Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 54 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Според мен или парфюма нещо е скапан(Италиката на Гиза),или е объркала парфюмите или и аз не знам какво, 😁. Но не съм съгласна,че трябва да "зрее" и ще промени коренно аромата. Може с отлежаването нотките да се усилват и смесват,но няма как от чубрицата стане мляко и бисквитки😁😁😁😁. Виж,най-добре се обади по телефона и я питай. И то не толкоз заради парите, ами поне да сме наясно какво става. Аз лично го нямам тоя парфюм и не мога да дам мнение. Винаги съм вземала от Гиза Рол им и ако реша,разреждам. Веднъж пък парфюмите ми се пресякоха,👀😶-мн тъпо,ама факт. Явно зависи от съставките,защото със същия спирт,другите не се пресякоха

# 286
и аз мисля, че италиката е повредена
на който са му много 100 мл. - има тема за размени

# 287
Именно, че не ми е за парите, а ме е яд че слушам такива хвалебствия, а аз не мога да я оценя Sad Някой няма ли за размяна Италика, не съм срещала май в темата за размените, да видя дали проблема е в моя нос или в изработката на Гиза! Бих и звъннала, ама знам ли как би реагирала, да не си помисли, че искам да ми връща парите...или да ми праща нова за без пари...
Освен сега като пускам поръчка за съпружеството да пусна една Италика рол он, пък вече ако има коренна промяна ще и звънна Thinking

# 288
  • обл. Шумен
Според мен или парфюма нещо е скапан(Италиката на Гиза),или е объркала парфюмите или и аз не знам какво, 😁.
Или Буци, тази чубрица, е неосъзнато, подтискано желание, 🤔 да сготвиш един бобец. 😆
Бъзикам се, дано не се обидиш!🙂🌺
Най-гадното е, че вече  започваш да се съмняваш в първоначалния си инстинкт за поръчка.

# 289
  • Варна
Именно, че не ми е за парите, а ме е яд че слушам такива хвалебствия, а аз не мога да я оценя Sad Някой няма ли за размяна Италика, не съм срещала май в темата за размените, да видя дали проблема е в моя нос или в изработката на Гиза! Бих и звъннала, ама знам ли как би реагирала, да не си помисли, че искам да ми връща парите...или да ми праща нова за без пари...
Освен сега като пускам поръчка за съпружеството да пусна една Италика рол он, пък вече ако има коренна промяна ще и звънна Thinking
Италиката колкото и да я въртя аз и приятелката ми, да си мислим за чубрица, да я набиваме в съзнанието си и да я търсим, ами няма и помен по нашите обоняния от тази подправка.
Наистина е възможно по грешка да е доставено нещо друго, вкупом излязоха много нови аромати при Гиза и може да е станала грешка.
За мен, както бях споменавал, си е светлокафявата част от бонбоните Тофифи.
Колкото до "сляпата" поръчка на мъжки аромати от Гиза, отново ще се въздържа от препоръка, но за всички от тях има обстойни видеа в youtube и информация от fragrantica и може да се придобие представа, какво да се очаква.
Вече зависи дали се търси нещо свежо, нещо по-плътно, нещо солидно и тежко, нещо младежко или по-зряло, нещо натъртващо или нещо деликатно. Всеки си има предпочитания.
И за мен има много т.нар. шедьоври, тиражирани в статии и ревюта, които не ми предизвикват никакъв интерес, скучни са ми или дори не толкова приятни за носене. И обратно, обявени за посредствени аромати, понякога силно ме впечатляват и си ги нося с удоволствие.

# 290
Според мен или парфюма нещо е скапан(Италиката на Гиза),или е объркала парфюмите или и аз не знам какво, 😁.
Или Буци, тази чубрица, е неосъзнато, подтискано желание, 🤔 да сготвиш един бобец. 😆
Бъзикам се, дано не се обидиш!🙂🌺
Най-гадното е, че вече  започваш да се съмняваш в първоначалния си инстинкт за поръчка.
Ауууу БоБец, не съм готвила отдавна, тамън се чудех какво ще е за вечеря! Ахахахахахха Няма как да се обидя, споко Simple Smile
D-frag12 Благодаря, точно масовката и скуката искам да избегна! Повечето мъжки са ми еднотипни, докато Авентуса, специално е отличаващ се и именно си мисля, че и на него заради това му хареса! Така стана и с един от ЗАГ 267 HE, много различен, не ми допадаше особено като аромат, но го харесвах, че е различен, а и той го одобри! Ще се разровя обстойно и ще поръчам, и без това да го поизхарчи малко този, че да не ям скандала, че прекалявам ахахах

# 291
Буци , не ти се меся ,но звънни на момичето от Гиза ,обясни ѝ ,тя ще провери ,може да е имала и други такива случай . Дори и нещо да не е наред ,тя трябва да знае . Ти не ѝ казвай  че не ти допада и не ти харесва  ,а само я питай кога трябва аромата да се промени защото ти миреше на чубрица , обясни ѝ кога си го взела .
Може да ти отговори на въпроса .
Може и температурата да играе важна роля ,може да трябва да го държиш на по топло

# 292
  • Варна
[Така стана и с един от ЗАГ 267 HE, много различен, не ми допадаше особено като аромат, но го харесвах, че е различен, а и той го одобри!
Точно този Hermes H24 е толкова оплюван и ниско оценен посевместно, тествал съм оригинал и си налях от Рефан, мнооооого го харесвам. Страшно различен от всичко, носи си мъжката нотка, лека острота и доста свежест. Вероятно с годините ще се превърне в класика.

# 293
Лелеее как на чубрица 😲, аз я имам от масло и я разредих 1:2 преди няколко дни. Такова сладко, карамелено изкушение само не е трайно, но ще чакам да мине време. Но сега съм решила вече да си поръчвам м на спрей, това чакане ме изнервя.

# 294
  • Истанбул
Morgana 999 опитайте и Mont Blanc Explorer черния.Не знам дали в Бг.някоя фирма вече е направила аналогови му.Но оригиналът е страхотен и сякаш е "братовчед "на Авентус.Blush

# 295
  • Deutschland
Либре не е 164 на Рефан, а 161.
164 трябва да е Gucci Guilty.

# 296
https://kato.koshachek.com/articles/szdavane-i-razrabotvane-na-i … lni-parfjumi.html
Това е статия за направата на парфюми и колко трябва да зреят . Казват ,че може да се стигне до 1месец

# 297
В тази връзка тествах един Ланком Трезор оригинал, който ми миришеше страшно силно на люти чушки. Пресни, току-що нарязани люти чушлета. В метрото се чудех дали някой не ме подозира в носене на чушки по джобовете, както едно време Петко Славейков разсеяно е носел лук в джоба на сакото си.

Прибрах се вкъщи, на трима души дадох да го помиришат, никой друг не ги усети тези чушки. Моето обоняние беше луднало.

# 298
От мен отзиви за Ейнджъл Мюз и Италика на Гиза- ами, страхотни!
Сладки, гурме, плътни аромати, фаворит си ми остава Ейнджъл Мюз-пратката ми миришеше на него, самия картон, в който беше опакован.
Невероятна сила и трайност!

# 299
От мен отзиви за Ейнджъл Мюз и Италика на Гиза- ами, страхотни!
Сладки, гурме, плътни аромати, фаворит си ми остава Ейнджъл Мюз-пратката ми миришеше на него, самия картон, в който беше опакован.
Невероятна сила и трайност!
[/quote Кой е тоя Ейнджъл Мюз?

Общи условия

Активация на акаунт