Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 464
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 010
Кукуригууу 🐓

Бърже да се преброим,колко сме гъските 😂🦆

# 2 011
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз не.
тази много енергично е навирила човка нагоре.
аз не съм толкова енергична.
след кафето пак ще си думаме Wink

# 2 012
Добрютру!

Ммм, всякак я докарвам гъската и на цвят и на форма Joy

Ей сега ще навиря и аз така пръста, Добри

# 2 013
Аз ще се разчекна, всеки път е различно. Тази сутрин си спомням, че като отворих очи беше 5 часа, казах си още малко ииии подскочих в 6.30. Спряла съм алармата без да помня. Легнах си в 10 спала съм като пън.
ДУ! Пия кафе и клюмам искам пак в леглото! Не искам на работааааааа!

# 2 014
  • София
Никога не съм готвила патица и гъска.
Патица съм яла.

# 2 015
  • тук и там
ДУ! Кой каза сняг? При назИ падна първият сняг .Ся може да е половин см,едва е покрил -но все пак сняг, побеляло е.И студено.. До сега търсих ботушите за сняг на децата,щото ходят със сникърси на училище. Изнамерих някакви от миналата година, които не знам въобще дали ще им станат(съмнява ме),а на каката и да и станат-няма да ги сложи , щото са розАви.Освен малкото д пращам с розАвите ,на него не му дреме,  каката -от суета, най-вероятно ще гази сняг по сникърси..
Някой речИ че пролет идвала..Мне, при нас сега започва зимата..

Гъска съм аз, (във всяко отношение),не че има нужда да го казвам..Grin

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 07:42 от Кайсия

# 2 016
Зимата ще дойде след средата на февруари. Изместиха се сезоните отдавна, ама не, няма  климатична криза.

Кайсия, ако е половин см сняг, не е чак такъв проблем ако са със спортни обувки. Нали не са цял ден навън, пък и в училището сигурни е топло. Ако се съгласи, сложи й едни обувки и чорапи да се преобуе Simple Smile макар че вероятно е по-малко вероятно и от розовите ботуши Grinning

# 2 017
  • Пловдив
Добро!

Уинд и ти ли запя мойта песен дет се зове "Не искам на работа"? Заразно е Smile

Аз спах, ама искам още...няя се наспа в тоз живот Rolling Eyes

Ени, изчакай с ваксината...нищо няма да изпусне детето.

А кафе?

Днес има ли някой да черпи?

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 09:43 от mystic woman

# 2 018
Зимата ще дойде след средата на февруари. Изместиха се сезоните отдавна, ама не, няма  климатична криза.
Аха,а март месец да се "радваме" на най-ниските зимни температури 🙄
Реших да водя Скъпия на накъде,стига някой да се навие да гледа децата няколко дни 😁.Кво толкоз,един кисел пубер,и един щурав тодлър,за 3-4 дни все се изтърпяват 🤣🤣🤣
Айдее, леглото ме зове 🤩😴

# 2 019
  • тук и там
Те са от високите маратонки, не знам как се водят. Напръсках ги със  спрей (да не пропускат уж).Другите не са чак толкова розАви ся-от Декатлон ги взимахме миналата година,и са обувки за сняг, не ботуши..Ама до колкото я познавам, няма да ги сложи..То при нас веднъж годишно пада сняг, та като падне е голяма борба в декатлон за такива обувки.Миналата година успях да се преборя само за розАви,нямаше други..
Снегът е малко, да..Колкото да си нацапаме обувките или да се пребием някъде..

# 2 020
Ама какъв сняг и студ? Сега излезнах на терасата, за къс ръкав е.

Мисте, и аз няма да се наспя.

Немисеработиспимисемързимемногомисеспипууууу

# 2 021
Тука пак духа един априлски вятър, дето ще срине всичко. Не мога прозореца да отворя даже, че после няма да успея да го затворя.

# 2 022
Снощи прострях на двора, тая сутрин почти всичко е сухо. Малката я заведох с блуза и елек на ясла, аз бях с клин и горница. Много е топло, тук беше 18 градуса вчера, днес пак така ще е. Имам онлайн среща в часа за фитнес, но фитнес не пропускам, та след малко отивам да се нацепя 😁

# 2 023
  • Mediterraneo
Добро утро
Имам работа из къщи, та трябваше да се надигна рано. Докато изляза за работа, ще трябва да пусна 2 перални, прахосмукачка и да забърша праха.
Ени, и аз викам да отложиш ваксината. Отделно не знам педиатърът как се наема да я слага скоро след изкарана пневмония. Много сваля имунитета пущината.
Тая нощ в 2 четох. Събуди ме вятърът, че се размислих за бара, да не ми нанесе някакви щети, че аман вече. Долу на плажа сигурно е духало още по- ужасяващо. Вчера сутринта ми беше обърнало половината саксии по терасата, хем са по 100 кг, големи палми Sad Сега тръпна и вехна какво ще заваря.

# 2 024
Няма да се разберем така. Предния път, като ни бяха сковали минусовите t, на морето пак гонеше 20 градуса и слънце. А при нас прогнозата е замръзнала на -2/3, само ги редуват до края на десетдневката.

В двора ни снегът се слива със скрежа, който ми мори кокичетата тия дни. Добре че беше Кайсия да каже, че е валял сняг. ММ с кучето не са разбрали. Joy
Толкова сняг у нас. И е толкова тъмно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт