Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 996
  • 738
  •   3
Отговори
# 270
  • София
А кой номер е Либре на Рефан? Не го виждам в списъка.
Има го. 161. LIBRE/ Y S L

# 271
  • Sofia
IIanapetrova, и мен това ме притеснява. Ако не ми допадне нещо, 100 мл. нямат изпръскване 🙄
На Дивайн парфюмите идват с малка мостричка. Тестваш и ако не ти харесва връщаш безплатно. Те организират куриера и възстановяват сумата много бързо. За всеки случай е добре да се запази и транспортната опаковка, препоръчват връщането да е в нея.

# 272

На Дивайн парфюмите идват с малка мостричка. Тестваш и ако не ти харесва връщаш безплатно. Те организират куриера и възстановяват сумата много бързо. За всеки случай е добре да се запази и транспортната опаковка, препоръчват връщането да е в нея.
[/quote]

Да и аз видях, за малките мостри. Чудя се за колко време идват. Вече нямам търпение взех един сет на ТФ и  Blossom love. Много се надявам да ми хареса нещо и да не връщам.
Всичко което си взех от Гиза страшно ми харесва, и се надявам и тук да същото попадение.

# 273
GucciBloom , ти си го написала, ама аз като не чета 😆.
IIanapetrova, и мен това ме притеснява. Ако не ми допадне нещо, 100 мл. нямат изпръскване 🙄

Да, но щом може да се връща е Ок. Аз за друго се притеснявам, предпочитам малки количества и да имам разнообразие..затова и предложих да се комбинирам. Nexos i TF amalfi ще са от друго място 😁

# 274
  • обл. Шумен
При цветните масла на Гиза има люляк, момина сълза, фрезия и др. масла, без да са имитация на определен парфюм. Предполагам, сам по себе си аромата на едно масло ще е много изчистен и хубав, но дали няма да стои "скучно" или някак "плоско", ако се ползва само един аромат? Ползвали ли сте ги като парфюм?
Определено е по-добре да има разнообразие, отколкото 2 х100 мл. до втръсване.

# 275
И мен за сега това ме спира за поръчка от Дивайн, 100мл са си доста, ще ми омръзнат 100%, не си спомням да съм изразходвала от някой парфюм толкова. Най-често ги подарявам като стигна до средата дори на 30мл, но аз повече от 2 спрея не пръскам.
А някой ползва ли  Good girl gone bad от Гиза? В началото реших, че не ми харесва, но последните дни нещо се заобичахме, много ми допада след баня, мирише ми на нещо бяло и изчистено(явно на доброто момиче). Само че ми е много нетраен. Маслото след 2ч. не го усещам, разредих половината със спирт чаках го 10 дни, днес пръснах и след 1ч. нищо...

# 276
  • Sofia
Е, на тези цени при Дивайн от средно 30-38 лв на намаление разнообразието бързо се постига. Имам и на други фирми, но при тях има над 600 аромата и сред тях такива, които трудно или изобщо не се намират в бг. На мен като ми харесва даден парфюм количеството не ми е проблем. Така или иначе ги редувам и подбирам според времето, дрехите, повода, настроението. Идват за около 7 работни дни.

# 277
А кой номер е Либре на Рефан? Не го виждам в списъка.
164

# 278
  • Burgas, Bulgaria
Една от най-добрите имитации на Либре Интенз е тази на Зара:   https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Golden-Decade-69404.html   :hibiscus

# 279
  • София
При цветните масла на Гиза има люляк, момина сълза, фрезия и др. масла, без да са имитация на определен парфюм. Предполагам, сам по себе си аромата на едно масло ще е много изчистен и хубав, но дали няма да стои "скучно" или някак "плоско", ако се ползва само един аромат? Ползвали ли сте ги като парфюм?
Определено е по-добре да има разнообразие, отколкото 2 х100 мл. до втръсване.
Аз лично съм си разреждала масло Франджипани и БобТонка и си ги ползвам.Но съм си правила и смес и аромата си ми харесва. В нета можете да намерите и рецепти, за да си направите нещо, което на Вас да Ви харесва.

# 280
А някой ползва ли  Good girl gone bad от Гиза?
Аз го имам, но директно на спрей поръчвах, траен си ми е, от Гиза до сега оплакване от страна трайност не съм имала!
В този ред на мисли кажете някой мъжки Гиза, че взех Авентус на ММ, последния път и той много ги хареса! Та да го изненадам с нещо пак така трайно и запомнящо се!

# 281
Великолепни за сезона мъжки от Гиза са -   armani core profumo, tom ford extreme, stronger with you, reflection 45. Първите три съм ги подновявал няколко пъти.

# 282
  • Варна

В този ред на мисли кажете някой мъжки Гиза, че взех Авентус на ММ, последния път и той много ги хареса! Та да го изненадам с нещо пак така трайно и запомнящо се!
Щом харесва Авентус, летвата е сравнително високо вдигната. В случая, ако не сте от Варна, бих препоръчал да се тестват в оригинал или от други производители ароматите, предлагани от Гиза, и тогава евентуално да се поръчва, ако нещо допадне като профил.
Много неща мога да препоръчам, но всичко е според моя нос и възприятия.
Днес съм с тяхната Italica и въпреки, че разредих 6мл масло до поне 45мл субстанция, е отново много силен и излъчващ. Престоял е над месец и днес му е първо носене. Сладкарница, клоняща леко повече към дамски, но мен си ме кефи.

# 283
Скрит текст:
Щом харесва Авентус, летвата е сравнително високо вдигната. В случая, ако не сте от Варна, бих препоръчал да се тестват в оригинал или от други производители ароматите, предлагани от Гиза, и тогава евентуално да се поръчва, ако нещо допадне като профил.
Днес съм с тяхната Italica и въпреки, че разредих 6мл масло до поне 45мл субстанция, е отново много силен и излъчващ. Престоял е над месец и днес му е първо носене. Сладкарница, клоняща леко повече към дамски, но мен си ме кефи.

Доста далеч сме от Варна, и предпочитам да поръчвам първосигнално, като до сега рядко се лъжа, но ето с въпросната Италика не успяхме да се спогодим! Получих я покрай Коледа от Гиза, очаквах завладяване до седмица след получаването и. Пръсках през ден, разклащах, стоеше на тъмно... да видя дали ще се промени....ами не Sad ухае ми на чубрица и туй то..., а по вашите описания тук в групата е сладкарница, а аз обожавам такива аромати, не знам какво се случи, бях я забравила в яда си и онзи ден реших да я пробвам пак, с надежда! Уви същата си е!

# 284
Скрит текст:

Доста далеч сме от Варна, и предпочитам да поръчвам първосигнално, като до сега рядко се лъжа, но ето с въпросната Италика не успяхме да се спогодим! Получих я покрай Коледа от Гиза, очаквах завладяване до седмица след получаването и. Пръсках през ден, разклащах, стоеше на тъмно... да видя дали ще се промени....ами не Sad ухае ми на чубрица и туй то..., а по вашите описания тук в групата е сладкарница, а аз обожавам такива аромати, не знам какво се случи, бях я забравила в яда си и онзи ден реших да я пробвам пак, с надежда! Уви същата си е!
Има масла , които им трябва повече време да узреят .
Сложи я някъде и забрави ,за поне още 1 седмица ,даже малко повече.
Не я мисли ,ползвай нещо друго .
Аз заради това не разреждам ,защото трябва да се чака. Има аромати по бързо стават ,има други им трябва време
Даже мда звъннеш на гиза, момичето е много разбрано ,обясни ѝ за какво става дума .

Общи условия

Активация на акаунт