Любов ли е?

• 8 256
  • 199
  •   1
Отговори
# 30
Имате ли деца?

# 31
# 32
  • София
Откъде си сигурна, че след семейните тържества остава отделно, а не при жена си? Та те все още са семейство.
А той има ли деца?
И какво се случва с твоите, докато ти живееш отделно? И с неговите, при наличие на такива?
И защо продължаваш контактите с него и му четеш писанията, вместо да си подредиш живота?

# 33
Откъде си сигурна, че след семейните тържества остава отделно, а не при жена си? Та те все още са семейство.
А той има ли деца?
И какво се случва с твоите, докато ти живееш отделно? И с неговите, при наличие на такива?
И защо продължаваш контактите с него и му четеш писанията, вместо да си подредиш живота?
Зная защото се прибира и сме заедно след това
Ще го подредя иска време сега търся отговори и така си избистрям мисленето
Децата са наясно със ситуацията и моите и неговите.
Ами не зная просто още искам да го усещам дори с нещо малко в случая един ред.

# 34
И ти, и жена му явно искате тоз велик мъж. Нищо не му пречи да върти и двете, щом сте навити. Каквото човек сам си направи - знаеш  Simple Smile

# 35
И ти, и жена му явно искате тоз велик мъж. Нищо не му пречи да върти и двете, щом сте навити. Каквото човек сам си направи - знаеш  Simple Smile
Е това няма как да стане
Чак толкова не съм залюхана а влюбена има разлика.

# 36
Едната трябва да го отреже, иначе сте трима в ситуацията.

# 37
Едната трябва да го отреже, иначе сте трима в ситуацията.
Аз чакам да видя дали ще успее в това
Иначе аз съм наясно че аз се махам от това

# 38
За съжаление, Малена, явно той има повече за губене от теб: макар че и двамата сте с деца и съпрузи, той има И бизнес, в който очевидно съпругата му участва под някаква форма.
Ти сега си мислиш, че си силна, но като цъфне на вратата ти след празниците, друга песен ще запееш - любовна! И ще плеснете с ръце, и ще се прегърнете, и ти ще склониш на новата схема - ти соло, той женен - само и само да сте заедно.
Другата опция е да не допускаш това и бавно да се раздалечите; ти да се успокоиш, да го преболедуваш и животът за теб да поеме в руслото на жена без ангажименти. Не мисля, че ще искаш да се връщаш при мъжа си, предвид как си изстинала към него в момента.
Но, за всичко се иска време!

# 39
Е това няма как да стане
Чак толкова не съм залюхана а влюбена има разлика.

Няма как да стане ли? Не виждаш ли, че реално точно това се случва. Отвори си очите. Човекът или е много объркан, или има хитър план как да запази и семейството си, и теб като любовница Simple Smile При всички случаи, гарантирам ти, че семейството в момента му е приоритет.

# 40
Може да го разиграеш, така както той те е разигравал. И да му гледаш сеира. Ако го отрежеш, това ще е повод той да се върне при жена си.
Поразиграй го. Искай обяснения. Кажи ми, че заради него си си напуснала семейството и децата ти страдат от това. Вярвала си че ще се съберете в ново семейство и т.н. Той е обещавал нещо, а сега се отмята.
Сега си обидена , объркана, разочарована. Бъди настъпателна. Разагравай го, но трябва да знаеш за себе си , че с такъв човек няма бъдеще

# 41
За съжаление, Малена, явно той има повече за губене от теб: макар че и двамата сте с деца и съпрузи, той има И бизнес, в който очевидно съпругата му участва под някаква форма.
Ти сега си мислиш, че си силна, но като цъфне на вратата ти след празниците, друга песен ще запееш - любовна! И ще плеснете с ръце, и ще се прегърнете, и ти ще склониш на новата схема - ти соло, той женен - само и само да сте заедно.
Другата опция е да не допускаш това и бавно да се раздалечите; ти да се успокоиш, да го преболедуваш и животът за теб да поеме в руслото на жена без ангажименти. Не мисля, че ще искаш да се връщаш при мъжа си, предвид как си изстинала към него в момента.
Но, за всичко се иска време!
За мен е по добре да не сме заедно,щом веднъж се уплаши пак ще го направи,нямам нужда наново да преживявам това което изпитвам в момента,Но имам урок важен научен!

# 42
И кому са нужни тия циркове и игрички?

# 43
  • София
Любов не е със сигурност. Ако беше, нямаше да има тема.
Тегли чертата и не се превръщай в изтривалка.

# 44
Любов не е със сигурност. Ако беше, нямаше да има тема.
Тегли чертата и не се превръщай в изтривалка.
Да нямам намерение да съм злобна и да търся от него отговори той ми ги даде или да го разигравам и да се правя на жертва,той достатъчно жалък изглежда в неговите очи.

Общи условия

Активация на акаунт