Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Заг зодиак дсли пуснаха Prada paradox,?

Понеже чета малко от краката за главата Grinning вчера си пуснах поръчката към Вито с подновяване на някой сладкарски аромати Grinning
Писа, че новите ще са налични вторник-сряда.
Ама пусто му и нетърпение вторник ще си я получа и ще чудя още някоя 30-ка плюс новичките за проба на следващо раздаване.
От двата женски, сякаш по съм навита на Paradox Smirk

# 571
Здравейте,  днес тествах Италиката на 3 ден след, като я взех и вече аромата е същия, като на разреденото ми масло. 👍
Искам и да питам за мнение на Нилските градини имам оригинала, но са ми останали няколко капки и си го пазя, искам да  пробвам и някоя имитация 😊 също и на twilly.
Тази седмица чакам няколко парфюмчета от muscent, като дойдат ще пиша как са. Тяхната Делина експлозив им е много трайна усещах я цял ден сле 4 пръскания, а дрехите миришат здраво от вчера. Влюбена съм и в този аромат не знам колко е близък до оригинала, мирише ми на много меки сочни рози и локум. Определвно е за розомани 😊😊😊👍

# 572
Разредих си със спирт 95 процента маслото Дарк Ейнджъл и снощи преди сън си напръсках пижамата, сутринта още ухаеше, въпреки че не е отлежало много. Уникални са от Гиза само още ме е яд за Италиката, но ще го преживея. Вече установих че може би проблема е в моите възприятия за аромат, а не че е развален парфюма

# 573
Разредих си със спирт 95 процента маслото Дарк Ейнджъл и снощи преди сън си напръсках пижамата, сутринта още ухаеше, въпреки че не е отлежало много. Уникални са от Гиза само още ме е яд за Италиката, но ще го преживея. Вече установих че може би проблема е в моите възприятия за аромат, а не че е развален парфюма
Ще видиш, че след 5 или 6 дни ще стане още по-хубав аромата на Дарк Ейндъл.. Италиката можеш да я размениш със сигурност ще си намери почитател😊😊😊или я остави и я пробвай пак след месец 👍

# 574
Ирче,
От Италиката пръсни на хартия , например кухненска ролка и виж аромата, може да помолиш близка приятелка или сестра майка ,да сложиш на китката и да сравните.
А ти на масло ли взе Италиката???

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 15:39 от Please

# 575
Здравейте някой да е чувал за имитация на Paco rabanne 1 million elixir.

# 576
Здравейте,  днес тествах Италиката на 3 ден след, като я взех и вече аромата е същия, като на разреденото ми масло. 👍
Искам и да питам за мнение на Нилските градини имам оригинала, но са ми останали няколко капки и си го пазя, искам да  пробвам и някоя имитация 😊 също и на twilly.
Тази седмица чакам няколко парфюмчета от muscent, като дойдат ще пиша как са. Тяхната Делина експлозив им е много трайна усещах я цял ден сле 4 пръскания, а дрехите миришат здраво от вчера. Влюбена съм и в този аромат не знам колко е близък до оригинала, мирише ми на много меки сочни рози и локум. Определвно е за розомани 😊😊😊👍
Извинявайте, аз отскоро съм във форума и макар да изчетох доста теми, не мога да се ориентирам откъде поръчвате muscent? Могат ли да се поръчат от България?
Иначе аз имам Twilly на Гиза и я намирам за много добре направена.

# 577
Някой да знае клонинги на nishane - ani или някои други по - интересни нишови аромати, които не са чак толкова масови?

# 578
Трайни ли са парфюмите не Shobi Perfumery?  Не успявам да открия отзиви.

# 579
Да. Ако някой случайно има опит със shobi бихме се радвали да чуем за тях.

# 580
  • Варна
Здравейте някой да е чувал за имитация на Paco rabanne 1 million elixir.
Рефан го имат под номер 405 и за мен е невероятно добре направен и близък до оригинала. Взех го от сайта им 53мл с 65 капки и безплатна доставка. Всеки ден съм с различен аромат, но този се запечата на якето ми за 3 дни буквално и ароматизира коридора на метър разстояние. А съм нанасял само по пуловер и ризата.

# 581
Отче,
От Италиката пръсни на хартия , например кухненска ролка и виж аромата, може да помолиш близка приятелка или сестра майка ,да сложиш на китката и да сравните.
Не, на спрей я взех, но днес пръснах на ръката и малко се беше променила. Ще изчакам още няколко дни

# 582
Отче,
Не, на спрей я взех, но днес пръснах на ръката и малко се беше променила. Ще изчакам още няколко дни
Браво , радвам се , чакай .
Успех ще ти хареса.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 15:41 от Please

# 583
  • Deutschland
Относно лидълските имитации, в брошурата за следващата седмица има някакъв парфюм. Ако има изпробвали го, моля пишете. Не знам кой оригинал имитира, после ще цъкам в гугъл.

# 584
  • Sofia
Този при нас до сега не съм го виждала. И сега го няма.

Общи условия

Активация на акаунт