АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 451
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
dani777k надявам се притесненията ти за рахита да не са основателни!
Peper отношението на тези лекари наистина ме потресе,сякаш слагайки пристилката забравят че и те са хора и че утре това може да е тяхната дъщеря,внуче или сестра Sad
На мамите с ваксини тези дни им пожелавам да нямат никакви тежки реакции и спокойни дечица!
Еленка ти ме разби с разказа си за зъболекарката !Защо не и предложиш с една ръка да и държиш молитвеника,за да може да работи по добре! Mr. Green
AndyB и аз се чудех същото и ще питам педито следващия път защото 1-2 пъти ми се наложи да изляза спешно и нямах кърма и време да се изцедя.Сега се цедя от време на време за да събера малко във фризера.Иначе и тя много се муси на биберона и хапва малко и ме чака да си дойда Wink
Мами браво за партитата аз тази година ще пропусна,миналото беше много хубаво и си потанцувахме добре,но тази няма да ходя защото повечето ми колеги напуснаха и сега има нови които не познавам и няма да ми е много комфортно така Rolling EyesЗа сметка на това Ники вече беше на едно и има още едно утре! Crazy
Мисля и аз да кача малко снимки на Еличка ,че да ни хареса и нас някой Mr. Green
Аз също и купих още преди 3 седмици дамски рогца от площад Гарибалди и то само за 1,5лв!Извинете ме за многото писане но наполседък тичам по задачи и все не остава време да се зазпиша и сега наваксах! Embarassed
А на мамите  с мъже които ги ядосват :След бурята винаги изгрява слънце!

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 20:51 от MamaMargo

# 241
  • софия
Ние пък си имаме нов екип за гаджелък  smile3533!Една приятелка подрани с коледния подарък за Найа и и донесе една торбичка от Бенетон с много цуцеско екипче-шапка,пола и половер.Направих и снимки и отново сме на подиума  hahaha!А има снимка и с якето,а пердетата днес ги махнах и на тях снимка -нема,'щото ослепях от толкова оранжево.Много ме я яд  Close...

# 242
  • София

А зъболекарката се оказа много набожна жена и вчера като бях на процедура реши да ми пусне църковни песнопения. Аз и без това отидох там със сърцебиене та тази музика ме довърши. Помислих, че ще се умира. Освен това май беше час за молитви и докато ми човъркаше зъбите с ужасната машинка си четеше молитвата. и поради тази причина на няколко пъти ми излизаше от зъба. аз щото ме е страх и съм стиснала здраво очите като видях какво става повече не ги затворих и при всеки опит да си прочете аз издавах звуци на болка.

Не е истина това! Как може такова нещо? Изумена съм и съм възмутена!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Днес цял ден ходя по лекари, поликлиники, болници и т.н. И съм потресена от цялата неразбория с личните лекари, направления и др. подобни.
Сега чета това и направо полудявам от тези.... ooooh!

Чесит имен ден, Юлияна!
Утре ще дочитам, че е време за папане!
Чао и лека вечер Hug

# 243
  • софия
Никакви не пишете  Crossing Arms,явно прави те любов  tooth!Аз пък тогава,ще отида на едно парти  smile3534на което досега умувах дали да се изтрелям,но Найчето такова глезене му удари тази вечер,че останах без дъх  Tired!А, така като се замисля,май след 6 часа всяка вечер почва да киселее!Такова викане му удря,дере се като заклана,не знам харесва си гласа ли  newsm78,но вие  smile3514,как не преграхва това детенце  dontknow...На мен главата ми става мека  hahaha,днес търсих тапи за уши имахме някъде,но не ги изрових от никъде и се наслушах на целия и концерт  Mr. Green.
Лека ви вечер за сега от мен  Peace!

# 244
  • София

AndyB и аз се чудех същото и ще питам педито следващия път защото 1-2 пъти ми се наложи да изляза спешно и нямах кърма и време да се изцедя.
   Мога още от сега да ти отговоря, препоръчва HAH XA Simple Smile

