Къде в Пловдив??? - 99

• 33 164
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Прясното мляко от Ваневи не съм пробвала, но от магазина им в село Стряма си купуваме кисело мляко и сирене- страхотни са.

# 556
  • Пловдив
Млякото на Ваневи на нас ни допада,вземаме:прясно,кисело ,сирене , масло и кашкавал.Бутилки вземаме от тях,но доста хора си носят бутилки или туби от къщи.Киселото мляко вземам в буркани и после ги връщам,приспадат ги от цената. Аз не харесвам прясно мляко  от магазините -мирише ме на сухо мляко .

# 557
Както казах, вече 1г. взимаме от тях, но напоследък мъжът ми ходи и актуални цени не знам. Аз си имам двв стъклени бутилки и ми пълнят в тях, достатъчно пластмаса бълва отвсякъде. Киселото 1кг в стъклен буркан, ако е 3,50, после бурканите ги приспадат по 0,50ст.

# 558
  • до най-прекрасния мъж
Скоро свекърва ми ни беше взела, 2 лв е литъра, отделно се заплаща бутилката, ако не си носите своя.

# 559
Сиренето не вакуумирано е 13лв. На нас ни харесва.

# 560
Здравейте,
Дали някъде в Тракия мога да купя материали за мартенички?
Имаме да правим с малката за детската градина, но до сега не ми се е налагало да търся.. А нямам възможност за търсене извън квартала Blush

# 561
Здравейте. Откъде мога да купя връзки за обувки? Да има по-голям избор.
Благодаря.

# 562
  • Пловдив
Здравейте. Откъде мога да купя връзки за обувки? Да има по-голям избор.
В бившия Детмаг има магазин с голям избор, на улицата ги изкарват дори.

# 563
Здравейте,
Дали някъде в Тракия мога да купя материали за мартенички?
Имаме да правим с малката за детската градина, но до сега не ми се е налагало да търся.. А нямам възможност за търсене извън квартала Blush

Във Форума на втория етаж до Китайския магазин имаше магазинче с мъниста и други неща. Проверете там.

# 564
# 565
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли от къде в Пловдив мога да си купя хубава агнешка кайма.

# 566
Моите прибори не си знаят годините. Последно купих малки лъжички от Кауфланд, че изчезват някъде. Blush
Струва ми се, че в Метро има избор.
Аз за съжаление нямам стари прибори, а тези които имам не са стабилни и отделно не са удачни за съдомиялна машина и искам да ги сменя, но с качествени. В Метро гледах, но не ми харесаха не са полирани по края и ножовете не са остри.

Благодаря, но предпочитам да ги видя защото продават неполирани в края лъжици и предпочитам да ги видя на място да си преценя.

В Кауфланд и в Пепко съм виждала хубави прибори.
В кауфланд ги гледах не ми харесаха. Благодаря ще проверя и в Пепко.

Последно от Кауфланд купувах прибори, доволна съм и не бяха скъпи

Много благoдаря, не знам дали са същите които гледах но не ми харесаха не са полирани по края.

Много хубави прибори има и на търговиите,на Брезовско шосе,долу в ляво,които са,като се влезе в търговиите,първата рампа в дясно,на края и,под рампата има магазин за порцелан,там продават и прибори,много фини и качествени съм взимала от там,не са евтини,но не са и прекалено скъпи,спрямо качеството си.
Много благодаря, ще проверя задължително. Heart

Момичета, благодаря на всички за помощта не можах да отговоря на всички, че станаха много цитатите в поста. Heart Heart Heart

# 567
Здравейте.
Пиша с един въпрос, който сигурно е много обсъждан, не само тук.
Детски рожден ден на 4-годишно!!!

Дайте предложения за приятен ресторант с детски кът или пространство, където децата просто да поиграят без аниматор, и родителите да са до тях. Ако може и цените да са приемливи ще е супер.
Искам просто някаква що годе спокойна обстановка без излишни фанфари и да е малка сватба...

Като изключим по-известните ДЦ и ресторанти, гледах Мозайка, стори ми се добре като концепция, но нямам отзиви. Някаква нова Ривиера имало с детски кът, някой ходил ли е? Излиза ми реклама и на пицария Верди, че имат нова зала с детски кът.

Май проблема е огромния избор Laughing

# 568
Сorrie, през последните седмици няколко пъти пуснаха комплекти с прибори в Кауфланд. Еднире бяха на Ръсел хобс. Отделно имат и от редовния асортимент вилици, лъжици, ножове. Т.е. не знам кои точно си гледала и не са полирани изцяло.🤔🙂

# 569
  • Plovdiv
Здравейте.
Пиша с един въпрос, който сигурно е много обсъждан, не само тук.
Детски рожден ден на 4-годишно!!!

Дайте предложения за приятен ресторант с детски кът или пространство, където децата просто да поиграят без аниматор, и родителите да са до тях. Ако може и цените да са приемливи ще е супер.
Искам просто някаква що годе спокойна обстановка без излишни фанфари и да е малка сватба...

Като изключим по-известните ДЦ и ресторанти, гледах Мозайка, стори ми се добре като концепция, но нямам отзиви. Някаква нова Ривиера имало с детски кът, някой ходил ли е? Излиза ми реклама и на пицария Верди, че имат нова зала с детски кът.

Май проблема е огромния избор Laughing
Два рождени дни съм празнувала на децата в Мозайка. Доволна съм много от обслужване и кухня. Единствения минус, който отчитам е, че никога не са заредени с безалкохолно и в един момент все нещо свършва. Иначе за игра става горе-долу, но според мен си трябва аниматор. Макуин за мен е доста добър вариант на това, което търсите. Не знам само като цени как е.

Общи условия

Активация на акаунт