Къде в Пловдив??? - 99

• 33 156
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Да, обърках булевардите, но по принцип това ми е направило впечатление за р-т Стадиона, а за предната спирка явно е било нещо моментно.

# 106
  • Пловдив
Последно пътувах през октомври и на мен ми отказа шофьорът да спре преди моста. Спря си директно на автогара юг. Преди имаше фирма, но не помня коя беше, чиито автобуси спираха на Филипово.И в двата случая автобусите продължаваха нанякъде, Пловдив не беше крайната спирка.

# 107
  • plovdiv
Здравейте момичета,бихте ли препоръчали ортодонт за брекети и евентуално имате ли представа от цени . Благодаря. Flowers Hibiscus
Д-р Сахер Йозгур, на бул. Христо Ботев.В нета има телефони.

# 108
Да, говорех за директните автобуси София-Пловдив, обслужвани от Хеброс бус, в посока от София към Пловдив, в следобедните часове, по разписание. С другата компания, която е с крайна спирка Централна гара никой от семейството ми не е пътувал, поне не и в последните месеци.

Но ако на шофьорът му предстои друг курс и заради трафика в София закъснява, вероятно ще откаже да спре. Да не забравяме, че Хеброс обслужват и линиите от Пловдив към селищата от Родопската яка /по разписание са през час или 30 минути в час пик/ и често идвайки на автогара Родопи за такъм курс им стоят предходните табели /Карлово, София, Хасково и т.н./, които не са линии от автогара Родопи, а на Юг или Север.

Последното са лични наблюдения от ежедневни проблеми със същата компания, по един от въпросните маршрути всяко лятото.

# 109
  • Пловдив
Аз смятам, че шофьорите спират само на регламентирани спирки, защото билетът е И застраховка. И ако се случи злополука с пътник, защото автобусът е спрял на необозначена спирка по маршрута, това не е в интерес нито на шофьора, нито на превозвача.

# 110
  • Майничка
Преди автобусите винаги спираха там, даже един чичо с такси-копърка и цена ок.20лв. оттам до ДКЦ 2 си висеше редовно на пусия. Сега отдавна не съм го виждала, а почти всеки ден минавам покрай това място.

# 111
за радост,автобусът е спрял, Пловдив е голям град и е нормално да има поне още една спирка.Навремето към София като пътувах,също имаше спирка на Цариградско шосе.Идва ми на ум,че и автобусите за Карлово,например,имат и спирка срещу гигантите,все полезни опции,па в крайна сметка нали са в полза на обществото.Имам чувството,че на запад нещата се правят умно,за улеснение и за положителни резултати,пък тук знаем само не,не и не.Ама защо не,никой не може да отговори.Ей тъй.

# 112
Здравейте, извинявайте, ако въпросът ми ви се стори малко глупав, но има ли някъде, където подават бракуван хляб или макарони. Ще ми трябва повече количество, защото трябва да храня куче с такава храна, за наддаване и възстановяване.

# 113
Здравейте, извинявайте, ако въпросът ми ви се стори малко глупав, но има ли някъде, където подават бракуван хляб или макарони. Ще ми трябва повече количество, защото трябва да храня куче с такава храна, за наддаване и възстановяване.
Сещам се само за лидъл щендерите с преоценения хляб от предния ден....

# 114
Това по съвет на ветеринар ли е?
Ако възстановяването е от здравословен проблем, вероятно почти всяка ветеринарна храна е по-подходяща от хляб, в който вече са започнали да се развиват мицели.
Ако е само за трупане на килограми за да е готово за кучешки бой, горкото куче...

# 115
  • до най-прекрасния мъж
Питайте в Симид на Кукленско шосе. Виждала съм огромни количества хляб да се търкаля в някакви кошове, насред плаца. Звучи наистина ужасяващо, но съм го виждала с очите си. Може да продават/дават. Нямам идея за какво го ползват, освен за храна на гълъбите, които са хиляди сигурно.

# 116
  • Майничка
Някой минавал ли е днес следобяд по бул. "Дунав"? Дали вече е затворено северното платно м/у "Васил Левски" и "Победа"?

# 117
И аз съм озадачена по каква причина ще се храни с хляб едно куче? Thinking

# 118
Някой минавал ли е днес следобяд по бул. "Дунав"? Дали вече е затворено северното платно м/у "Васил Левски" и "Победа"?
Затворено е.

# 119
Здравейте,
Виждали ли сте някъде в Пловдив да се продава такава изцяло метална резачка за картофи?

Общи условия

Активация на акаунт