# 245
  • у дома
Ето ни  Hug
Преди час с Ния се прибрахме от партито  Party (ще сложа и снимки) запознахме я с един 10 месечен сладур  Mr. Green за разлика от друг път днес беше кисела, помрънка, порева и после сладичко заспа  baby_neutral а татито сме го пуснали на фирмено парти  Mr. Green
Да и аз съм на мнение, че има и „доктори” и доктори  Naughty В моето семейство едно новородено и неговото братче останаха без майка, благодарение на т.нар. „доктор”в МД   Cry аз имам късмет с моята гинеколожка  Peace именно тя ми препоръча педиатъра на Ния  Peace Да, доволни сме от него и независимо от това, че живеем в Овча купел, а кабинета му е на Орлов мост, нямаме и намерение да го сменяме  Naughty (прегледа му е 15лв) Dani777k, ще ти дам координатите му на лични  Peace На всяка мама, която поиска ще й дам координатите му, но искам да ви предупредя – той е страшно ангажиран, грижи се за страшно много бебчета, не бих могла да ви гарантирам, че ще приеме да е доктор и на вашето бебче  Rolling Eyes AndyB, а татито няма ли да може да гледа Гого или той е на работа вечер  newsm78 При мен няма проблем, т.е. нашия тати е дневна смяна и вечер си е вкъщи  Simple Smile  bubcheto15, Жулиета е №1  Hug  tedi79, на 11.05 е роден мъжа ми, Ния му взе датата – 11-ти  Mr. Green MamaMargo, Честит рожден ден на мъжа ти  Party Днес пък моите родители имат годишнина от сватбата   bouquet
отивам да хапна нещо, че съм умряла от глад   chef

# 246
  • у дома
dani777k, ей този поглед ме уби  Joy клик

# 247
Момичета влизам за малко само да ви кажа, че днес ни излезе първото зъбче Laughing, много съм щастлива Joy
Сега се връщам към счетоводната работа, че тези от правителството са за  #2gunfire

# 248
  • у дома
Момичета влизам за малко само да ви кажа, че днес ни излезе първото зъбче Laughing, много съм щастлива Joy
бравооооооо smile3501  newsm44 много ли болеше  newsm78

# 249
marisha77, и аз като tedi79 се ослушвам за второ, точно заради секциото - но иначе много искам скоро да имам още едно-две. Хехе. Мале, tedi79 , какви грамажи какви височини, браво на юначето. И аз мисля, че този рахит прекалено много се преекспонира. MamaMargo, честити ти поводи. Нора се смее от доста време с глас, но все още я мързи да се обръща накъдето и да е.
За педиатрите - по-доволна съм от частния прием. Явно докторите се превърнаха в един вид търговци. Но всичко си зависи и от човека.

Да ви питам аз - вашите хлапаци такива ли са любопитковци - моята от няколко дена е Мара Подробната - който накъдето и да мине (най-вече аз) надига глава като за коремни преси и наднича. Дори пробвах да й вдигна крачетата, и си мислех че няма да може да отлепи главата, (опитайте - не е много лесно), ама пак успя. Чак се чудя дали да не й дам аспирин за мускулна треска - майтап.

Ай, честито ни зъбче на едното ни гадже - ще има да ни ръфа момата.

# 250
  • София
netty, Честито първо зъбче!!!
Мадона нацелувай адашката от мен! Да ти кажа, че това със смеха и мързела май си върви със името Wink
Яна също е много любопитна, а с коремните преси много се забавляваме...

Днес бяхме на консултация и вече сме 6,100 и 64 см .Като питах педи с какво мляко да и правя зеленчуковите пюрета...Тя каза - ми с какво !?С прясно краве мляко ?! newsm78 Днес ни беше 3тия прием на ДТК и беше съпроводен с голям рев.Мисля, че сега я боли ръчичката от ваксината, защото само да я пипна и надава писък Sad

хайде мамчета , пожелавам ви лека вечер

# 251
Нори, ще я нацелувам и намачкам адашката ти. Ама с това прясно мляко ме уби. Това е един от най-силните алергени доколкото знам не се дава на бебчета до една или две годишна възраст. А за ръчичката ще мине надявам се след няколко дена. И моята имаше след втория прием, но се разнесе. Утре сме на трети.

# 252
бравооооооо smile3501  newsm44 много ли болеше  newsm78
[/quote
Кажи,кажи-плакахте ли много.............?Как го открихте зъбчето?
А на вас случва ли ви се бебо да повърне докато си смуче биба,например и бързо ,бързо да си го глътне?На нас много често,дори и без биба в устата-всичко си преглъщаме да не отиде зян...... #Crazy.И се притеснявам че може нещо да и стане на коремчето-нали в повърнатото има много стомашни киселини.. Sick newsm78
 Не издържахме и отворихме активната гимнастика Rolling Eyes На Марти много и хареса..... Hug надявам се утре да има повече спокойствие за мен.......... Wink

# 253
  • у нас
Pepper,стана ми едно такова тъжно като прочетох постингите ти Sad.Възможно ли е подобно отношение към една майка,която със сълзи на очи отива да види малкото си бебче и с нетърпение очаква мига да си го прегърне.Абе тези патици деца нямат ли бе.Баси кучките #2gunfireИзвинете ме,но избеснях направо.
Netty,честита ви нова усмивка.Лелеее толкова сладички са зъбатите усмивчици.
Отивам да укротя каката,че е откачила предколедно Joy

# 254
Отново за витамин Д-вижте това  http://www.biberonbg.com/info/vitamind.htm

Общи условия

Активация на акаунт