АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 458
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Да плакахме доста и от няколко седмици сме много криви, аз все мислех че са колики Laughing, а то зъбчета било. Открих го днес след обяда, бяхме пак кривички и реших да го намажа с Дентинокс гел за да се успокой и като започнах да го мажа нещо ме боцна, като погледнах то зъбчето излязло, а другото пробило и то се подава Joy
Тази вечер Ивчо много плака явно от зъбчетата, че му дадох и малко панадол да се успокои и сега спи сладко дано да не го мъчат много тез зъбки Heart Eyes

# 256
Здравеите!Влизам да по4ерпя  beer beer2 Misc Baby Bottle днеска остарявам с една година ,и ставам РОЗИ25 newsm62.Нети 4естто ви парво заб4е мале толкова се развалнувах скоро и ние о4акваме парвото сигорно 6те пла4а от 6тастие.Аз не пи6а много ,но ви 4ета редовно.Не мога да се вреда на компутара .Целувки и оби4ам ви много smile3525

# 257

Розичке, честит рожден ден!

Освен всичко най- най- ти пожелавам
и пътя ти да е осеян с безброй рози.

Весел празник и наздраве.

# 258
Малии, та вие сте се оляли днес, едвам смогнах да ви изчета.  Laughing
Честито на именничката и на малките ни месечинковци.  bouquet
Рози, честит рожден ден, пожелавам ти вс., к` си пожелаеш, но стократно увеличено.   bouquet
Мерси на вс. за отговорите, явно ще е игра на инат, като изгладнее съвсем сигурно ще яде, ама до сега все успявах да се организирам и да съм на лице за храненетата, та се ошашках като за първи път.  Grinning
Pepper, разказът ти е разтърсващ  #Cussing out, а аз си мислех, че в София лекарите са по- цивилизовани от нашите в провинцията, ама не.
Айде тогава, аз ще се ослушвам за ма-ма, ба-ба.  Grinning
Нети, честито ви първо зъбче. Simple Smile
Нори, в парка има една майка с момиченце родено на 7 авг, та тя храни със абсолютно вс. детето си, и вс. път като ми каже какво дава ме изумява, последно каза, че дала прясно мляко  Shocked, че нямала др. в къщи. На момиченцето нищо му няма, явно си е до дете
Целувки от нас с Крис  Heart Eyes

# 259
  • гр.София
Ех,слънце му е майката( за вит.Д-то)!Само дето няма слънце.Ние в мъглите си седяхме вкъщи.Сега,обаче,нямам оправдание да не излизаме.То зорът е докато се облечем и измъкнем-много изнервяща процедура! После ни се услажда.
Зачепкали сте лекарите и поликлиниките.Язък за благородната им професия!  Аз съм на стария принцип-лекарят,полицаят,учителят( ако позволите,попът ще го изключа) са основата на обществото.Ама,явно не са.
Мен пък днес ме вбеси софийският пътен трафик.Че то става все по-зле.Като заседнеш в Центъра-ни напред,ни назад-било то с кола или с градски транспорт. Мами от Варна и Пловдив, и при вас ли е такъв ужас?
Това за първото ни форумско зъбче си е истинско събитие.Хайде-скоро всички бебета да са ни с  Grinning холивудски усмивки!

# 260
  • у нас
Рози,честит рожден ден!
Много любов,късмет и усмивки ти желая от все сърце

Весел и плодотворен  Winkпразник,че догодина още с едно бебче да се похвалиш,каквито хубави ги правите....

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 01:41 от Lorexa

# 261
  • гр.София
 cheers Поздрави, ROZZI и от мен. Здраве и любов ти желая,за да е щастливо и детенце!

# 262
Е пак сме ние!

Преди около седмица Влади каза съвсем ясно ка-ка, докато си говорихме с братовчедката. При което и двете онемяхме, а тя естествено беше на седмото небе. За татито да не говорим беше в траур. Как така било казало детето кака, не можело ли първо тати  Joy
А по принцип малкия отдавна се смее на глас. Но за сметка на това и ние не се обръщаме. Само правим някакви бегли опити.
И ние се бяхме изринали от нещо (предполагам портокалите, които бях яла) и ни изписаха витамин С, калций. Ама тях си ги пиехме и заради настинката.

Рози24 или вече Рози25 честито. Да си жива и здрава и само любов.

Нети честито зъбче! Пожелавам ви другите зъбчета да се покажат по-безболезнено!

Pepper и аз си мислех, че при вас в София са по-цивилизовани, ама явно не всички.

mmilena и на нас ни се е случвало да си преглътнем повърнатото, ама то е толкова малко, че едва ли е такъв проблем. А пък и аз давам след това водичка, то при нас е чайче.

anni78 то на момиченцето нищо му няма ама засега. А после какви алергии и болести могат да му избият на детето от това невежество на тази майка.

