Къде в Пловдив??? - 99

• 33 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
В офиса на А1 друго ми обясняваше служителката (но ние сме си с обикновено устройство от Близу- не са пожелали да го сменят толкова време). По принцип и телевизорът ни не е особено нов, но не е и на 10+ години. Възможно е да не поддържа най-най-новите технологии, знам ли...🤨 Но по спомен "предложението" беше за нещо като удвояване на месечния абонамент, което ми се стори доста неизгодно и затова отлагаме максимално този момент...Отделно, че в офисите все те убеждават да подпишеш някакъв уж изгоден договор, който твърде често се оказва, че не е точно най-изгодният за клиента...
Дева, този технически проблем (ако е такъв) към 4 часа продължава вече...

# 721
И ние сме на Кулбокс откак ги има. Нямаме срокове на договора, 32 лв ни е таксата. Никога не сме имали проблеми.
На вилата сме с А1, защото няма друга опция - другите оператори почти нямат обхват 😁

# 722
Този Кулбокс какво включва за 32 лева? Тв, Интернет, един/два телевизора?🤔🤔 Не съм аз "техническият" човек вкъщи и не разбирам от параметрите на интернета, затова не обичам много да сменям доставчиците.

# 723
Интернет и ТВ за колкото устройства искаш. Не са ни давали ограничения... Не знам сега как е, на сайта им пише повече сигурно.

# 724
  • Пловдив
Моля да ме упътите откъде да си купя калъф за куфар, без да струва колкото самия куфар.В Джъмбо дали има налични такива неща? Става въпрос за малък куфар, от тези, които се водят за ръчен багаж в самолетите.

# 725
  • Пловдив
А от кога ще работи Бодимед? От коя дата?

# 726
За Кулбокс гледам, че на сайта им пише 24,90 лв за интернет и 19,90 лв за телевизия...ако има покритие.🤔

# 727
  • Пловдив
А от кога ще работи Бодимед? От коя дата?
Готово е,но не пише още кога отваря.

# 728
За Кулбокс гледам, че на сайта им пише 24,90 лв за интернет и 19,90 лв за телевизия...ако има покритие.🤔

Долче, ето минимален двоен пакет, тв100+100нет.
Цените са за първите шест месеца и за останалите 18.

# 729
Еми това са някакви нови планове, не знам. Ние сме от 10 години, беше 25 лв, после 30 лв почти до преди година, после го направиха 32.
Нямам представа какъв е нашия план, имаме интернет и ТВ.

# 730
Дева, да, това е нашият план, 27 лв плащаме. Но не включва и втори телевизор...

# 731
Скрит текст:
За шофьорските курсове да кажа- може да излезе много повече от първоначално обявеното.  Аз от години препоръчвам тук Румен Ишпеков- невероятно спокоен човек, който ме направи шофьорка и години наред си вадех хляба със шофиране, обаче мм като тръгна да записва синковеца в школата в която работи-"Автостарт" и го записа при шефа му- Добрин Ураджиев( дава по- ниски цени от работещите за него, отделно че жена му събира таксите и  нещо го бяха омагьосали). Уж много добър инструктор, уж добра цена....ама човека взима по много курсисти и после няма часове за кормуването . Отделно, че се оказа че има особени отношения с КАТ-аджиите  и им казва кой да вземе и кой- не книжка. Даже работещите в школата му споделят, че ако не си платиш допълнително, трудно ще вземеш изпита по кормуване( факт, проверен). Това ясно, но мен повече ме притесни че след близо 1000 лв и  половин година, синковецът не знаеше елементарни неща( признавам си, качихме го да кара , като го скъсаха за пореден път и видяхме, че нищо не е научил..., а не е глупаво дете, просто не му е показано, не е научен). Уви, повечето инструктори които помолихме да го научат отказаха( поради " благият" нрав на Ураджиев и  реномето му в гилдията)....та накрая едвам намерихме човек дето да го взе и понаучи. На ЛС мога да пратя името, щото човека също имаше опасения за проблеми с Дафин. И факт, че курса ни излезе двоен, та внимавайте къде се записвате!

Недейте, недейте, в тая школа Автостарт. Много се прецаках аз. 3 месеца и отгоре се въртяхме с една дама техен инструктор, сумати пари отгоре; накрая , с нови инструктор от друга школа се оказа че не знам как се работи със съединител и как се върти кормило.
Таня ли ? С какво те мотаха теб ? Къде се премести и при кой?

# 732
Здравейте, искам да попитам къде има шивач в района около главната?

# 733
Много харесвам виното на Трастена , това био малиновото , но никъде в Пловдив не съм го виждала , в големите маркети го няма , само от интернет съм го поръчвала .
Някой виждал ли го е някъде из града ?

# 734
Много харесвам виното на Трастена , това био малиновото , но никъде в Пловдив не съм го виждала , в големите маркети го няма , само от интернет съм го поръчвала .
Някой виждал ли го е някъде из града ?
До 2ро ДКЦ

https://boutiqfoods.bg/1091-malinovo-vino-bio-malini-750-ml

Общи условия

Активация на акаунт