Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 984
  • 738
  •   2
Отговори
# 255
  • обл. Шумен
....Сега се чудя какво още да метна в кошницата, та да имам безплатна доставка и парфюми и за следващата година 🤣🤣🤣
Оффф....ако знаеш само как ме съблазняваш, да се присъединя към доставката ти....🤪😝😊
GucciBloom, имаш впредвид този, нали:

Не този:

Аз също много харесвам този Boss. Не познавам оригинала и мислех да си го подаря, но успях да го намеря само в един сайт. Явно е спрян. Иначе съм си вземала от Рефан 30 мл. с 30 капки и съм доволна, но за др. имитация не мога да кажа. Сподели, ако намериш нещо, което ти харесва.😊

# 256
И аз съм сложила в кошницата от Дивайн - ТФ Mandarino di Amalfi и Naxos.  Обаче 100мл са ми множко и  им се чудя.

# 257
Емилия Петрова, не е нито един от двата, този е:

# 258
предполагам че този който търсите на sansiro e paco rabanne one million

https://sansiro-bg.com/shop/%d0%bc%d1%8a%d0%b6%d0%ba%d0%b8-%d0%b … 0%bc%d0%bb%d0%bb/

поправка: може и да не е този. Забелязах че имат нови шишенца и 100ML просто отбелязва милилитрите Laughing така че без номера няма как да се познае кой аромат е...

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 03:11 от MFenix

# 259
А знаете ли дали някъде по шишето на Sansiro е изписан номера?

# 260
  • Истанбул
На по-старите цилиндрични шишета на Сансиро номерът е залепен отзад,под формата на прозрачна лепенка.Възможно е на вашето шише  лепенката да е паднала.

# 261
Бихте ли препоръчали добра имитация на Libre-Yves Saint Laurent?  Не го намерих в списъка на първа страница.
Предварително благодаря!

# 262
  • Deutschland
Имам Либре на Рефан, капсулован. Много, много добър и траен, при все че не обичам лавандула.

# 263
И аз мисля че Либре на Рефан е сполучлив 👍

# 264
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала в темата, но днес ми подариха парфюм L'Atelier parfum, номер 402B. Не ми е позната тази марка, няма я в таблиците от първа страница. Ако сте запознати да ме светнете но кой парфюм е аналог?
Редактирам се, това било Баргело и то точно либре, който коментирате.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 19:32 от Galadriel7

# 265
А кой номер е Либре на Рефан? Не го виждам в списъка.

# 266
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала в темата, но днес ми подариха парфюм L'Atelier parfum, номер 402B. Не ми е позната тази марка, няма я в таблиците от първа страница. Ако сте запознати да ме светнете но кой парфюм е аналог?
Това е Libre/YSL . Това да бившите  Рафаела(Баргело)😁😁😁😁😁

# 267
  • обл. Шумен
GucciBloom , ти си го написала, ама аз като не чета 😆.
IIanapetrova, и мен това ме притеснява. Ако не ми допадне нещо, 100 мл. нямат изпръскване 🙄

# 268
Момичета, имате ли наблюдения наливните и капсуловани на Парфен различно ли са разредени.
Скандал капсулован при мен се оказа чиста вода, трайност никаква.

# 269
  • Стара Загора
Скандал - наливен на Парфен беше много траен. Казвам беше, понеже миналата зима го ползвах доста. Към момента не знав как е. Като цяло, каквото и наливно да съм си взимала от Парфен е бшло с отлична трайност.

Общи условия

Активация на акаунт