Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 378
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 220
Миглите могат да се гримират, не бива да ги почистваш с мазни почистващи средства след това. Само вода и сапун, но не директно върху тях, разбира се. Не бива да търкаш очите изобщо,че ще паднат или по-лошо, ще се накривят наляво и надясно.  Ако е за специален случай и аз ти препоръчвам да си запазиш час за грим. Миглите ги препоръчвам за хора, които ги мързи да се гримират, но искат да изглеждат гримирани в ежедневието си. Аз самата само един път си направих, беше ми съвсем безплатно, но не се харесах и ги махнах насилствено след това. Оскубах си половината мои, защото нямах търпение.

# 2 221
  • sf
Също и не трябва да се спи по корем. Аз лично мигли не бих си сложила. После си трябва поддръжка, а ако не са направени както трябва,  твоите се проскубват.
На диванчето съм с винце. 😁

# 2 222
Ужас! За мен би било наказание да не мога да спя по корем. Едвам издържах по време на двете бременности.

# 2 223
  • sf
И аз така. Обожавам да спя по корем.

# 2 224
  • София
Загубиха едни пари в студиото. 🤣 напълно се отказах. Редовно си търкам очите и спя по корем.
Имам записан час за грим.

# 2 225
  • Euskal Herria
Питах за миглите, ама никой не отговори. Явно е процедура за трайно ползване.
Ре, гримьорката не може ли да ти постави мигли за деня само? За сватбата на дъщеря ни имах, много естествено се получи. Никой и не разбра, че има нещо допълнително слагано.

# 2 226
  • София
Янче, нямам идея. Никога не са ме гримирали. Може и да сложи нещо момичето.
Абе истината е, че съм прекрасна сама по себе си 🤣

# 2 227
  • Euskal Herria
Е, то и аз за пръв път бях на професионален гримьор. Доволна съм, съобрази всичко, за да изглежда естествено и ненатрапчиво. Гримът издържа 24 часа, без размазване.
Аз даже и на пробен грим не бях ходила. Просто по имейла се уговорихме и отидох направо за деня.

# 2 228
  • София
Ау, как тъй ще ми вземат спането по корем! Зарад едните мигли. Грозна ще ходя, ама по корем ще къртя.
Скоро гледах видео в тубата с някаква рехабилитатора. Обясни защо е вредно спането по корем. Казах си, че ще се уча да спя по гръб - тъй било най-добре. Ми не мога. И паметта ми услужливо изтри спомена за причините да не е ОК да се спи по корем. 😎

# 2 229
  • София
И те казаха, че ще издържи, а дано. Абе свекърва хубава няма, според ССФ 🤣

# 2 230
Е сега, вие като спите по корем, с глава надолу ли сте? Joy Нали трябва да дишате или? Освен това, преди да е вредно за миглите, е вредно и за си*ите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе, не, не може да се търкат очите, ама то и след първото търкане, сам спираш.

Янче, пропуснала съм ти питането. За перманентни идеше реч. Такива, които се слагат и после се прави поддържка на определен период - т.е. попълват ти изпопадалите. Мен ме дразнеше, че уж на три седмици трябваше да се ходи, ама на третата седмица ставаха бая пършиви. А на две си е голяма хамалогия - и за време, и за пари.

# 2 231
Яна, перманентни се водят, да!

Моите мигли са светли и редки и винаги си личат изкуствените, а ред с мигли стои просто ужасно. Има начин да се замаскират нещата , но в този случай грима ще е твърде силен и реално няма да има нужда от екстрите.
Ре, пробвай преди важния ден. Да не се окаже,че ще миеш и дърпаш мигли в последния момент.

# 2 232
Е сега, вие като спите по корем, с глава надолу ли сте? Joy Нали трябва да дишате или? Освен това, преди да е вредно за миглите, е вредно и за си*ите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе, не, не може да се търкат очите, ама то и след първото търкане, сам спираш.

Янче, пропуснала съм ти питането. За перманентни идеше реч. Такива, които се слагат и после се прави поддържка на определен период - т.е. попълват ти изпопадалите. Мен ме дразнеше, че уж на три седмици трябваше да се ходи, ама на третата седмица ставаха бая пършиви. А на две си е голяма хамалогия - и за време, и за пари.
На 3  седмици невъзможно и според мен
 Инак мигли съм имала по три косъма върху един мой, много готино седи, не бяха и много дълги. Почиствах ги сутрин и вечер според указанията, сресвах ги три пъти на ден и изкарах известно време, май един месец. Не е моето, за хора с време става. Като ми ги свалиха, моите миглета бяха рехави и още по-къси, както са и руси красота 😂. Оправиха се и пак са си къси, рехави и руси

# 2 233
Ма как така ще реша миглите по 3 пъти на ден?! Че аз косата не си реша толкоз. 🤪 Не са за мен тез работи. Моите мигли са си готЕни де,с по-яка спирала съм си топ. 😝🤭😁 Гледах клипче в ТТ с някаква на Лореал,златна опаковка май беше някаква,но не запазих клипа да я потърся някога.
Аз по корем не спя,по гръб също рядко,та проблеми нямам.
Да се оплача,че ме домързя да се боядисам. 🫣😅 Стискайте палци за утре евентуално.

# 2 234
Добрутру!
😡

Общи условия

Активация на акаунт