Мадона май наистина на лято ще е по-добре с бебоците в морската. Сега определено няма как.

Айде засега това е от нас, че пак станахме много дълги

# 263
  • у нас
Вижте на каква снимка попаднах,не можех да не я споделя с вас.Все пак може да послужи за нещо старата кола hahaha

# 264
  • Някъде там...
РОЗИ   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!! 

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!  Heart Eyes

# 265
  • София
    Аз влизам само да се оплача Sad Нашия татко след като закъсня от работа и дори се смилих че е изморен и аз ги изкъпах след това отиде да се почерпи с колегите "замалко". Е още го няма и преди малко като му звъннах каза че купона е в разгара си и ще се прибере сигурно сутринта... Досега така не е правил и аз нали съм си добричка да си почине се съгласих да го пусна. Изобщо не ме е яд че ще го няма тази нощ , но просто обичам да знам какво да очаквам, а не както стана да лежа половин час с малките заспали в мен и да не се опитвам да ги оставя по леглата защото ми е трудно, а се надявам всеки момент той да се прибере. Или защо бързах да се прибера от фирменето парти в 12 при условие че ми беше страшно хубаво. И как така като си легнем почти винаги той е по-изморения и заспива пръв..
     Е оплаках се, но все пак не мисля да се караме като се прибере и да си развалям скорошния рожден ден  Simple Smile и всички хубави предстоящи празници. Ако не бяха малките знам какво щях да направя, по-скоро той нямаше да ме открие вкъщи сутринта...
     Хайде лека вечер или нощ Simple Smile

# 266
  • София
  Честито първо зъбче и
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Рози   :bouquet:

# 267
Здравейте момичета! Не съм писала тези дни ,защото  имам доста неща на главата си и не ми остава много време, ( а 4естно казано и желание) да пиша Rolling EyesНО- няма да ви натоварвам с проблемите си.Само се надявам скоро да се разрешат по най-благоприятния на4ин Praynig, 4е ина4е съвсем ще лудна Crazy
Честито на вси4ки,които тези дни са имали повод за празнуване  bouquet
Честито ни първо форумско зъб4е Mr. Green
Сега ще се опитам  на кратко да наваксам с разказите покрай Дари.В4ера за пръв път успях да заместя обедното хранене Party. Изяде си цяло буркан4е(125гр) зелен4уково пюре приготвено от моя милост  chef.За  награда реших най-накрая да й дам  бананово  пюре ( ябълка и банан) и тя полудя от кеф.СТрашно й се усладаи( а да ви кажа 4естно - и на мен Blush).Ина4е Дари се смее с глас и крещи отдавна.Новото е 4е сваля на баба си о4илата  - и то толкова бързо, 4е няма време да реагира Joy.Вчера  я облякох като джудженце и я заведох на фото- исках да й направя  наистина хубава снимка,ама тя като реши да е сериозна Shocked...та- няма да е весело джудженце Tired.Днес  ще я водя в телевизията на коледни снимки .Ще бъде като 4аст от програмата и декора- най- малкото джудженце Grinning
Хайде- спирам за сега! Дано скоро ми дойде музата и настроението, 4е да се разписвам и аз в тон с  празни4ното настроение тук Sad

Желая ви хубав ден и добро петъ4но настроение Hug

# 268
  • софия
Добро утро  Hug!
Снощи се разходих малко до коледното парти на фитнеса в който ходех преди една година  hahaha,малко си полафих,изпих две Стели,напих се съответно  Embarassed,щото не бях вечеряла и щото по принцип връзвам кънките от малко,но иначе хъс не ми липсва  Joy Joy Joy.
Ох,Найа започва да нервничи от сега  ooooh!,ще пиша след като заспи  Peace!
Блу,мерси за тел.   bouquet,аз му имам кординатите понеже много мои приятели си водят дечурлигата при него,но питай ме защо досега не съм отишла до там  Embarassed..

# 269
  • гр.София
Хей,днес съм ранобудна,че имам да цедя кърма и ще ходя по обяд на училищно празненство на баткото. Покрай това бебе не знам,къде му се намира училището на хлапака.Майтап,де.Обикновено,татковците не го знаят.Ама, к`во им става на тия татковци?Като отвързани са! Нашият,още през септември,при прясно-прясно бебче отпраши към Созопол на ежегоден служебен купон.Още не мога да му го простя.Но и дума след това не споменах по въпроса.Не го попитах,как е пътувал,как е изкарал.А него го е ЯД-опитва се да разказва-ама  аз се правя на много заета.  Naughty

Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт