Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 440
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 055
Значи само греда след греда ми се случват в личен план. Каква беше тази дупка, от която не мога да се измъкна, не знам. Писна ми!

Почна ми новия курс и съм засипана с разни материали да чета и проекти да предавам, ама буквално стотици страници трябва да прочета и напиша до петк в 12 часа през нощта. През уикенда - уъркшоп, 8 часа и двата дена. Ша омра!

Болните да оздравяват, Сисче, с вино може да се готви за дете, изпарява се. Вече са ти казали, ама и аз да потвърдя.

Палци стискам на всички, които имат нужда. И на себе си също, че ако ми продължи черната серия, ще се гръмна.

За да свърша позитивно обаче, почти приключих програмата за дупе на Усманова. На последния ден съм, 21-вия и вярвайте ми резултатите са умопомрачителни. Жалко, че не мога да изпляскам снимка на д-то си преди и след, но аз съм изумена.

# 2 056
  • Fairbanks, Alaska
В осем часа лудите от стадиона...на стадиона 🤣 Аз и колежката кат се разтичахме...да ви казвам ли, че съм на дроб сърма? Вярвайте ми, на такова съм. Онъз лудата кат хукнаааа 😅 Хубуу, ма тя бяга редовно от години. Па аз...ей тъй 🫠😛 Обаче не се давам.. и на всеки три обиколки по обиколка почивка на бавен ход. Тъй навъртях 15 обиколки ..А колежката бегА половин час без да спре 🫨 еееваллата. Ся ближа рани.
20 часа е нищо. Когато излезеш в 22 часа да тичаш, тогава може би може да се каже лудите от стадиона...на стадиона. Аз съм имал такива физзарядки, особено сега-декември и януари. Ама имам норми за месеца и трябва да се изпълнят. С малко постоянство и ти ще бъдеш като колежката си. Така, че продължавай. На мен тичането ми е като наркотик, ама хубав наркотик. Чувствам се добре след тренировка.

# 2 057
На Морена рецептите са много добри. Аз козунак правя само по нейната.
И аз! И аз!

Двукилограмовата Wink доза, нали новата машина за хляб от Лидл е с по-голям обем от старата ми....

# 2 058
  • София
Добро утроооооо! Честит петъъък, да се свети този ден от тези с нормална работна седмица! Ставайтееееееее!
Пак сте писали и аз нищо не разбрах, но това ми е редовно.
Кафе?

# 2 059
Бабри,  нямаш ли умора, душо? Аз се изморих само като те прочетох. Хайде, да ти свършва черната серия, казах!
Мразя да сънувам, защото сънувам само откачени неща. Тая нощ сънувах също шантав сън, но бях щастлива и спокойна. Събудих се с хубаво чувство, но за кратко. Реалността бързо ми напомни, че съм неспокойна и тревожна.
Сега искам да изям една топла супа и да си легна пак. Ама няма.
Добро утро!

# 2 060
  • sf
Добро утро! Тук се скъсва да вали, а ща не ща, трябва да изведа кучето. 🙄

# 2 061
Добрютру!

Оф, аз се събудих посред нощ, побудувах и после съм успяла да задремя, ама така като стане обикновено сънувам неприятни неща, та и сега не беше изключение.

Ще ходя да пускам кафето. Сегашното нещо не ми допадна, но колкото повече го пия, откривам и неговите предиства.

Тъй, вчера един случайно прочетен въпрос, в какво избирам да влагам енергията си, се опитва да ме провикира, да видим ще успее ли Simple Smile

# 2 062
Ули, същата работа. Събуди ме вятърът, беше доста силен, защото стана течение от единствения открехнат прозорец в хола.
Задаваш си самостоятелно задачки закачки Blush

# 2 063
  • Пловдив
Добро!

Ули, не сЪ давай!

Сиросче, ей тва е закуската дет никогиж няма да си поръчам Close ма щот не долюбвам принципно супа, та... Simple Smile

13сче, душо, ам така ми оправи заранта Smile спортиСката ми тя Hands Clap

Бабри, ти напрау не спираш Head Band коги успяваш? Дано и в личен план ти потръгнат нещата...стискам и аз!

Още кафе...? Simple Smile с любими хортензии...

# 2 064
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а добро утро Simple Smile Simple Smile
при нас е петък, има си мъж, слънце, ремонтът е свършен...
животът е почти съвършен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
... три вдишвания по-късно -" има ли нещо за закуска?", "извади ли ми прането от куфара....?

това ли търсите? май никой не успя давлезе Sad

...

Създадох НОВА ТЕМА в развлечение.

Там всички са поканени и добре дошли, но присъствието не е задължително!

...

# 2 065
  • Sofia
Мисля, че това е темата на Кло
https://www.bg-mamma.com/?topic=1517193.msg45887230#msg45887230
Добро петъчно!
Започнах упражнения и аз, че нещо не се чувствам добре. И нещо си трупам, трупам... И хем искам, хем нямам желание да го кажа гласно.

# 2 066
Иска ми се денят да е приключил,преди още да е започнал.Малкото ме посрещна кисело и ревящо,голямото с болки в корема и главата, голяма драма куин е,като не му е добре.Влизам в хола-от от книжки и играчки няма къде да стъпнеш,а баща им се изтегнал на дивана, вместо да отива на работа 🤯.Я гиди сопа!Строих ги в редица,едното умирих,на другото дадох хапчета и заръка да отиде после до ЛЛ,а третия го пратих към тръстиката.Ай ша им са 😤.За капак и вятъра хубаво е бушувал и тук,размятал е коша на терасата,торбата му е хвръкнала на някъде,а боклуците се търкаляха по земята,та и метлата яхнах.Знам си аз,че много смях не е на хубаво.Ама пък така със сълзи отдавна не се бях хилила 😂
Дано вашият ден е по-добър!
Ули,какво кафе?Аз взех едно различно за проба,но имам още от сегашното отворено.

# 2 067
Това, Добри, ама линкът тук май е счупен, сега ще сложа друг.

И при нас е петък Simple Smile а ти май за събота говориш ми се струва. Почти да ти завидя Simple Smile

# 2 068
Стягам се за тръстикен и аз (о’Рахаля на Тръстиково го поправи). Добре че е петък. Имам с нов шев да се срещам и да му се представям. Аман от срещи и срещенца. Вчера бяха тамън шест.

# 2 069
Чета ви, но не ми се пише особено.
Смятам днес да приключа кротко до обяд една трудна работна седмица и уикенда да го карам лежерно и да отмятам само задължителната програма. Разбира се, плановете рядко се случват , както сме ги намислили.

Общи условия

Активация на акаунт