбележа, че цял живот преди това съм си правила кола маска (освен подмишниците, защото колата ми афектира лимфните възли). Респективно никога не съм имала много косми, но сега съвсем са оредели. Подмишниците последните 2г. ги минавах със самобръсначка - вече почти нямам след фотоепилатора. Същото важи за всички други зони, които епилирам (тоест всичко) - май най-непостоянна съм с ръцете и там виждам най-малко резултат. Дори започнах да си минавам лицето от скоро и май вече има резултат.
Аз не спазвам инструкциите - минавам се, когато имам време и нужда. Мисля, че като започнах дори не чаках две седмици. През няколко дни си минавах краката даже и сега почти нямам и ги минавам много рядко (веднъж на 3-4 седмици).

А някой би ли дал съсед как да почистя приставките изящно? Аз ги бърша с памучен плат, както е посочено, но все още има някакво зацапване по стъклото, което много ме дразни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт