АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 452
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
dani777k ,голяма си свежарка рано сутрин Laughing Peace развесели ме PartyАз си седя и си кукуквам на работното място Rolling EyesЗа целулитното дупенце, и аз казвам на таткото 4е ще се види в чудо с 2 жени hahaha- за Дари антицелулитни програми и мазила, а за мен- против стрии Crazy( абе- как може така- не е честно #Cussing out- през цялата бременност , а и след това никакви проблеми, а от около месец запо4наха да ми се обравуват стрии по гърдите Confused.ПОне да бяха  bombs, ато- никаква промяна от преди Tired).
Аз май съм опуснала сватосването.Абе- девойките са дефижит тук, така 4е- мъжете да не се ослушват много, 4е няма да се доредят Joy

# 46
Добро утро!  Laughing
Еха, отборът се увеличава! blanc  welcome
cvetyab ох ако знаеш какъв подарък искам - искам като се събудя да съм отслабнала поне с 15 кг.  smile3534 Нали на коледа стават чудеса!  Mr. Green Иначе на мъжо му купих една готина риза, че той ходи с костюми на работа.
MimSss е аз така си пуша виртуално, ама като спра да кърмя.... smile3508
Kaili твоят Тони има страхотни тръпчинки Laughing, и аз исках Токи да вземе моите, но не би.
Абе и ние сме си харесали много мацки, но обичаме Димана и затова излизаме само с нея.  Joy
Иднес ако ще се джавкаме хайде  animal037 , сега сте вие! Peace
 Heart Eyes

# 47
Добро утро и от мен  Grinning

blanc, добре си ни дошла   bouquet

Оф с това захранване и аз се омотах от многото четене най-накрая реших да се ръководя по книжката на проф. Лиляна Трифонова. Инфото от форума много ме объркваше, то не беше да се започва с оризова каша първо, след това пък чета най-добре било със зеленчуково пюре, а други съветват че от плодовото пюренце по-добро нЕма за начало  ooooh! Направо ми се омота мозъка  Crazy
По принцип много ми е странно, всички са за късното захранване, а и педиатърката дето беше гост на Звездев и Л. Трифонова, съветваха да се дават от 2-3 месец сокчета на бебетата, за тях захранването започвало с твърдите храни... Докато според мен всичко различно от кърма или АМ си е захранване  Rolling Eyes  Но може и да ме линчувате аз започнах със сок от ябълка, дадох за пръв път когато Али навърши 4 месеца и 3 седмици и мах количество което съм и давала е 25 мл. (макар че тя много му се кефи) - морков не съм и давала заради нитратите. От днес ще започнем с плодово пюренце.... Не знам дали сгреших, но просто ще следвам книгата - а и педито ме съветва по същата схема - само тя дето си мисли, че вече сме на зеленчуково пюре  Simple Smile  Та така, от много четене такава я свърших  Sunglasses

За бибите ние сме си още на  0 + на Чико и то каучук, а с 4 + се дави. И аз като dani777k смених сега в събота физиологичното шише само че купих от правите шишенца, но пак със същия вид биба, просто момата нищо друго не признава и само нея си харесва. Имам най-различни шишета, но как ги разпознава не зная започва едно викане докато не и тикна нейното си Crazy Даже и Чикото с малката биба не ще  #Crazy

Ох довечера съм на банкет, трябва като се върне мъжо да се понаточа pletka че да не уплаша колегите newsm77

Айде спирам, после пак  Blush

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 09:51 от val_stef

# 48
  • у дома
Ооо момичета  Hug пак е имало запой и съм изпуснала пфу  Mr. Green
blanc, добре дошла
  bouquet Честити месечинки на всички бебчетаааааааа  baby_neutral   bouquet
Аз вчера творих, ли творих.. ето да видите какво сътворих 1, 2, 3, 4, 5 и 6,
схемите за захранване само си ги разглеждам, но първо ще изчакам схемата на педито (може би ще я споделя с вас  Mr. Green ) ако нещо не ми хареса, тогава ще му мисля в движение  Peace Също така съм чувала, че пюретата на ХИП и Гербер са най-добри  Peace
miss_74, аз още не мога да се наканя да отида на зъболекар, със сигурност ще има нещо за праване  ooooh! didka25, просто нямам думи за ваксината  #2gunfire  добре, че сте я намерили  Hug mmilena и аз мисля тайничко да отида и поръчам снимките, пък после ще бъде пред свършен факт  Mr. Green tedi79, със сигурност ще има срещичка и след НГ  Hug стискам палци за изпитите на Нори и Kaili Peace Обърквация, най-сетне  Hug cvetyab, как да споделя, като нищо не ми идва наум  ooooh! но мъжа ми каза, че вчера ми е купил подъра, който нашите са му заръчали  Laughing а подаръка от него тези дни ще го купува  Laughing аз съм му купила това, което и emelle + шал  Peace dusheto ние от няколко месеца решихме проблема с опашките, сметките си ги плащаме през банкомат – за вода, ток и телефони  Laughing много е удобно  Peace MamaMargo, нямам снимка точно от този момент  Embarassed velmar, ще се разберем  Peace val_stef, приятно изкарване довечера  Peace ще пусна после снимки и от банкета  Mr. Green
засега толкова, после пак  Mr. Green лек ден и целувки  Heart Eyes

# 49
  • софия
Станах   smile3507,ама ми се спи още..,то в това приказно време  Twisted Evil!
Dreams,аз съм на Опълченска и Сливница,до ХЕИ-то.Така,че ако има младежи наблизо,това ви е късмета давайте капаро за Найа-'убава,живее наблизо и няма да се охарчвате след време за бензин,като я прибирате вечер вкъщи-идеалната партия,пу-пу !
Мами,моля ви обяснете ми за оризовата каша,как се дава.Найа е на АПТАМИЛ АР и яде по 150мл.,как я приготвям тази каша?

# 50
         Здравейте и от нас, искам да ви почерпя Йоан днес става на  четири месеца cheers. Блу, направила си страхотни снимки. Дани777к, аз започнах да давам от 2 дена каша на Фризокрем, ориз и заревица. Започнах с 30мл. от нашето мляко и 1 супена лъжица каша. Хареса я много, реших да дам каша, защото като чета килограмите на бебетата във форума и ме хваща страх, ние сме 5.650 и 60см. Надявам се от кашата да дръпне на кг. Е това е от нас, весело Коледно насрроение ви пожелавам и много сняг!!!

# 51
само се разписвам, ще ви дочета после, че не мога да смогна днес.

честити месечинки на празнуващите и добре дошли на новодошлите!

до скоро! Peace

# 52
  • София
Айде сега всички мами и бебчовци да се активизарат-да стават и да почват да стискат всички видове и броеве палци,че ние от 12 отиваме на ваксина SickА като ми мине ужаса ще пиша пак #Crazy

# 53
  • у дома
bubche, ама сме тандем  Mr. Green (не го бъркайте с кренвиршите) стискам палциииииии  Peace mamajeni, наздраве  cheers
ето мъничко снимки от банкета -
сериозна, време за почивка и с нови сили много обичам ретро снимките  Mr. Green

# 54
Здравейте и от нас Hug
Bubcheto 15 ще стискам палци и на краката Joy Joy Joy,като си помисля,че другата седмица и нас ни чака същия ужас и направо ми се newsm45
Блу много хубави снимки си направила  Peace
Относно захранването и аз мисля да започна с плодови пюрета Wink
Добре дошла на  Blanc  Hug
Еййййййй Обърквация най-накрая се появи,домъчня ни за теб smile3532
Еми това е засега,после ако мога пак ще се включа Party

# 55
добро утро, дами!

най-напред едно голямо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ МАЛКИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС - бебе Йоан на мама mamajeni, Марая мама ivkapifka и наскорошния именник Даниел на мама pepejeans[/color]

blanc, хайде и от мен  welcome, ще празнуваме заедно с теб месечинки и рождени дни, току виж, че сме се събрали накрая повечко и от групата на родените на 07.08. Party

dani777k аз пък още не съм легнала,  но ей сега ще го направя, че мъничето току що заспа. ние сме в дървеница, обаче за Найа сме готови да сменим веднага адресната регистрация, ще се борим със зъби (упс, това прозвуча смешно) и нокти за нея  box Гого да внимава много, какви ги върши и да се преориентира навреме  newsm47 ето ни тази сутрин как сме се изтупосали  newsm08 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72983&photo=133

blueeye®, и ние плащаме чрез банкомат, ама само тази пуста студена вода все я прехвърляме следващия месец на разплащателната...

val_stef от това, което изчетох досега, става ясно, че даването на сокчета се възприема доста противоречиво и много често дори се пропуска при захранването, но всеки решава сам за себе си...

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 10:45 от dusheto

# 56
  • Sofia
Писах, писах и като натиснах "публикувай", "временно няма достъп" и сега наново.
Добре дошла на blanc! Ей, и да пишеш скоро!
Dream, с тези цигари ще ме накараш да се "хлъзна" по накронената плоскост. Предупреждавам мамите и бебчетата да не се навъртат около Токи, защото ще се разправят с майката на Димана, а аз ствам много гадничка, когато се ядосам Twisted Evil Twisted Evil
blueeye®, снимките са страхотни! От къде взе софтуера или ти си ги сътвори?
Сметките си ги плащам от години чрез www.epay.bg и съм много доволна.
Уф, това гадно време пак ще ни принуди да си стоим в нас и Димана ще пощурее, пък и вече и е мъчно за Токи smile3518

# 57
  • София
ЧЕСТИТО МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА  ДНЕС
blanc добре дошла и от мен  Hug
Бубче стискам палци този път да няма никакви странични реакции от ваксината  Praynig
   За кг мисля че все още ние сме си най-дребни, така че никой да не се притеснява  Simple Smile В момента сме към 5000, 5500 грама, но пък се въртим, ритаме, шаваме и говорим, така че кг не са най-важни. Аз лично в първи клас се бях закотвила на 15 кг дългоооо време. Така че ако и те са се метнали на мен, няма как да са едри. Хайде никои ли не харесва стройни мадами?..  Wink
    Да се похваля Ваня днес за пръв път заспа сама  Simple Smile Страшно съм радостна, не можех да повярвам. Може би за някои е странно, но мамите които като мен ги приспиват всеки път ще ме разберат. Е Ники пък не мога и аз да я приспя, но това е отделен въпрос.. Wink
    Аз също си плащам всичко през ипея и съм много доволна Simple Smile

# 58
Ей сега казаха че медиците ни пак са осъдени на смърт! Егати ужаса! Колко ли още ще страдат хората. Оф, цялата настръхнах и исках просто да споделя, че вкъщи сме сао с бебо и ми е едно такова... Sick

# 59
забравих да отбележа,

blueeye®, страхотни новогодишни снимки!!!особено номер 4 и 6! а лаиците могат ли да си направят такива?

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 12:00 от dusheto

Общи условия

Активация на акаунт