С какво ви дразнят свекървите? - 141

• 39 013
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Аз не държа да помни. А да си запише. За мен е обидно да ми греши 10 години деня. Помни там, че е в началото на януари. Белким си запомни и имения ден на сина си.

# 76
Честито Иванке!
 Бях на работа ,синът - студент се обажда и аз бързам като ни свързаха на вътрешен, да кажа КОЛКО.
 То за друго не ме е търсил,  а то било да честити рождения ми ден.
 Знам по принцип датите ,но когато са забравям ,особено сега, когато все са ми едни дните ,нищо различно, дано помня годината си викам, че месец, ден ,дета ....сливат се.

# 77
  • Варна
Затова си имам чудно приложение на телефона Simple Smile Не се налага да помня.

# 78
  • София
Аз   много помня дати.  А познавам хора -  категорично - не . Веднъж БНД ( още май дори не бяхме женени) се събужда сутринта, целува ме, излиза за работа - е, нито думичка за РД. Около 16:00ч ми се обади с думите "Пиле, ти май днес имаше РД?". Викам: "Имах. И още имам" Simple Smile
Същият го подсещах за рождения ден на майка му, баща му, приятели... Мъгла.

# 79
Колкото и да не помним, 10 години са си бая време. Още повече, ако е на дата на имен ден. Малко си е дразнещо, няма спор.

# 80
Хмм, избирателна ми се вижда тази амнезия. А имения ден помни ли?

# 81
Изсмуквате си ги от пръстите тези оплаквания. Какво като не помни РД-то? И какво като не си го е записала? Трябва ли всички да отдаване такова значение на родените дни? За мен не е кой знае какво и не държа да ми чистият. А ако някой се сети, че наскоро съм имала повод даже съм благодарна, дори да не си е направил труда да си свали апликация специално заради мен и да ми отбележи празника.

# 82
Изсмуквате си ги от пръстите тези оплаквания. Какво като не помни РД-то? И какво като не си го е записала? Трябва ли всички да отдаване такова значение на родените дни? За мен не е кой знае какво и не държа да ми чистият. А ако някой се сети, че наскоро съм имала повод даже съм благодарна, дори да не си е направил труда да си свали апликация специално заради мен и да ми отбележи празника.

На мен ми е много приятно когато ме поздравят. Едно уважение е,така или иначе не всички ще се "сетят' така че на тези които са го направили ще им благодаря и ще направят празника ми страхотен Simple Smile

# 83
  • Варна
Не само не помни и не си е записала, а и го бърка всеки път. Е, това вече си е дразнещо и не е изсмукано от пръстите оплакване. А някои хора пък се радват да им чЕститят.

# 84
Хмм, избирателна ми се вижда тази амнезия. А имения ден помни ли?

Моят имен ден е в края на лятото и понеже е голям празник всички медии споменават и явно се сеща да честити.

Никога не са празнували имен ден на мм, защото името му е производно и не са смятали за нужно. А той на късна възраст сам е започнал да си празнува. Така че май не го имат като голям празник имения му ден.

За мен е абсурдно да ми каже "само ми кажи какво да приготвя, за да те улесня за гостите и аз ще ти го докарам", когато не знаеш кой ден ми е РД-то... хем се натиска, хем не знае за кой ден иде реч. Grinning

Във ФБ съм си скрила датата и не излиза, така че там няма как да види. Не виждам какво си измислям, след като рожден ден е хубав повод да поздравиш близък човек. Поне да нацели деня, като си запише. Защото от 4-ти до 10-ти януари в тоя период се сеща, но не нацелва. Веднъж пожеланието ѝ беше нещо от рода на "ЧРД, да си жива и здрава и не спирай да красиш дома на детето ми". Аз съм едно украшение в дома на детето ѝ. Grinning

# 85
Карина, съгласна съм, на мен също ми е приятно. Но защо да се сърди човек на тези, които не приемат тези празници като толкова важен момент?
Хаха, сега видях, че красиш дома на детето ѝ. Това го признавам вече.
Ама пак не би ме засегнал коме тара, явно съм дебелокожа.

# 86
  • Варна
Карина, съгласна съм, на мен също ми е приятно. Но защо да се сърди човек на тези, които не приемат тези празници като толкова важен момент?

Добре, като не го приема, да не честити изобщо. А тя го прави на грешна дата. Добре, грешиш веднъж, втори път. Ама 10 години... За мен е по-обидно да честитиш на грешна дата упорито всяка година отколкото да не честитиш изобщо.

# 87

УВАЖЕНИЕ толкова е просто, за теб може да не важно но за този за когото се отнася да е

# 88
Шерилин, последното бих го приела като комплимент. Пак поне е нещо хубаво. Явно мисли, че си красива. Пак е нещо Grinning
И аз съм много зле с датите, но винаги поздравявам за рождения ден. Ако не съм сигурна за датата, проверявам през други приятели или роднини. Случвало се е да забравя, но не е от незнание, а просто съм загубила представа за датите и съвсем съм изключила.

И аз си скрий рождение ден от Фейсбук и първата година бях ужасно разочарована, че никой не се сети за мен. Само семейството и две приятелки. Ми, преживява се, не е драма, ама е приятно някой да помисли, че май по това време някъде имах рожден ден.

# 89
Честно казано много отдавна си скрих рождения ден от ФБ и ми е доста по-добре. Отървах се от един ненужен спам на стената. Доста хора се сещат за мен, а и аз го празнувам, каня гости, ходим на заведение и така.

Като цяло не се обиждам,ако понякога някой забрави. Но когато в продължение на 10 г ми се честити на всевъзможни дати... тогава ми е обидно. А и нали съм декорация... крася си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт