АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 447
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  Hug,

Аз пак чакам свекървата ....

Мама Марго, браво за обръщането и ЧРД на таткото...а това кой преди кого заспива ми е много познато.... Laughing

Блу, хубав празник с родителското тяло...  bouquet

Мадона, страшна клюкарка е. smile3521 Когато има друг човек в стаята, не мога да я накарам да яде – само се върти и се оглежда...

Нети, дойде значи феята със зъбчетата...пожелавам на всички ни лесно да преминем през тоз период Simple Smile

Нори, как така прясно мляко? Не трябва ли по-нататък да се включи?

Ммилена, според мен нищо няма да й стане – нали от стомахчето идва повърнатото и там се връща /страшно обяснение ти дадох,а  Crazy/ За активната гимнастика не искам да те отчайвам, ама при нас интереса беше точно от ден до пладне...

Честито, Рози! Да си жива и здрава!  bouquet

Айла, това си е гадничко...И аз не мога да се понасям – където и да ходя, все бързам да се прибера, все едно бебче без мен не може...а при мъжете не е така...явно тази екстра върви с майчинството...Бих те посъветвала да го оставиш да се наспи , а после да си “вземеш” компенсация... Crossing Arms

За съжаление отношението, което описва Пепър, е модерно сред лекарите, особено тези в МД са “невероятни”...Дани, на мен Шумилина ми беше препоръчана от семейна приятелка-лекарка, която е записала нейното си внуче при нея. Ясно е защо ни “котка” /много точна дума/ Money. Това, което ми хареса до тук, е, че не дава лесно антибиотици и че когато на контролното кърмене Ирма изяде 40 гр. не ме ошашка да давам добавка. Аз тогава нямах време да чета и ако ми беше казала да дохранвам, щях през глава да се втурна...Иначе си пиша едно наум при “диагнози” да искам изследвания... Не я защитавам, по-скоро се опитвам да убедя себе си, че не съм сгафила много за бебчето си... newsm78

# 271
  • софия
Нети,честито ви първо зъбче   bouquet и сега трябва да купиш на бебчо-нещо бяло и здраво,за да са му такива и зъбките   Grinning!
Днес,ще ходим да купуваме подаръци  Mr. Green!
Мамита,я споделете кой какво мисли да прави за бъдни вечер,защото аз за първа година,ще си готвя на този празник и друго от пълнените чушки с боб,тиквеник и сърми не се сещам  newsm78..Давайте идейки  Hug.

# 272
  • София
Здравейте на всички!

Нети - честито първо зъбче!  smile3501

dani777k - прави се и питка с паричка. Но содена, не с мая. Ошаф, варено жито се правят също, а на трапезата трябва да има и мед и чесън за здраве.

Калоян продължава да е кисел и вече нямам идея как да се справям Weary Ох, пак ревна...

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Рози!!!! 
  smile3525

ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА БЕБЧЕТО НА НЕТИ!

dani777k , мисля да се възползвам от офертата, само кажи кога на теб ти е удобно. smile3521
А за трапезата немога да ти помогна...напоследък в кухнята си правя само кафе. Mr. Green

Ммария26, има и нещо друго - понякога нещата са твърде индивидуални и аз може да имам страхотно мнение за някой лекар, а 5 мами да кажат, че са ужасени от него. (както за лекарката, която ме изражда има много негативни мнения, а аз съм страшно доволна). Според мен трябва да имаш доверие на лекаря си, а и вече имаме достатъчен достъп до инфо, за да си изградиш собствено мнение за възможностите му както и за начина, по който да си отглеждаш детето.

Aila, понякога си мисля, че татковците карат следродилна депресия, защото ние просто нямаме време за това. Mr. Green

# 274
Честити месечинки на Стефан,Николай и Максим -да са здрави и много да радват свойте родители
 newsm59 на Рози24 ,бъди най обичаната съпруга и майка 
Честито зъбче на Нети

# 275
Чеситта месечинка на Максим на мама marisha Simple Smile
Честити именнички!
Отиваме на разходка,после ще пиша,айде,че много ревем за навън
Засега чао от нас

# 276
и на Стефчо и ники честити месечинки Да радват и да имат щастливо детство

# 277
Честито на празнуващите мъници днес и на Рози25 отново.

blanc, тук трафикът е засилен само в пиковите часове и не е чак такъв като при вас. Кметът много се постара относно булевардите. Обаче лятото не ми се мисли.
Мама Дидка на бебе Влади, обещай за лятото да се включиш!!! Naughty
Лорексче, хубава идейка за колата. Та нали ще вземаш джип, Пежото ще му отива такава украса.  Joy
Aila , не му се вързвай. Като пораснат мъниците ще има да хоооооооооодим. Така си се поуспокоявам аз. Всичко се връща. Приемам, че мъжете наистина са от Марс, а ние от Венера.
velmar , по коя телевизия да гледаме бебока.
dani777k, имаше в готварския много хубав линк за бъдни вечер даже и с рецептите. Сега отивам на консултация и след обед ще го потърся.

# 278
И честита ви зима, дано е така слънчева и занапред.   bouquet

# 279
Малиии цяла сутрин ви чета   book Ама сега ще видите как с моя пост ще изпиша темата и ще се местим в новата 

[Честита озъбена усмивка на Ивчо, бравос на малкия юнак! 

