Новите условия за градски транспорт в София

• 171 985
  • 4 040
  •   1
Отговори
# 3 915
  • София
В момента се возя в ТМ 27 и има климатик. Също така не съм попадала на ватман по тази линия, слизащ да си вземе кафе. Виж, на автобусите, минаващи около Дианабад, шофьорите редовно слизаха до скоро за баничка/кафе. Напоследък не ги ползвам и нямам наблюдения.

# 3 916
Не е само на обяд жега, и като се прибирам от работа в 6-7 пак е брутално. На явно не стига цената на билета, че да се пътува комфортно..

# 3 917
Ами климатиците харчат някакъв консуматив все пак.
Вярно, че по обяд става жега, но средната температура вече се нормализира. При отворени всички прозорци мисля, че се живее

Сериозно ли сравнявате работата на климатиците в ГТ с отворените прозорци? Разберете - ГТ трябва да предлага качествена услуга, а не отворени прозорци за проветрение, мръсни седалки и шофьори, които не спазват правилата за движение.

@moonriver, като не стига цената на билета, да я актуализират, но резултата да е видим за всички ползващи ГТ.

# 3 918
Отворени прозорци на мръсния въздух отвън? Хайде, не!

# 3 919
  • София
Каквато и адекватна услуга да се проектира, ние ще я скапем. Днес в 102 се качи тумба...с метли, осмърдяха целия автобус, крякаха и се хилеха като в гората, едната си пльосна дебелия потен з...к.върху мен, не се държеше на завоя, но се катереше да седне на празната до мен седалка и залитна. Тея дали ще плащат билетчетата за новата качествено услуга или ние всички дружно ще им покриваме возията? Както и всичко друго?

# 3 920
Въпросът е риторичен, смятам... Освен всичко контролите ги пропускат тях, а се заяждат и агресират към възрастни и деца.

# 3 921
В момента в София е 34 градуса, естествено, че трябва да пуснат климатик (ако има работещ такъв).

# 3 922
  • софия
Контролът зависи от същите тези, от които зависи и останалото.
В други държави може, само тук не може.

# 3 923
  • София
Сериозно ли сравнявате работата на климатиците в ГТ с отворените прозорци? Разберете - ГТ трябва да предлага качествена услуга, а не отворени прозорци за проветрение, мръсни седалки и шофьори, които не спазват правилата за движение.

@moonriver, като не стига цената на билета, да я актуализират, но резултата да е видим за всички ползващи ГТ.
Да, сериозно сравнявам. Климатикът не е задължителен, вие с Acid_Burn може вкъщи целогодишно да не отваряте прозорец и да карате на климатик, но тогава вероятно нямаше да пътувате в ГТ. Съгласна съм да актуализират цената.

# 3 924

Да, сериозно сравнявам. Климатикът не е задължителен, вие с Acid_Burn може вкъщи целогодишно да не отваряте прозорец и да карате на климатик, но тогава вероятно нямаше да пътувате в ГТ. Съгласна съм да актуализират цената.

Всъщност, в днешно време климатикът в ГТ би трябвало да се счита за нещо базово. Не знам защо въобще го коментираме.

Да определено е друго, ако в час пик в пълен автобус/тролей/трамвай/метро разчитаме само на някой от отворените прозорци, а не климатиците, които да осигуряват нормален комфорт на всички пътуващи.

# 3 925
  • Буркина Фасо

ще я актуализират ... надолу. Smiley
преди малко един от май от Спаси София предложи новата евро цена на билетчето да е 0.80 , а не 0.82 както е по курса.

# 3 926
И картите за градския да се вкарат в телефона. Което е хубаво.

# 3 927
  • София
Много време мина без инцидент.

# 3 928
  • София
Вчера не им беше ден на софийските трамваи - 3 жертви

# 3 929
  • софия
Много кофти е организирано движението на Руски паметник. То е трамай, тролей, коли, пешеходна, кръгово. Там винаги трябва да се минава с максимално внимание и 100 очи.

Общи условия

Активация на акаунт