Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Солей блан ТФ го имам от The moon. Писала съм за него. Трайност до откат. Съществени разлики с оригинала няма освен,че е в пъти по-траен от него.

# 226
дали има имитация на
https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Pomelo-Paradis-29327.html
зарата и ермето имам, изпръскала съм един цитрус на лерболарио, но искам още помело - буквално съм влюбена в аромата и свежестта

# 227
Цитат на: D-frag12
[/quote
Имат го Камея и в летните и горещи дни при мен е страхотно траен и излъчващ.
Има го и при Eyfel - Mandarino di Amalfi Aqua. Почти идентичен е и също сравнително добре се представя.
Унисекс аромат с изцяло цитрусов, лек, свеж, накиселяващ и много тонизиращ профил.
Проверих в Камея вече не е наличен, ще си взема от Eyfel. Надявам се да е траен, че много различни мнения четох за тях.

# 228
Солей блан ТФ го имам от The moon. Писала съм за него. Трайност до откат. Съществени разлики с оригинала няма освен,че е в пъти по-траен от него.
Принцес благодаря Simple Smile
Сега като спомена се сещам че наистина беше писала преди време за него. Ще го потърся на сайта им. Именно трайност търся. Супер!🎉🎉🎉

# 229
Да попитам коя фирма се е справила най-добре с имитацията на Tom Ford - Soleil Blanc според вас?
Бих искала да си го взема, но и да се консултирам с вас преди това.
Мерси Simple Smile
Май не имитациите, а на Карл Лагерферд орхидеята е най-близка. Не съм тествала и не мога да кажа, но някой тук беше писал.
Аз имам на Гиза, но колко е близко до оригинала нямам база за сравнение. Доста четох тук за него, една мацка беше писала, че има отиигинала и са 1:1. На други постове пишеше, че не е добро попадение. Кое е вярно не знам, но си е хубав парфюм на първо поморисване.

# 230
  • Варна
Цитат на: D-frag12
[/quote
Имат го Камея и в летните и горещи дни при мен е страхотно траен и излъчващ.
Има го и при Eyfel - Mandarino di Amalfi Aqua. Почти идентичен е и също сравнително добре се представя.
Унисекс аромат с изцяло цитрусов, лек, свеж, накиселяващ и много тонизиращ профил.
Проверих в Камея вече не е наличен, ще си взема от Eyfel. Надявам се да е траен, че много различни мнения четох за тях.
Вярно, Камея са го спрели. Много лошо, защото те и други изключителни аромати спряха да предлагат.
Имам и камейския и от Eyfel, и двата носих лятото, и двата се представиха чудно. Камея мааалко по-добре.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 12:14 от D-frag12

# 231
Принцес благодаря Simple Smile
Сега като спомена се сещам че наистина беше писала преди време за него. Ще го потърся на сайта им. Именно трайност търся. Супер!🎉🎉🎉
Имам нов на the Moon за размяна,ако искаш пиши

# 232
Мерси, но го поръчах преди 10 минути. Него и Филосикос, който търсех в оригинал. Чакам ги с нетърпение.

# 233
  • София
Да споделя за Essence En Rose by Suddenly от Лидл - определено не е имитация на Lancome La vie  est belle, а имитира Gucci Rush!

# 234
Да споделя за Essence En Rose by Suddenly от Лидл - определено не е имитация на Lancome La vie  est belle, а имитира Gucci Rush!
Моля сподели дали е траен, защото аз съм ползвала на Лидл само модмоазелата и е невероятен , траен

# 235
  • София
При мен е траен. Цяла седмица го ползвах, нямам забележки. Много приятен аромат! Сутрин пръскам, до края на работния ден го усещам. Шалът и блузата също ухаят на него. Пръскам и на шала малко.

# 236
Здравейте, дами! Моля да ми препоръчате траен, шлейфов парфюм Simple Smile Благодаря, предварително!

# 237
Как е имитацията на Бакара Руж Мартин Лайън? Хареса ми версията та Заг, но е нетраен ☺

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 12:58 от РуСа-Мамма

# 238
  • Варна
Как е имитацията на Бакара Руж Мартин Лайън? Хареса ми версията та Заг, но е нетраен ☺
Аз точно от ЗАГ имам, купен преди повече от година. И тогава, и сега е ужасно траен и излъчващ. Дори смущаващ, ако се нанесе повече от 5 впръсквания. Освен да са го разредили вече.
Martin Lion също много ми харесва, само е тестван в горещо време от любопитство в Елитис и се представи подобаващо на моята кожа.

# 239
  • Варна
РуСа-Маммамеко казано е отровен МЛ Grinning. Не мога да го нося,но той ми бие повече на Кирке в началото/а аз него не мога да го дишам Grinning/. След половин час си става Бакарат. Траен е много,но това Кирке трудно го преживявам. От всичките му имитации най-много ми харесва на Зара и си е траен поне за моя смахнат нос/писала съм,че даже оригинала спирам да усещам след 15мин./

Общи условия

Активация на акаунт