ROZI24, мличка Честит Рожден Ден!
Честит Имен Ден на патерици на juliana!
Да сте мноооого щастливи, усмихнати
и всичките ви мъже да ви носят на ръце!

И пак на патерици MamaMargo, да ти е жив и здрав мъжо!

Честито и на всички бебоци с месечинки  bouquet
Леле колко честитки само, айде още една  Blush
Pepper, да ти честита покупката и мнооого дълго да ви суши  Grinning А това, което си изживяла в родилното е кошмар, като знам точно в тоя момент колко е раним човек  Sad

Aila, blanc ще излезе права...всичките татковци са за бой, амаха на какво прилича това тяхното не знам  Angry

dani777k и нашето пъпче си стои в книга (любимата ни обща с мъжо Егзюпери - Малкия Принц) Там ще е докато решим къде да го хвърлим и ние  Rolling Eyes

miss_74, същата работа и моя мъж....де да беше като на Лорексчето, а то ако слушаш него, аз все имам Tired

Нори, никакво прясно мляко, тая е луда!

Сега за нас малко  Laughing
Вчера бяхме на консултация за две седмици сме наддали само 100гр., ама било нормално и вече сме 7,300 кг  65,5 см. елегантна  мацка  Blush
Следващият път сме чак след месец и ще ни вземат кръв за изследвания, а аз трябва да се справя с някакъв колектор, за урината и акъла ми не го побира как ще стане номера  Crazy

Да питам за плодовите пюренца, някой давал ли е от сини сливи, че мъжо ми е купил на Гербер, ама чета само 28 % сливи, дали да и дам  newsm78

Айде спирам, доволна съм от себе си, изписах темата

# 280
Честит Рожден Ден, Рози, подаряваме ти 100 усмивки!!! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Мами, благодаря за поздравленията  Grinning, днес сме вече на 4 месеца  Grinning - имате много ---бррррррр-- и балончета от Максим Wink
Aila, моят мъж уж беше много грижовен и отзивчив, ама напоследък много захитря и той, не мога да го "вържа" да ми помогне с домакинството, голям зор, големи преговори, а вечер и той все е по-уморения. Shocked Направо незнам как става така, като не става вечер да кърми...Освен това сам не се хваща да къпе бебо даже и да съм парцал, а все аз съм по-активната....понякога и аз се изумявам колко енергия имам въпреки всичко Confused
Netty, вие сте направо шампиони  Party
Мадона, и моят сладурко много се оглежда, даже се заглежда и по телевизията, което ми идва намясто  Wink За оръщането, веднъж го намерих по корем и на 90градуса завъртян Laughing хахха, явно и при нас се почва, вече няма да го оставям необезопасен, че ще вземе да скочи на пода  Laughing Иначе коремни преси от поне 2-3 седмици прави, а в количката неще да лежи, харесва му да е надигнат и да наблюдава.
 Някой писа за прясното мляко.... много е опасно, не бива да се дава до 2 годишна възраст, даже и кисело. Това е заради кравешкия белтък. Може да нанесе сериозни поражения на имунната система и панкреаса...така идват алергиите и диабета....то сега на децата нищо им няма , ама после какво става заради такава неграмотност Sad

# 281
  • София
val_stef - аз съм давала на Калоян сини сливи на Гербер. Много ги хареса. И си изяде цялото бурканче...не че другите пюрета не ги яде де... Grinning
Така че смело давай. Ако шушката не го хареса, просто ще го изплюе.
Аааааа и задължително лигавник по-големичък, че сливите са едни кафеникави и мнооого цапат Hug

# 282
Здравейте-слънчеви поздрави от нас...... Hug
Честито зъбче
Честит рожден ден на   Gift
Честити месечинки на празнуващите днес  bouquet
Айла Ей така и на мен ми става много криво,когато мъжът ми е мноооого уморен........особено в неделен ден........Или когато дори не ми остава време да се изкъпя,а той става сутрин и бърза да излезе,че Crossing Arms има среща с приятелите...............а аз трябва да си остана още 1 ден с неизмита коса.............. ooooh! Ама съм решила да слагам розовите очила и да не обръщам внимание,въпреки ,че съм много обидена.В крайна сметка толкова съм жадувала за това бебче,че ще поема всичко........ Heart Eyes Обаче все пак не е честно........... Sad
Дани777 Браво,че имаш такъв енту smile3501сиазъм.........Как ще смогнеш да направиш всичко-не знам.Аз вчера цял ден готвих 1 супа....Готвя-кърмя,готвя-сменям дупе.......спирам,пускам печката-цял ден......... Sick Ние правим боб,леща.......Знам че ястията на масата трябва да са нечетен брой.........

# 283
          Нети, честито ви зъбче, наистина трябва да купиш на бебо нещо бяло и здраво, за да са му такива зъбките.      Лорекса, колата е супер, от къде ги вадиш тези снимки? Айла, не се ядосвай , ще дойде и твоя час и при мене е така и в банята като влеза да се къпя бързам, все едно само аз мога да го гледам това дете.
  Рози24, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и дано по-скоро имаш възможност да се прибереш в БГ!!!                   

# 284
marisha77, радвам се да те видя сред нас... то аз толкова се вясвам де, но поне другите "редовни" мами няма да те оставят без внимание (както се бях нещо заблудила в обратното)

Искам да ти честитя и тук месечинката на сладки МАКС и да му пожелая да е все такъв сладурко, а ти се вземи в ръце и стягай Сашето! Хич да не се ослушва Wink

Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт