Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 365
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Чироз бе, защо стана?

# 2 236
Защото един конкретен индивид, не може да запомни, че у нас вратите не се затварят. Котенцето много обича затворена врата. Веднага почва да блъска по нея. Сега и индивидът и котенцето спят.

# 2 237
  • Euskal Herria
Сега е ред ти да блъскаш по вратите Wink.
При нас по това време почват да търчат децата от горния апартамент. Нямат 2-3 години, едва слизат по стълбите. Ама пък са шампиони по бягане май Simple Smile.

# 2 238
  • София
Леле, Кили не пипай, но ТН заслужава номер. Аз имах състезание по Канаста 🤣.

# 2 239
Янче, и тия деца не са у ред.
МН заслужава бой. Нямало да е подчинен на една котка 🤣

# 2 240
  • Наблизо
Добро утро.Ние гледаме детски ,успях да сваля температурата на детето.Разкашля се гадно..и след няколко маса успях да взема час на спешен кабинет.Аз също кашлям,една неприятна такава в гърлото Sad
А операцията е в петък..

# 2 241
  • София
Добро утро!

Бюти, бързо да ви минава!
Както и на всички други болни.

Аз пък съм на работа днес. Мрън!

Кафе?

# 2 242
  • France
И аз съм с 2 броя болни деца. От 5 сутринта са ме почнали.

# 2 243
  • Наблизо
Мерси момичета!
Дано не ни отменят операцията Sad По документите пише,че не трябва да има хрема и температура.Сополът е лек,но не пречи да кашля гадно.
Хванали сме нещо.Яд ме е,че миналата и по-миналата седмица си беше здрав,но нямаше място в болницата.
Фило,да се оправяте и вие..на крак сме от 4 и 30.

# 2 244
  • France
Много неприятно, Бюти. Не може ли да го спреш от училище до операцията?

# 2 245
Филомена ме изпревари с въпроса. От опит знам, че никой лекар, няма да сложи анестезия на дете с кашлица, температура или сопол. Отделно, че преди това се прави преглед и изследвания на детето. Да оздравява бързо!

Нямаме вода от вчера на обяд. Положението е трагично.

# 2 246
  • Наблизо
Фило,няма кой да го гледа..Като гледам утре ще останем вкъщи,ще поискам бележка от лекаря.Ще ми останат 3 или 4 дни болно дете.
Ще се гръмна.

# 2 247
  • Пловдив
Добро!
Панде, мерси за кафето! Simple Smile

Болните бързо да се оправят!

# 2 248
Добрутру!
Взех си от кафето на Пандето, но едва отлепям очи. Заспала съм малко преди Сирос да се събуди.

Сиросче, ТМ определено има чувство за хумор, не бил подчинен на една котка, да бе да Simple Smile

Ени, преборих "Приказка"-та, мога да ти я разкажа вече Simple Smile

Пак болни дечица Sad Фил, Бюти, измъчихте се Hug Бързо да се оправят малчовците.

# 2 249
  • София
Добро утро

Аз след 03 заспах, в 9 се събудих.
Да се оправят малчовците, Аман от тия вируси. И нашата кака е на аб, бебето е добре.

Общи условия

Активация на акаунт