Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 829
  • 791
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм с лумеа 1998, ползвам го от пролетта, като цяло интима ми беше на 7-8 процедури в студио и мислех, че вече няма да имам косми, уви, още излизат. На плешиви петна, ама пак, не е като да ги няма, а вече имам процедури и с моя фото. Започнах и крака и подмишници, мустак и между веждите (с очила задължително), но май само мустака и между веждите има реален ефект. Аз ли не правя нещо както трябва? Следя си датите на процедурите, старая се да съм точна. По краката космите ми са тъмно руси, меки, но все пак свети индикатора като поставя фотоепилатора на кожата, значи става за щракане. На др.места пък са тъмни космите, под мишниците например, не виждам резултати. А е хубава марка и не е евтин, 600 лв е. Щракам се на 3-4 степен според мястото.

# 406
Много благодаря за отговорите!

# 407
Gluharche, това, че
при допир генерира импулс не значи , че той минава през косъма.Светли косми почти нищо не ги лови, освен някои профи уреди.Колко процедури имате досега на мишници?

За 7-8 профи процедури трябваше да няма окосмяване на триъгълника.Аз съм правила 6 и имам единични косъмчета вече 10г.

# 408
Искам да закупя епилатор но хич не съм на ти с тези неща. Не знам каква марка и какъв модел да взема. Каква е разликата между моделите освен различните приставки.
Преди години ходих на една процедура с лазер на горна устна. Ей никой не ме предупреди, че ако имаш метална коронка на зъба, ще го усетиш все едно ти забиват шамар през лицето...(не повторих).
Главно заради мустака искам да взема фотоепилатор, но не знам дали няма да е същото като с лазера. Sad

# 409
  • Sunshine state
Честно казано не бях чувала за такова нещо. Нямам коронки по зъбите, но имам един имплант на най-задния кътник и такова чудо не ми се е случвало. Не вярвам с фотоепилатора да стане така, те са на различен принцип.

# 410
Искам да закупя епилатор но хич не съм на ти с тези неща. Не знам каква марка и какъв модел да взема. Каква е разликата между моделите освен различните приставки.
Преди години ходих на една процедура с лазер на горна устна. Ей никой не ме предупреди, че ако имаш метална коронка на зъба, ще го усетиш все едно ти забиват шамар през лицето...(не повторих).
Главно заради мустака искам да взема фотоепилатор, но не знам дали няма да е същото като с лазера. Sad
Аз съм с брекети и на мустака веднъж усетих щипване😀 не знаех и аз🤣

# 411
Аз съм с брекети и на мустака веднъж усетих щипване😀 не знаех и аз🤣
Ама как щипване ?! То си беше чист шамар.

# 412
Здравейте, днес импулсивно си закупих Лумиа 1997. Прочетох упътването и направих 5 светкания на крака, обаче сега си вкарах филм, че май светнах една мааалка бенчица, кафеникава. Загледах се , че имам доста такива по краката... Сега какво да очаквам, евентуално подуване, зачервяване...
Не е моето това, ще съм под постоянно напрежение, ако някоя иска да си закупи почти чисто нов фотоепилатор ( на 5 светкания) да ми пише, ще дам добра цена.. 

# 413
Нищо ѝ няма на бенката, избягват се големи и релефни.

# 414
  • София
Спокойно, нищо няма да стане- аз имам също доста малки бенки по краката и ръцете. За 4 години нищо им няма- наблюдавам ги. Само две по- големи на единия крак и на ръката рисувам с бял молив и се опитвам да подминавам

# 415
Благодаря момичета за успокоителните думи. Като цяло си ме е страх, но реших да го взема , че бикини зоната бръсна с бръсначка. В другите зони може и да си продължа с епилатора, за да не го мисля.

# 416
Елси, имам го 10г този уред, няма промяна в бенките, не се тревожи.

# 417
Елси, имам го 10г този уред, няма промяна в бенките, не се тревожи.
Предпазвате ли с нещо? Четох за бял молив, той специален ли е, или молив за очи?

# 418
Не, не предпазвам с нищо.Иначе бял молив за грим, да.

# 419
  • София
Здравейте,
И аз да се разпише след близо година ползване на Браун, това лято и при мен беше много по-лесно. На мишниците останаха 5-10 косъма, на краката силно намаляха и сега мога само с бръснене от дъжд на вятъра да съм ок. Триъгълника - както мишниците,  освен срамните устни, там си стоят но са по фини.
В заключение: дори и да не идеално, ефекта е много, много добър и много ме улеснява с поддържането. Преди не можех да се бръсна, защото кожата ми се радразваше, за това само епилатор или кола, но кожата ми също е много суха, имах много подкожни и въобще беше ми доста неприятно занимание. Сега вече всичко е много по-лесно за мен. ✌️ радвам се, че попаднах на тази тема и се навих да пробвам, хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт