АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 449
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • у нас
Браво на Бубчето  bouquetСправила си се прекрасно миличка Peace
Момичета,в постинга за схемата за захранване е обяснено,че едно кубче се равняна на една супена лъжица
Забележка: 1 кубче се равнява приблизително на 1 изравнена супена лъжица
После ще пиша още,че Кари ме вика Wink
Само да добавя,че схемата на Бубчето е много проста за разбиране и много хубава Peace

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 20:33 от Lorexa

# 31
привет и от нас с Начко!

браво за хубавата темичка - на Нори за заглавието, а на бубчето за дизайна.

# 32
  • Някъде там...
Добър вечер мами писарки Simple Smile) Цял ден днеска не сте станали от комповете, вие деца нямате ли  Mr. Greenамахааа.

Ей Lorexa ти си се появила бре   bouquet. Нещо не пишеше, ама сега си навакса Simple Smile  bouquet

Бубче чудесно си се справила Peace Ще ти дам една снимка на Виктор на ЛС да му смениш онази на първа страница.

Dreams много ме изкушаваш с тези цигарки Sick и Елиона и ти бе душицо с тези маргарити Confused Аз преди малко си пийнах една глътка ракийка, че ни бяха дошли едни приятели з амалко на гости да им оправяме компа, ама само едничка Sick Много ми се пийва  Embarassed и пуши Embarassed

Сега и аз да кажа за захранването. Значи аз започнах с плодово пюре на Хип. Давам го между храненията или малко след като се наял като десерт. Значи на мен ми беше обеснено, че плодовото пюре не се дава за хранене,т.т не трябва да се замества с него, а се дава за десерт. Не вярвам че примерно вие ядете плодове за закуска, обед или следобед и то на гладно. Аз ако хапна един плод на гладно и после корема ми така се бунтува, представям си малките бебшорчета. За ядене се приема заленчуковото пюре, което аз давам наобед и дохранвам с мляко. Засега сме само с картофче-от малко картофче му давам четвърт и с малко мляко , за да стане като пюре, но не да е много течно, точно като готовите го правя , такава гъстота. Ще му взимам и готови тези дни, да видим дали ще ги яде, че си предствям какви са буламачи от спанак, тиква и разни такива гадости. Хич не ги обичам.

Kaili не е ли рано за цитрусови плодове? Доколкото знам, че те се давам след 1 год.
Някой беше писал за запека-ами давайте пюре от круши, сини сливи, тиква и т.н. Аз знаете ли какво правя -млякото му го правя малко по-топло и той е готов, напълнил е памперса Mr. Green

dani777k и ние имаме такова шише на Чико и верно не си е работа с тва отвъртане Crazy И аз точно като тебе преди 1 мес. му взех на Авент 330 мл. и направо са супер. И аз давам от бибероната ама откъде да знам , че не става за нас. Като взе да се дави и отидох на другия ден да взема биберона с 1 дупка.  Та ние все още сме си на 1 номер. Не мисля д аму давам все още по големите, т.к. той някой път и с тези се задавя.

Еми тва е засега. Айде наздраве на всички , черпа

# 33
  • у нас
Хайде пак аз като черна станция да се намеся--бибите на Чико,стават и на шишетата на Авент,даже Чиковските биби са по-мекички и приятни за бебчетата.Така че за какво се набутвате да купувате един куп силикон,като бебчетата са си свикнали със старите и без това?
Мимс,да наваксах си днес.Сега сигурно пак ще позамлъкна за някой друг ден,но не гарантирам.Така че надявайте се..........

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 22:11 от Lorexa

# 34
Бучбе, благодарско за темичката  Hug

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 13:15 от anni78

# 35
Здравеите!Буб4е страхотна си мила Peace.Даже си сменила снимката моя 6у6он Laughing благодаря.И така ние сме добре малкия спи,хапва и си приказва усилено бебе6ки език толкова е салдак много сам 6таслива Flutter.Спи си цяла но6т и мама се наспива това е много добре за мен.Лорекса много гадно сас тези ваксини изма4и се мила но вагното да са добре,и на моя му растат заби паха целия умрук вав устата си.Ами това е от нас много ви оби4аме целувки на вси4ки сладки бебоци

# 36
Здравейте,честита ни темичка!Бубче страхотна си  bouquet Абе мацки вие какво правите аз от тази сутрин не съм сядала на компа и сте изписали толкова страници #Crazy Аз цял ден по кафета и магазини,тук времето беше прекрасно.Та вече забравих от толкоз четене какво щях да пиша.За захранването съм решила да започна от 6мес навършени с оризова каша или зеленчуково пюре ,четох четох и това измъдрих newsm78 Толкова ми е лесно сега само на кърма дори и вода не пие,че не ми се мисли после с тези схеми newsm78 аз май съм от по мързеливите Blush И тъй като не работя и не мисля скоро да го правя мисля да кърмя докогато има, единственото което много ми липсва е вечер да си отворя бутилка винце и малко мезенце,е може и биричка ooooh! Ама какво да се прави утешавам се като се разхождам по магазините,затова днес ми е едно хубаво на душата купих си много хубави ботушки Mr. Green
Ама никой не каза какъв подарък иска за коледа,аз нещо не мога да си измисля Thinking А на мъжете си какво ще им подарявате?Той моя ще се върне след празниците ама все пак.Айде споделете с мен,плиииз

# 37
MimSss за цитрусите ми каза моя позната детска сестра на която сес доверявам изцяло.

Бубче темата е страхотна. С много коледно настроение. Благодаря!  bouquet

Сега ще разгледам малко снимки на бебоците и отивам да си лягам. Лека вечер. Hug

# 38
добра вечер, пилета,

къде сте се изпокрили, да не би да нанкате  smile3524

аз съм голяма смотла, днес само по някакви тъпи задачки търча, изобщо не се насладих на деня  Crossing Arms

Поне не чаках на опашка за сметката за водата, която беше километрична като на времето за тоалетната хартия  Laughing, защото ме пуснаха, като ме видяха с количката... а те едно валежно, депресарско, но душето си перка два часа на мокрото, а детенцето спинка невъзмутимо Laughing

Момичета, мерси за коментарите относно обличането през зимата newsm74
Утре оставям Начко на баба си Елка, отивам към центрото да купувам космонавтче и т.н.

Днес си украсих най-сетне дома с новогодишно настроение, чакам само елхата да ми падне в ръчичките  smile3508

Относно захранването, смятам твърдо да караме на кърма до навършване на 6 месеца, ако разбира се има  Grinning, и в момента изследвам задълбочено немската схема на захранване, все пак и Хип са немски, там нещата са коренно различни и съм малко ей така  Shocked #Shocked smile3506

айде муцки, цункайте бебоците и до скоро писане!

апропо, някой кавалер обяви ли вече кандидатура за Naia na dani777k? защото ние с Найден много сме си я харесали за мома  Two Hearts

# 39
Здравейте мами!
Брей отиде ми спането с нашите теми Whistling
Реших да се разпиша ,нали са ми скучни постингите Mr. Green,си казах я да се разпиша да вземе да им доскучее на мадамите и да започнат да пишат по по-малко ,за да може да ви изчете човек!
 bubcheto15 справила си се супер!Страхотно коледно оформление!Благодаря!
Стискам палци за ваксината утре! Hug
Aila и аз от сума ти време се чудех за номера с линка ,много благодаря! Hug
spinkiаз също съм с количка Cangaroo exclusive,но нашата е много широка и голяма и като нищо ще си откараме до 2г с нея само,вашата каква е?
marulka_s снимката в Практикер е страхотна благодаря за идеята! Hug
nana_77 не се ядосвай за глупости! Heart Eyes
Относно захранването ,дали сте много хубави схеми, но аз мисля да захраня Ели подобно на батко и , като пропусна етапа със соковете.Или именно плодово пюре ябълка,ябълка и морков,тиква,после картоф с кърма ,картоф и морков ,тиквички и т.н.Мисля да правя домашни пюрета само ако имам домашни плодове и зеленчуци иначе също ще се доверя на доказани  като качествени марки пюрета.
Ние я храним с биберон Авент 1 ,когато мама я няма,тя повръща доста попринцип и така яде по бавно.А пюретата ще започна да давам с лъжичка ,за да свиква.
Аз я обличам за разходка с боди къс ръкав,гащеризонче,космонавт отвътре памук, а отвън като полар(или нещо подобно),или с комплектче по дебели панталонки и якенце,терлички или буйки,завивам я с 1 одеало.Шапка задължително,шал не ползвам.Имам и два по дебели космонавта отвън шушляк отвътре топла вата но те са за минусови температури.
Еличка след ваксината не е повишавала много температурата ,но мястото на убождането се зачерви,сложих превръзка с реванол но сега пък стана синьо #Crazy Имал ли е някой подобен проблем? newsm78 Не я боли сякаш,но е малко неспокойна...
Вчера пък се изка в 2ч посред нощ,скоро не го беше правила,после се разсъни и до 3ч си пяхме Shocked
И от 2 нощи ми яде на на 2ч.тя така не е яла никога дори съвсем в началото newsm78.На какво ли се дължи?
Ами това е от нас засега!Доскуча ли ви?
Ами така е като седите посред нощите да четете ами не спите  hahaha

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 01:40 от MamaMargo

# 40
Kabiv какво направи с това гости няма ли да си идваш вече!
АndyB тортата за месечинката ви беше супер,кога ще се видим за една реална? Flutter
Блу я дай снимки от погачата да видим как Ния сваля чужди гащи! Joy
Ей мадами няма ли тук салон с кафе и торти за тези които не пием по много и не пушим, че и ние да седнем на лафче?

# 41
  • гр.София
Здравейте,момичета!Искам да си направя Коледен подарък и най-сетне да се присъединя към вас.Чета ви тайно Embarassedоще от бремеността.Работех до последно,поработвам и сега в свободното си време,така че имам време само да ви чета, и то по нощите.Вкъщи имам двама компютърни факири,а аз съм малко боса в това отношение.Но мразя да питам,тъй че ще кретам при вас едва-едва,докато му хвана цаката.И така-включвам се с бебе София,родено на 9.08, 3.400кг., 51см. Гледам,че госпожиците са ни малцинство-та търсенето ще е голямо...София си има батко-първокласник и двамата в екип изсмукват цялата ми енергия.Поне нямам време за следродилна депресия.
Стига за нас! Смятам,че сте страхотни и най-важното,позитивни( освен,когато се #2gunfire)
Хубав вторник на всички!

# 42
Добро утро ,момичета! Hug
ДОбре дошла на blanc  и бебе София  bouquet
 Навън вали дъждец..... май разходки няма да има днес,но - дано ни върви като по вода Peace
Аз днес отново имам ти4ане из София  по безброй задачки #CrazyВчера ходих до Овча кУпел да подавам молби за ясли, ходих до апартамента за размери и т.н. ooooh!,от там до данъ4ните, от там да плащам сметки....Абе-  доста работа отхвърлих ,но остана и за днес.( Блу,по обед пак ще идвам към квартала и ако искаш и имаш възможност може да се видим набързо).
Някой беше питал за коли4ките Cangaroo-и ние сме с такава (Dayana), и вече запо4на да ни умалява .НО - според мен ще изкараме още месец -два поне, 4е Дари  е по-дребни4ка на висо4ина BlushПОсле ще сложа седналото положение Peace
marulka_s,благодааря ти за  идеята за снимки  в ПРактикер  bouquetТъй като по магазини по4ти не ходя с Дари, вероятността да намеря слу4айно Дядо Коледа е ищожна, ще взема направо до там да ида.
Хйаде- спирам до тук! Желая на вси4ки хубав и успешен ден Grinning

# 43
  • софия
Както казва Ралка Балка,КУ-КУ  Hug пак съм тук!
Не знам,какво и става на Найа,но както си ми спеше до 7-7.30 сега от няколко дни се буди в 6  Mr. Green!И мама е верррррри хепи Heart Eyes!Принципно бих си правила оглушки,ако просто си бърбори в легълцето,НО ние се будим и започваме да акаме  Laughing.Всяка сутрин на татито му започва деня с миене на едно превъзходно целулитно дупенце  Peace!Но поне си ака от сутрин до сутрин и не ме изненадва по време на разходки не,че съм си счупила краката в тия студове и мразове ,а и така не ползваме крем против подсичане,защото имаме перфектна кожа....,айде сега вдигнах акцйте  newsm47!Кой още ни иска за снаха,щото трети път и ще е продадено на душето ,то като АндиБ се ослушва с Гогито  Whistling  Joy...
Обърквация ,радвам се че се върна,миличка  Hug!Пиша те навсякъде  Peace!
Ние се нахранихме и сега пак,ще подгъна слонско бутче и аз до детенце  Blush.Като стана пак съм тук  smile3503!
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ ДНЕС   love001!

# 44
  • софия
Забравих да приветствам blanc  ooooh!, newsm18-Добре си ни дошла!

Общи условия

Активация на акаунт