Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Може ли да препоръчате цветни парфюми в изпълнение на Гиза?

Нямам много опит, но на Гиза имам D315 Брилянт (Amouage Honour) и е истински разкош от цветя.

# 181
  • Deutschland
Sauvage от Заг има мъжът ми. Уникална трайност има.

# 182
  • София
Искам да попитам някои от вас с повече опит дали е срещал имитация на Tom Ford Ombré Leather Parfum (не EdP)?
Имам Ombré Leather в изпълнение на Гиза. Не знам кой точно вариант, но при мен е с брутална трайност. Изпирам дрехата, а той продължава да се усеща.

# 183
  • Пловдив
На Гиза имам D292 Цветя на Любовта Ексклузив Bloss of Love Amouage и D311 Омайна Роза Ексклузив Amouage Love Tuberose. И двата са силно цветни.

# 184
Фда, Омайна Тубероза и аз я имам, но цветя на любовта ми е доста не траен.

# 185
На Гиза имам D292 Цветя на Любовта Ексклузив Bloss of Love Amouage и D311 Омайна Роза Ексклузив Amouage Love Tuberose. И двата са силно цветни.

Това са моите вечни любимци! До преди туберозата си мислех, че не понасям бели цветя, но беше любов от първо помирисване!

# 186
Тук няма праскова има море сол пясък
море сол пясък -  тъкмо това търсех, благодаря на всички за отзивите! Ще се поръчва Smile
Не му се чуди сигурна съм ще повториш

# 187
Скоро получих два от градовете на Зара(Мадрид и Лондон), за съжаление не са моите, обаче имат брутална трайност. Пръсках на дланите отгоре и особено Лондон не можах да го измия за...не знам колко миене. Не знам от кои парфюми на Зара се оплакват от трайността, обаче поне при тези, не може да се оплаче човек. Обаче пустата роза...НЕНЕНЕНЕ, не мога да я харесам.

Знам, че въпросът е странен за темата, но срещали ли сте ЛОША имитация на Angels' Share?

# 188

Това са моите вечни любимци! До преди туберозата си мислех, че не понасям бели цветя, но беше любов от първо помирисване!
Много се запслих да си ги взема. Предполагам, че щом ми харесва Брилянт вероятно и тези ще ми харесат.

# 189
Тук няма праскова има море сол пясък
море сол пясък -  тъкмо това търсех, благодаря на всички за отзивите! Ще се поръчва Smile
Не му се чуди сигурна съм ще повториш
Кой е море,пясък, сол .
Предполагам това е летен аромат ,споделете лятото наближава:blush:

# 190
  • Sofia
Wood sage and sea salt - Jo Malone.

# 191

аз съм от малкото хора, които не успяха да го харесат - пробвала и разноснала съм оригинала и две имитации - няма любов между нас

# 192
Имитацията на Мартинез на Wood sage and salt много ми харесва, но сега се изкушавам да пробвам и Jenny Glow. Някой има ли и двете, за да направи сравнение?

# 193
Имам и две според моя нос нямат голяма разлика която и да вземеш няма да сбъркаш

# 194
Ще взема на Jenny Glow, че Мартинез си го пазя за специални случаи само, толкова много ми харесва. Heart

Общи условия

Активация на акаунт